Dobra, nie ma sensu się pastwić nad nim. Proponuję trzecią edycję dnia screena, z tym że oranizaotrem byłoby forum themodders.org, ja byłbym jedynie kordynatorem projektu. Proponuję następujący termin 24.08 - początek Dnia Screena #3 oraz oficjalne zaprezentowanie materiałów; 31.08 - zakończenie eventu i podsumowanie oraz wyłonienie zwycięzców. Przez ten krótki czas, jaki pracuję na Insimilionie poznałem całkiem sporą rzeszę przedstawicieli modderów Mount & Blade, zatem mogę nakłonić ich do tego, by dołączyli się do inicjatywy oraz zaprezentowali swoje materiały. Jeśli oczywiście Dzień Screena nie ma być z zamierzenia monotematyczny, czyli w tym wypadku poświęcony Gothicowi. Do czasu rozpoczęcia zabawy mamy całkiem sporo czasu, także mógłbym postarać się o kogoś od Wiedźmina, kto wie, może mi się uda. Oczywiście należałoby poinformować media gothicowe oraz branżowe. Może ktoś się zainteresuje. To jest mój koncept, czy komuś pasuje taka idea i sposób realizacji Dnia Screena? Jeśli tak, to czy mógłbym liczyć na błogosławieństwo adminów oraz społeczności forum? No i chętni zapewne mają moje gg, jeśli jednak chcą, to mogą pisać tutaj.