w których jest napisane, że wpływowi użytkownicy
Hue, hue. Wpływowi użytkownicy? Tzn. ci którzy już mogą wchodzić swobodnie do Górnego Miasta? ;/ Fuck, przegrałem z Tobą, rzeczywiście. A wracając do tematu, mam wsparcie administracji, bez ich pozwolenia i błogosławieństwa nie odbierałbym ci tej przyjemności organizacji DS.
Ale chyba może najpierw spróbować się z nim dogadać i go przekonać? Skoro ma TAKIE znajomości, to z dogadaniem nie powinno być problemu.
Rozumiem, jak to może wyglądać w Twoich oczach. Przychodzi Serail i jak najgorszy hejter odbiera organizację pełnemu zapału userowi, bo sam chce to robić, a się pizda zagapiła. Nigdzie nie mówiłem, a tym bardziej nie pisałem, że mam takie znajomości, że w masarni mogę kupować poza kolejką, czy coś, ale po prostu na Insimilionie przełożony pozwolił mi stworzyć segment modderski, a ja w trakcie przygotowań do jego stworzenia siłą rzeczy nawiązywałem kontakty z grupami modderskimi zajmującymi się różnymi grami cRPG. W jednym z postów kilka stron temu zgodziłem się z zorciem i powiedziałem, że ma rację, jeśli zgłosił się wcześniej, niecg organizuje event, ale jakiś czas później poinformowano mnie, że jeśli nadal chcę to zrobić, to mam zająć się organizacją, skorzystałem, szczególnie że cześć modderów zbojkotowała konkurs zorca.
Dobra, wracając do tematu. Dwie grupy modderskie z Mount & Blade załatwione, możliwe że będzie więcej, zaraz będę pisał do odpowiedzialnych osób stąd, czyli szefów teamów gothicowych. Wiem, że Avallach odwalił za mnie trochę brudnej roboty, kontaktując się z pewnymi osobami, ale roboty mamy jeszcze od cholery. A przypominam, że wszyscy zainteresowani mogą zgłaszać się po koncept eventu i zgłaszać swe zastrzeżenia. Pamiętajcie, że Dzień Screena organizuje The Modders, czyli wy wszyscy, zatem każdy ma prawo do zgłoszenia jakiejś sugestii.