Dyskusja wewnętrzna 57970 188

O temacie

Autor zOrc

Zaczęty 24.07.2010 roku

Wyświetleń 57970

Odpowiedzi 188

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Cześć znowu, zwykle siedzę wylogowany i monitoruje co się dzieje, ale tutaj wyszła ciekawa sytuacja.

Cytat: zOrc link=topic=10890.msg106868#msg106868#msg106868#msg106868 date=1281520360
Tak więc postuluję o danie temu użytkownkowi warna, bądź zablokowanie konta na kilka dni konta. Może co nie którzy zauważyli, że on ma najmniej tutaj do powiedzenia, a ciągle się udziela. Skończ waść, bo ty tak naprawdę nie masz żadnego argumentu.

Skoro Ty prosisz o blokadę konta/warna na jego osobę, to powinienem postulować o to samo dla Ciebie - twoje zachowanie jest poniżej normy, zachowujesz się jak jakiś gbur, a gdy ktoś chce Ci wcisnąć prawdę, Ty odpowiadasz na  to klasycznym "spierdalaj"

Cytat: zOrc link=topic=10890.msg106868#msg106868#msg106868#msg106868 date=1281520360
Bo jesteś cofnięty w rozowoju, wynika to ciągle z twoich postów, to cała odpowiedź na powyższe pytanie.
Ja na prawdę nie mogę pojąć nie których użytkowników tego forum...

To ciekawe - jak jest cofnięty w rozwoju? Bo Ci "odpyskował"? Mhm.

Koleś, zamiast się pogrążać, znajdź lepiej rozsądne rozwiązanie i dogadaj się z tutejszymi użytkownikami. Wierz mi, daleko tu nie zajedziesz, jeżeli będziesz tak się zachowywał.

Комиссар RBT

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Miałem na myśli, że zachowuje się tak jak by miał tyle lat.
Napisałeś, że jest 10-latkiem a nie, że się tak zachowuje. Wykluczyłem możliwość użycia przenośni przez tak tępą osobę jak ty.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Dyskusja wewnętrzna
#102 2010-08-11, 13:31(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 13:51)
W takim razie wracaj do piaskownicy i nie zawracaj mi głowy. Ile razy już powiedziałem?
Prosiłbym Bułę by zablokował możliwość pisania postów w tym temacie Avallachowi i KoledzeZWojska, niestety muszą dorosnąć, a to nie pora na jakieś grymasy...
Po pierwsze: Wypierdalaj na Tawarnę i rób sobię 1000 eventów, czy dniów screena, skoro jesteś taki cwaniak itd. To na pewno sobię poradzisz.
A po drugie: Twoje zdanie na tym forum się nie liczy, przynajmniej jeśli jest związane z dniem screena. Nie podoba się? No to Ci napisałem powyżej co możesz zrobić.
Poza tym ja nie pisałem nic byście spierdalali, tylko w wyraźnych przypadkach braku szacunku.
Myślącymi powiadasz?  Po tym co widzę jeśli ty jesteś osobą nie myślącą to raczej projekt nie wypali...
Idioto, jakie sczegóły cyż nie napisałem najważniejszych informacji? przyejżyj temat i zastanów się.
Nie wiem czy wiesz, ale ja już go organizuję, czyli nie zgłaszam się do tego tylko to robię. I nie będę przestawał, bo jakaś banda ma inne zdanie i mówi, że się nie nadaje. Wowoz teraz tu ty nie masz nic do powiedzenia.
Bo jesteś cofnięty w rozowoju, wynika to ciągle z twoich postów, to cała odpowiedź na powyższe pytanie.
Ja na prawdę nie mogę pojąć nie których użytkowników tego forum...
Gdyby nie użytkownicy tego forum, teraz wszystko by szło bez przeszkód i dzień screena nadchodził by wielkimi krokami. Ale niestety, szanowni użytkownicy musieli wszystko zepsuć... I dodać, że to moja wina i zła organizacja.

Za bardzo się tu panoszysz. Gdybyś był w porządku wobec użytkowników, na pewno by cię nie bojkotowali.
Doceniam chęci i upór, ale z takim podejściem, tzn. wywyższającym się i, jak to ktoś wyżej napisał, gburowatym, tworzysz złą atmosferę wokół siebie. Jeżeli o mnie chodzi jestem za Serailem, zOrc z menatlnością panicza tylko wkurwia ludzi.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Cytat: Dreamerion link=topic=10890.msg106882#msg106882#msg106882#msg106882 date=1281526290
Za bardzo się tu panoszysz. Gdybyś był w porządku wobec użytkowników, na pewno by cię nie bojkotowali.
Doceniam chęci i upór, ale z takim podejściem, tzn. wywyższającym się i, jak to ktoś wyżej napisał, gburowatym, tworzysz złą atmosferę wokół siebie. Jeżeli o mnie chodzi jestem za Serailem, zOrc z menatlnością panicza tylko wkurwia ludzi.
No nie... I widzicie? Kolejny... Co niektóre mądre osobniki na pewno potrafią to zauważyć, tą tzw. koalicje przeciw mnie.
No i jeszcze śmią pisać takie rzeczy, mam cytować wszyskie negatywne wypowiedzi w stousnku do mnie? Tak więc odczepcie się wszyscy w końcu!

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Dyskusja wewnętrzna
#104 2010-08-11, 14:07(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 14:09)
Podbija w sumie wszystko, co było tutaj napisane - przez inne osoby niż zOrc oczywiście.

Czy Ty naprawdę uważasz, że jeśli dostałeś możliwość zorganizowania DS to od razu stajesz ponad wszystkimi? Na początku próbowałem to mało wiele zrozumieć i ogarnąć, byłem  za tym żebyś to organizował, bo miałeś chęci. Teraz jednak automatycznie coś Ci się narobiło w mózgownicy i uważasz się za Buka The Modders.
Popieram Seraila, jednak całość radziłby jako organizowana przez TM, oczywiście z pomocą administracji - jakby co, to oferuję również swą pomoc. No i nie mówię, że zOrc ma się odwalić - nie widzę problemu aby zrobić to dobrze wspólnymi siłami.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
W porządku, jeśli tak to róbcie co sobię chcecie, ja się poddaję... Mogę jedynie zapewnić pomoc w hostingu galerii bądź przekazaniu dotchczasowych screenów.
Edit: Dobrze, że się wycofałem, bo ta cała afera i głosy sprzeciwu mnie już przerastają...:naughty:  Nie piszcie teraz o mojej nagłej zmianie zdania, bo to słuszna decyzja.

A, I kto teraz ma być "mózgiem" tego eventu?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
No nie... I widzicie? Kolejny... Co niektóre mądre osobniki na pewno potrafią to zauważyć, tą tzw. koalicje przeciw mnie.
No i jeszcze śmią pisać takie rzeczy, mam cytować wszyskie negatywne wypowiedzi w stousnku do mnie? Tak więc odczepcie się wszyscy w końcu!
A może jest ku temu jakiś inny powód i powinieneś podejść do sprawy samokrytycznie?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mówicie o spierdolonej organizacji, którą sami psujecie :ok:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Mówicie o spierdolonej organizacji, którą sami psujecie
Nie o to w tej całej sytuacji chodzi że KolegaZWojska strzelił focha bo go zOrciu na PW źle potraktował. Wyciągnąłem tą sytuację na wierzch bo jak dla mnie to oczywiste, że za "organizację" zabrał się albo prowokator albo schizofrenik albo multikonto urażonej dumy, w każdym razie nikt komu można by ufać ani nikt
Cytat: zOrc link=topic=10890.msg106873#msg106873#msg106873#msg106873 date=1281522206
ahh... to w końcu całe forum theModders.
kto w godny sposób mógłby reprezentować forum, na którego dobru jak najbardziej mi zależy dopóki moje działania (praca nad modem) uzależnione są od sprawnego jego funkcjonowania.

Jest nowy chętny, a zorc zrezygnował czyli wszystko się ułożyło.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
w których jest napisane, że wpływowi użytkownicy

Hue, hue. Wpływowi użytkownicy? Tzn. ci którzy już mogą wchodzić swobodnie do Górnego Miasta? ;/ Fuck, przegrałem z Tobą, rzeczywiście. A wracając do tematu, mam wsparcie administracji, bez ich pozwolenia i błogosławieństwa nie odbierałbym ci tej przyjemności organizacji DS.
Ale chyba może najpierw spróbować się z nim dogadać i go przekonać? Skoro ma TAKIE znajomości, to z dogadaniem nie powinno być problemu.
Rozumiem, jak to może wyglądać w Twoich oczach. Przychodzi Serail i jak najgorszy hejter odbiera organizację pełnemu zapału userowi, bo sam chce to robić, a się pizda zagapiła. Nigdzie nie mówiłem, a tym bardziej nie pisałem, że mam takie znajomości, że w masarni mogę kupować poza kolejką, czy coś, ale po prostu na Insimilionie przełożony pozwolił mi stworzyć segment modderski, a ja w trakcie przygotowań do jego stworzenia siłą rzeczy nawiązywałem kontakty z grupami modderskimi zajmującymi się różnymi grami cRPG. W jednym z postów kilka stron temu zgodziłem się z zorciem i powiedziałem, że ma rację, jeśli zgłosił się wcześniej, niecg organizuje event, ale jakiś czas później poinformowano mnie, że jeśli nadal chcę to zrobić, to mam zająć się organizacją, skorzystałem, szczególnie że cześć modderów zbojkotowała konkurs zorca.

Dobra, wracając do tematu. Dwie grupy modderskie z Mount & Blade załatwione, możliwe że będzie więcej, zaraz będę pisał do odpowiedzialnych osób stąd, czyli szefów teamów gothicowych. Wiem, że Avallach odwalił za mnie trochę brudnej roboty, kontaktując się z pewnymi osobami, ale roboty mamy jeszcze od cholery. A przypominam, że wszyscy zainteresowani mogą zgłaszać się po koncept eventu i zgłaszać swe zastrzeżenia. Pamiętajcie, że Dzień Screena organizuje The Modders, czyli wy wszyscy, zatem każdy ma prawo do zgłoszenia jakiejś sugestii.

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Dyskusja wewnętrzna
#110 2010-08-12, 17:56(Ostatnia zmiana: 2010-08-12, 17:59)
Tzn. ci którzy już mogą wchodzić swobodnie do Górnego Miasta?

:lol2:

Mieliście czas na przekrzykiwanie się poprzednio, teraz chłopak zrezygnował i jest szansa aby się wykazać - chyba o to chodziło? Nie rozumiem więc po co ciągnąć to dalej. Gdyby były potrzebne jakieś materiały graficzne, logo forum i podobne to proszę pisać do mnie. Nie wycinajcie ani nie róbcie tego na własną rękę.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Dyskusja wewnętrzna
#111 2010-08-12, 18:50(Ostatnia zmiana: 2010-08-12, 18:50)
Na pewno się przydadzą jakieś grafiki, więc w razie czego to robotę już masz zarezerwowaną. :D

Aeternitas

Aeternitas

Użytkownicy
posty69
Propsy62
  • Użytkownicy
Doesn't look for me like a good organization of the Day of the Screens. There are no instructions, no information about the subject. I sent the link to my mod to zOrc but received no reply. The link is http://darkforests.tode.cz/pages/web/projects/thanatos.html. Please inform me about the status of this action and where to look for more info. Thx

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Proponuje ten temat wyczyścić zostawiając jedynie niezbędne informacje zawarte w jednym poście.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#114 2010-08-13, 09:34(Ostatnia zmiana: 2010-08-13, 09:39)
Mount&Blade?
Powiedz mi jak ma wyglądać rywalizacja dwóch osobnych gier? Rozumiem, że tu chodzi o moda, ale specyficznie to one są zupełnie inne pod każdym względem. Czyżby szykował sie niewypał?
@Aeternitas
You should have newer screens, not that previously shown. When u captured newer send it to Bula or Serail.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Dyskusja wewnętrzna
#115 2010-08-13, 10:36(Ostatnia zmiana: 2010-08-13, 10:37)
Wyjaśniłem już wszystko Aeternitasowi drogą e-mailową.

Do zOrca: temat został oddzielony nie bez powodu. Jeśli chcesz się zgłosić i masz pytanie np ile screenów można zgłosić albo czy dopuszczalne są mody Tibii, ok - pisz w tym nowym temacie. Jeśli jednak masz jakieś pytania lub zastrzeżenia co do kwestii organizacyjnych - od tego jest ten w który piszemy teraz (jak sama nazwa wyraźnie wskazuje). Próby narobienia tam bałaganu będą w przyszłości traktowane jako spam.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Powiedz mi jak ma wyglądać rywalizacja dwóch osobnych gier? Rozumiem, że tu chodzi o moda, ale specyficznie to one są zupełnie inne pod każdym względem.

I co z tego? Na moddb co roku spośród kilkuset projektów z całego świata do różnych gier wybiera się moda roku. Przy tym jakoś nikt nie płacze, że hl2 jest najpopularniejsze a crysis ma zdumiewającą grafikę i możliwości na tle reszty. Już był tu taki, co by najchętniej zbanował wszystkich nie związanych z jedyną słuszną grą.

Czyżby szykował sie niewypał?

Szykował się, ale całe szczęście już się nie szykuje.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Cytat: Thoro link=topic=10890.msg107101#msg107101#msg107101#msg107101 date=1281688627
Już był tu taki, co by najchętniej zbanował wszystkich nie związanych z jedyną słuszną grą.

Spytam z ciekawości - kto to był? :P

Комиссар RBT

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To jedynie środek bo w istocie było takich wielu. Nie chce mi się tego rozgrzebywać.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Dyskusja wewnętrzna
#119 2010-08-13, 11:22(Ostatnia zmiana: 2010-08-13, 11:42)
Trzecia edycja eventu
Avallach, nie lepiej zamiast eventu napisać po prostu wydarzenia? Po co używać angielskiego słowa, odmieniać go po polsku, jak jest do tego polski odpowiednik?

Poprawione :ok:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry