Dyskusja wewnętrzna 51310 188

O temacie

Autor zOrc

Zaczęty 24.07.2010 roku

Wyświetleń 51310

Odpowiedzi 188

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#60 2010-08-09, 17:25(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 17:28)
Cytat: serail link=topic=10890.msg106644#msg106644#msg106644#msg106644 date=1281366400
Buła, weź daj se z nim spokój. Parafrazując pewnego aktora z Jutube" "zOrc, tyś jest pizda, a nie skoczek". Mam teraz troszkę wolnego na Insi, bo mam jeszcze poważniejszą robotę, ale jak widzę, co tu się dzieje, to mnie krew jasna zalewa. 

Moim zdaniem ty możesz sobie robić swój dzień screena i pierdolić na lewo i prawo, że to ty jesteś szefem, a jak innym się nie podoba, to wypad, ale ja wraz z ludźmi myślącymi podobnie zorganizuję inny event. Kto jest za?
Po pierwsze: Wypierdalaj na Tawarnę i rób sobię 1000 eventów, czy dniów screena, skoro jesteś taki cwaniak itd. To na pewno sobię poradzisz.
A po drugie: Twoje zdanie na tym forum się nie liczy, przynajmniej jeśli jest związane z dniem screena. Nie podoba się? No to Ci napisałem powyżej co możesz zrobić.
ale ja wraz z ludźmi myślącymi podobnie zorganizuję inny event. Kto jest za?
Myślącymi powiadasz? :facepalm:  Po tym co widzę jeśli ty jesteś osobą nie myślącą to raczej projekt nie wypali...

i Basta! Mam nadzieję, że V3Q ustabilizuję sytuację.

BTW.
Jeśli nie chce podać zainteresowanym nawet najistotniejszych szczegółów, to o czym my mamy z nim rozmawiać?
Idioto, jakie sczegóły cyż nie napisałem najważniejszych informacji? przyejżyj temat i zastanów się.
*
Coś podejżewam, że wiele osób zaczyna mi zazdrościć pozycji organizatora tego Dnia Screena...
...Inaczej nie było by głosów sprzeciwu u tych osób. :|

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też chętnie usłyszałbym kto bierze w tym udział, wiem, że kilka osób zrezygnowało, kiedy zobaczyło organizatora :O

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: zOrc link=topic=10890.msg106649#msg106649#msg106649#msg106649 date=1281367545
Po pierwsze: Wypierdalaj na Tawarnę i rób sobię 1000 eventów, czy dniów screena, skoro jesteś taki cwaniak itd. To na pewno sobię poradzisz.
A po drugie: Twoje zdanie na tym forum się nie liczy, przynajmniej jeśli jest związane z dniem screena. Nie podoba się? No to Ci napisałem powyżej co możesz zrobić.

Myślącymi powiadasz? :facepalm:  Po tym co widzę jeśli ty jesteś osobą nie myślącą to raczej projekt nie wypali...

i Basta! Mam nadzieję, że V3Q ustabilizuję sytuację.

BTW.

Idioto, jakie sczegóły cyż nie napisałem najważniejszych informacji? przyejżyj temat i zastanów się.
*
Coś podejżewam, że wiele osób zaczyna mi zazdrościć pozycji organizatora tego Dnia Screena...
...Inaczej nie było by głosów sprzeciwu u tych osób. :|

właśnie zaprezentowałeś jak bardzo "odpowiednią" jesteś osobą do tego zadania. na moje nie ma tu nawet o czym mówić. w świetle powyższego ta cała inicjatywa bardziej pomoże niż zaszkodzi.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Po tym co widzę jeśli ty jesteś osobą nie myślącą to raczej projekt nie wypali...
Akurat serail jest jedną z najbardziej odpowiednich forumowych osób do organizowania dnia screena.

...Inaczej nie było by głosów sprzeciwu u tych osób
Pierwsze zdanie w pewnym stopniu tłumaczy twój dylemat. Jednak nie w ten sposób, w jaki ty byś chciał.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Ehm:

To będzie ten dzień screena? Jeśli tak to podeślijcie mi jakieś info na temat daty oraz kto będzie tam uczestniczył, chcialbym napisać jakiś news na ten temat na Insimilionie.

To powiedz, kto będzie uczestniczył, czy istnieje jeszcze możliwość zapisywania się, do kogo w takim wypadku się zgłosić oraz kiedy to się odbędzie.

Ile grup się na ten czas zgłosiło?

Proszę cię zatem, nie mów mi, że poinformowałeś mnie i resztę towarzystwa o naważniejszych rzeczach. Nie chciałego tego wiedzieć z ciekawości, lecz z powodu promocji. Napisałbym stosowany news na crpg.iml.pl, ale jak nie, to zrobiłem przyjemność moddersom i dnia wczorajszego napisałem wieść o Czasie Zapłaty. 

Czy powiedziałem, że jestem mistrzem z organizowaniu eventów takich jak dzień screena? Po prostu przeżyłem już na themodders dwie edycje i wiem, jak to wygląda, a ty się tymczasem wyrywasz, chociaż niezbyt wychodzi ci organizacja. Naprawdę ciężko pojąć moje intencje?

Bo mówi tak osoba zarejestrowana 30 czewrca bieżącego roku?   :lol2:

yślącymi powiadasz?  Po tym co widzę jeśli ty jesteś osobą nie myślącom to raczej projekt nie wypali...

Rzeczywiście, nie jestem osobą/om myślącom.   :facepalm:  Czytając ten temat widzę, że część modderów bojkotuje Twój event, zatem chciałem zorganizować własny, wraz z nimi, nie powiedziałem że będzie lepszy, chociaż wszystko na to wskazuje. 

Idioto

Dlatego postuluję, żeby Ogrodnikowi oddali moda. Już by się za Serkiem wstawił i warna wlpił przychlastowi. ^^

Moje portfolio

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jeżeli tak będziesz odpowiadał, to ja na pewno tutaj nic nie ustabilizuję, bo w sumie nie będzie czego. Taki problem kulturalnie się dogadać?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Dyskusja wewnętrzna
#66 2010-08-09, 17:50(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 17:52)
@to: zOrc
I widzisz idioto!

Myślę, że każdy komu niepodobało się moje zachowanie od momentu ogłoszenia przeze mnie bojkotu przyzna mi i Avallachowi teraz rację. Nie czuję się osobą, która miałaby czas czy kompetencję aby taki event zorganizować, ale bojkotować sobie mogę i jak widać (na szczęście) odniosłem zamierzony skutek.

Nie chcę za bardzo narzucać tu swojej woli (w końcu jestem tylko BYLE KIM), ale ja bym umieścił tego cwela w jednej grupie razem z Vaderem. Dziękuję, organizatorowi życzę powodzenia w dorosłym życiu.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy

serail

Dyskusja wewnętrzna
#67 2010-08-09, 18:06(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 18:08)
 Dobra, nie ma sensu się pastwić nad nim. Proponuję trzecią edycję dnia screena, z tym że oranizaotrem byłoby forum themodders.org, ja byłbym jedynie kordynatorem projektu.  Proponuję następujący termin 24.08 - początek Dnia Screena #3 oraz oficjalne zaprezentowanie materiałów; 31.08 - zakończenie eventu i podsumowanie oraz wyłonienie zwycięzców. Przez ten krótki czas, jaki pracuję na Insimilionie poznałem całkiem sporą rzeszę przedstawicieli modderów Mount & Blade, zatem mogę nakłonić ich do tego, by dołączyli się do inicjatywy oraz zaprezentowali swoje materiały. Jeśli oczywiście Dzień Screena nie ma być z zamierzenia monotematyczny, czyli w tym wypadku poświęcony Gothicowi. Do czasu rozpoczęcia zabawy mamy całkiem sporo czasu, także mógłbym postarać się o kogoś od Wiedźmina, kto wie, może mi się uda. Oczywiście należałoby poinformować media gothicowe oraz branżowe. Może ktoś się zainteresuje. To jest mój koncept, czy komuś pasuje taka idea i sposób realizacji Dnia Screena?  Jeśli tak, to czy mógłbym liczyć na błogosławieństwo adminów oraz społeczności forum? No i chętni zapewne mają moje gg, jeśli jednak chcą, to mogą pisać tutaj.

Moje portfolio

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#68 2010-08-09, 18:08(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 18:10)
Nie czuję się osobą, która miałaby czas czy kompetencję aby taki event zorganizować
W takim razie po co to niszczysz?
Jeżeli mam chęć to zorganizować, to dlaczego nikt tego nie doceni.

Na chwilę obecną zgłosiło się 5 teamów, z czego od dwóch posiadam już screeny, jeden ma już część, a pozostali potrzebują jeszcze czasu, który dałem, teraz jedynie odpowiedź.
edit:
Niestety już wszystko zostało zaplanowane i nie ma mowy o jakimś innym Dniu Screena, nie poddam się bez walki i niechce by dotychczasowy progress został stracony.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
W porządku, jeśli koniecznie chcesz organiować DS i masz wsparcie administracji, to ja się nie będę wtrącał. ;)

Moje portfolio

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Dyskusja wewnętrzna
#70 2010-08-09, 18:18(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 18:23)
Serail przedstawił konkretny plan, ty powiedziałeś, że wszystko już zostało zaplanowane. Co zostało zaplanowane? KTO się zgłosił? Czy mój projekt, nad którym ciężko pracuję już prawie rok zostanie pokazany obok jakiegoś dragonballa? Jeśli tak to przedstaw mi jaki poziom prezentuje ten mod żebym mógł ci powiedzieć czy się na to piszę!

Edit: I pośpiesz się z odpowiedzią, bo ktoś pomyśli, że mi serduszko zmiękło, a tak nie jest, popieram Seraila.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Dyskusja wewnętrzna
#71 2010-08-09, 18:23(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 18:24)
^

Po pierwsze - zajebiste podejście do rywalizacji

Po drugie - wpjerdol za tom renke podniesionom nad dragon ballem

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Dyskusja wewnętrzna
#72 2010-08-09, 18:51(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 18:53)
@To: zOrc
Czas minął. Ty nie masz żadnego planu! Zdania nie zmienię. Nie będę brał udziału w twojej zabawie. Wszystkim uczestnikom doradzam zastanowienie się czy nie została w tym temacie przedstawiona lepsza opcja.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Wchodzisz tu jako jakiś zasrany bezfejmowiec i każesz ludziom bardziej kompetentnym i dłuższym stażem wypierdalać. W dodatku zachowujesz sie jak jakiś jebany hrabia.  Odmawiasz udzielania informacji ludziom którzy sa potencjalnymi wspolorganizatorami eventu. Teksty typu "Twoje zdanie na temat DS sie nie liczy a jak się nie podoba to wypierdalaj" wobec kogoś takiego jak Serail są nietaktowne i chamskie zważywszy na twoje podejście do organizacji DS. Jednym słowem - zamknij jadaczkę i popatrz jak ktoś inny to robi. Popieram Seraila.

BTW - przypomniał mi się idealny na tą sytuację cytat z BG - "W obecności lepszych od siebie należy milczeć i odpowiadać jedynie wtedy gdy poproszą."

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
A zatem:

Event organizuję ja. W sprawie zgłoszenia udziału już zgłosił się do mnie Avallach z Nordmariansów, na resztę jeszcze czekam. Jednak mam dla was pewną niespodziankę, oprócz sceny gothicowej, w imprezie uczestniczyli będą również modderzy Mount & Blade (conajmniej 2 teamy) oraz - być może - przedstawiciele grup modyfikujących inne tytuły. 

Istotne informacje podałem kilka postów wyżej, jednak zaraz napiszę jakiś bardziej szczegółowy scenariusz i każdy zainteresowany będzie mógł się z nim zapoznać, jeśli tylko ktoś kompetantny wrzuci go do tej waszej Kantyny; pozostali obejrzeć będą mogli go zgłaszając się do mnie. 

Kontakt do mnie macie obok, zatem gdybyście wyrażali chęć wypromowania swoich tytułów, to zachęcam do wysyłania materiałów. O pracach informował będę was na bieżąco, jeśli tylko cokolwiek ważnego odnotowania się pojawi. Jeśli ktoś miałby jakieś pytania lub wątpliwości związane z DS 2010, to zapraszam do dyskusji - z chęcią odpowiem na wszelkie pytania.

Moje portfolio

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#76 2010-08-11, 08:54(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 08:56)
Kto tak powiedział? teraz to już za późno, mogłeś podejść do rywalizacji trochę wcześniej, teraz możesz jednynie się przyglądać...

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Zorc wiesz, ze teraz twoje zdanie nie ma tu nic do powiedzenia. Zostalo ustalone i to Serail zorganizuje tegoroczny dzien screena. Po za tym imo lepiej sie do tego nadaje.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Nie wiem czy wiesz, ale ja już go organizuję, czyli nie zgłaszam się do tego tylko to robię. I nie będę przestawał, bo jakaś banda ma inne zdanie i mówi, że się nie nadaje. Wowoz teraz tu ty nie masz nic do powiedzenia.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Dyskusja wewnętrzna
#79 2010-08-11, 09:03(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 09:05)
Banda czyli wiekszosc forum. Skoro jak to nazwales "jakas banda" ma inne zdanie to nie ruzumiem na chuj robic cos na sile. Co z tego, że ty go organizujesz? organizujesz go fatalnie (w historii tm chyba nie było tak zle zorganizowanego eventu), chociazby dlatego, ze sie spinasz i nie podajesz konkretnych informacji, oprocz "ja organizuje, a wy spierdalajcie". Co to w ogole za podejscie do sprawy?
Osoba, ktora chce podiac sie zorganizowania tegorocznego screena, powinna miec chociaz jakiekolwiek pojecie jak to zrobic. Taka osoba, nie tylko moim zdaniem, a zdaniem wiekszosci, ktorzy wyrazili chec udzialu, jest Serail

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry