Dyskusja wewnętrzna 57854 188

O temacie

Autor zOrc

Zaczęty 24.07.2010 roku

Wyświetleń 57854

Odpowiedzi 188

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Cytat: Wowoz link=topic=10890.msg106840#msg106840#msg106840#msg106840 date=1281510187
"ja organizuje, a wy spierdalajcie".
Ej, człowieku jeśli nie jesteś na bierząco w temacie to się nie udzielaj. Gdybyś zobaczył pierwsze posty, w których jest napisane, że wpływowi użytkownicy nie mają nic przeciwko bym organizował to chyba byś zmienił zdanie...
Tak w ogóle to co to ma być za cała afera, ja się zgłaszam 25 lipca, już mam wszystko zaplanowane, zbieram ost. ludzi, a tu jacyś sobię wchodzą i piszą: To ja organizuję dzień screena etc.
Poza tym ja nie pisałem nic byście spierdalali, tylko w wyraźnych przypadkach braku szacunku.

Co jest nie tak? Jak coś jest do tej pory nie jasne to pisać, w ten postaram się odpowiedzieć.

Co to znaczy fatalnie?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dajcie spokój zOrc. Niech organizuje i najwyżej niech dogada się z serailem, bo robi się tu burdel.

Serail, bo jakiego się wpieprzasz? Jak chcesz pomóc, to dogadaj się z zOrc, a nie twórz "nowego" DS. Teraz to robi się chaos i nie wiadomo, co z tego teraz wyjdzie. Zgłosił się sam na początku, tak więc dajmy mu szansę, aby to zorganizował.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: zOrc link=topic=10890.msg106841#msg106841#msg106841#msg106841 date=1281510517
Ej, człowieku jeśli nie jesteś na bierząco w temacie to się nie udzielaj. Gdybyś zobaczył pierwsze posty, w których jest napisane, że wpływowi użytkownicy nie mają nic przeciwko bym organizował to chyba byś zmienił zdanie...
Tak w ogóle to co to ma być za cała afera, ja się zgłaszam 25 lipca, już mam wszystko zaplanowane, zbieram ost. ludzi, a tu jacyś sobię wchodzą i piszą: To ja organizuję dzień screena etc.
Poza tym ja nie pisałem nic byście spierdalali, tylko w wyraźnych przypadkach braku szacunku.

Co jest nie tak? Jak coś jest do tej pory nie jasne to pisać, w ten postaram się odpowiedzieć.

Co to znaczy fatalnie?
:lol2:  :lol2:  :lol2:    

W

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Dogadajcie sie z serailem i zorganizujcie to.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Dyskusja wewnętrzna
#84 2010-08-11, 09:22(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 09:23)
Cytat: Adanos link=topic=10890.msg106842#msg106842#msg106842#msg106842 date=1281511030
zorganizował.

chyba zorcanizował, bo organizacji to raczej tu niema. Jestem za tym, aby serail, albo organizowal, albo dogadal sie z zorcem

@up2. Y :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Wowoz link=topic=10890.msg106840#msg106840#msg106840#msg106840 date=1281510187
(w historii tm chyba nie było tak zle zorganizowanego eventu)
Skowyt  :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Cytat: Ogrodnik link=topic=10890.msg106846#msg106846#msg106846#msg106846 date=1281511595
Skowyt  :lol2:

To sie nie liczy bo to byl fail od samego poczatku :lol2:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Adanos, proszę cię, nie rób jaj. Czytałeś kilka postów wcześniej, jak mały Bart się zachowuje, jak traktuje współprace z innymi portalami, jak traktuje współprace z uczestnikami, jaki ma plan, na jakie pytania udało mu się odpowiedzieć? Szczyt swoich możliwości chłopak pokazał w tym temacie: http://themodders.org/index.php?/topic/10872-arena-walk/.
Porównaj to sobie z propozycją Seraila.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=10890.msg106848#msg106848#msg106848#msg106848 date=1281512457
Szczyt swoich możliwości chłopak pokazał w tym temacie: http://themodders.org/index.php?/topic/10872-arena-walk/.
:facepalm:  I co w związku z zainstniałym?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Widzisz Adanos? Można kretynowi spokojnie nawrzucać, oskarżyć, że kompletnie nic nie robi, a jego jedynym argumentem jest  :facepalm:  albo "spierdalajcie". W żadnej jego wypowiedzi nie ma ani jednego argumentu, jest tylko "ja mam chęci", z których nic nie wynika. Nie wiem co kieruje działaniami tego debila, dlaczego nie odpowiedział na żadne z postawionych pytań, ale z pewnością nie chodzi tu ani o rozwój forum, ani o promocję modów, ani o dobrą zabawę.

Nie pojęte dla mnie jest dlaczego taka osoba ma w ogóle jeszcze dostęp do tego forum.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Co jest nie tak?
Od paru stron próbujemy ci to wytłumaczyć, jeżeli nic nie zrozumiałeś proponuję zakupić "Elementarz Pięciolatka".

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Dyskusja wewnętrzna
#91 2010-08-11, 11:20(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 11:21)
Ok, zróbmy tak: zOrc podaj wszystkich uczestników, którzy się zgłosili i kiedy przewidujesz rozpoczęcie Dnia Screena.

Pozostałych proszę o opanowanie i pohamowanie emocji, bo do niczego nie dojdzie.

Porównaj to sobie z propozycją Seraila.
Na poprzednim Dniu Screena mieli być modderzy M&B i Wiedźmina. Jak wyszło każdy wie. Niech najpierw spróbuje się dogadać z zOrc, a nie Serail odwala jakąś szopkę, że teraz to on będzie organizował. Fakt zOrc nie jest najlepszym organizatorem, ale pomóżmy mu, a nie kłóćmy się.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Niech najpierw spróbuje się dogadać z zOrc, a nie Serail odwala jakąś szopkę
Jeśli serail ma znajomości, to czemu ma z nich nie korzystać?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Dyskusja wewnętrzna
#93 2010-08-11, 11:26(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 11:32)
Ale chyba może najpierw spróbować się z nim dogadać i go przekonać? Skoro ma TAKIE znajomości, to z dogadaniem nie powinno być problemu.

EDYCJA
A jak nie, to straci kredyt zaufania :P

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Przecież ludzie tutaj próbowali się z zorciem dogadać. Problem w tym, że on nie chce o niczym mówić. Poza tym, iż jest szefem.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#95 2010-08-11, 11:52(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 12:00)
Cytat: KolegaZWojska link=topic=10890.msg106855#msg106855#msg106855#msg106855 date=1281515933
Widzisz Adanos? Można kretynowi spokojnie nawrzucać, oskarżyć, że kompletnie nic nie robi, a jego jedynym argumentem jest  :facepalm:  albo "spierdalajcie". W żadnej jego wypowiedzi nie ma ani jednego argumentu, jest tylko "ja mam chęci", z których nic nie wynika. Nie wiem co kieruje działaniami tego debila, dlaczego nie odpowiedział na żadne z postawionych pytań, ale z pewnością nie chodzi tu ani o rozwój forum, ani o promocję modów, ani o dobrą zabawę.

Nie pojęte dla mnie jest dlaczego taka osoba ma w ogóle jeszcze dostęp do tego forum.
Adanos widzi jedynie, że jesteś 10 letnim dzieckiem które nic nie potrafi pojąć, i ma rację. Taki podrzutek jak ty nie powinien się pokazywać na forum, a nie w dodatku wrzucać komuś. Tak więc postuluję o danie temu użytkownkowi warna, bądź zablokowanie konta na kilka dni konta. Może co nie którzy zauważyli, że on ma najmniej tutaj do powiedzenia, a ciągle się udziela. Skończ waść, bo ty tak naprawdę nie masz żadnego argumentu.

Bo jesteś cofnięty w rozowoju, wynika to ciągle z twoich postów, to cała odpowiedź na powyższe pytanie.
Ja na prawdę nie mogę pojąć nie których użytkowników tego forum...

Ok, zróbmy tak: zOrc podaj wszystkich uczestników, którzy się zgłosili i kiedy przewidujesz rozpoczęcie Dnia Screena.
Już mówię :D  

- Złote Wrota;
- Immortars;
- Na ratunek Khorinis;
- New Gothic Team;
- Prawdopodobnie ten słowacki mod który robi m.in MarkK.
Czekam na pozostałych...
Mając na myśli pozostałych:
Zapomniałem dodać, że nie dawno napisałem tematy na forach międzynarodowych o Gothicu, jeżeli będzie jakieś zainteresowanie, to na pewno czas zgłoszeń się przedłuży z oczywistych powodów, wtedy event będzie na większą skalę. Dodam jescze, że mam wsparcie od administratora więc i tak sam tego nie organizuję...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Adanos widzi jedynie, że jesteś 10 letnim dzieckiem które nic nie potrafi pojąć, i ma rację...
Nie przesadzaj. Nic takiego nie napisałem. zOrc pohamuj się trochę...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Taki podrzutek jak ty nie powinien się pokazywać na forum, a nie w dodatku wrzucać komuś

To powinno zakończyć całą sprawę. Inicjatywa i chęć do pracy to jedno ale bezpodstawne poniżanie innych z byle powodu nie powinno mieć absolutnie w tym przypadku miejsca. Bedąc na miejscu zainteresowanych, pomijając fatalną organizacje, brak nagłośnienia i plan całego "eventu" bym go po prostu zbojkotował ze względu na poziom emocjonalny samego "organizatora".

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
jesteś 10 letnim dzieckiem
Birthday:
October 19, 1988
:ok:

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#99 2010-08-11, 12:23(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 12:31)
Cytat: Maybe link=topic=10890.msg106872#msg106872#msg106872#msg106872 date=1281521701
:ok:
Gratulacje toku myślenia  :ok:  , nie rozumiesz przenośni? Miałem na myśli, że zachowuje się tak jak by miał tyle lat.
edit:

Cytat: Kereth link=topic=10890.msg106874#msg106874#msg106872#msg106872 date=1281522232
Koleś, zamiast się pogrążać, znajdź lepiej rozsądne rozwiązanie i dogadaj się z tutejszymi użytkownikami. Wierz mi, daleko tu nie zajedziesz, jeżeli będziesz tak się zachowywał.
kiedy zobaczyło organizatora
Gdyby nie użytkownicy tego forum, teraz wszystko by szło bez przeszkód i dzień screena nadchodził by wielkimi krokami. Ale niestety, szanowni użytkownicy musieli wszystko zepsuć... I dodać, że to moja wina i zła organizacja.

sensu się pastwić nad nim. Proponuję trzecią edycję dnia screena, z tym że oranizaotrem byłoby forum themodders.org
:ayfkm:  

Propozycje niektórych osób były na prawdę niezrozumiałe, przynajmniej dla mnie...

Dostrzegasz jakiś fant w tym całym zamieszaniu?
Zapomniałem dodać o wszelkich obelgach ze strony "inteligentnych" osób.
tępą osobę jak ty.
debliowi
Ale co tam to się nie liczy, jedynie co się liczy to karcenie wszelkich słów obronnych z mojej strony...
ahh... to w końcu całe forum theModders.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry