Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 459389 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 459389

Odpowiedzi 857

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Aha, to dobrze.
Dzięki wszystkim za pomoc.  :lol:  
Można zamknąć.  :cool:

Albo nie!

Jeszcze jedno pytanie mam. Co z obozem przed kopalnią w czwartym rozdziale? Bo Stary Obóz już się zamyka i wszyscy przestają nas lubić. Czy taka sama sytuacja dzieje się z Obozem Strażników Kopalni?
Aha i jeszcze jedno. :D
W jakim momencie gry zacząć główny wątek Mrocznych Tajemnic? Czyli zacząć robić quest "Dziwne poszukiwania".

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Co do obozu - nie wyrzucą cię
Co do pradawnych - kiedy będziesz uważał, że jesteś gotowy(Czyt. wystarczająco silny, żeby cię od razu nie zabili ;]) Czyli najlepiej jak najlepszą postacią(Wiem, wiem tego już pisać nie musiałem xd)

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Ok, dzięki.
Teraz już można zamknąć na 100%. :P

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
To znów ja. Dostałem od Siekacza zadanie "Monopol na bimber". W solucji napisane jest, że siedzą oni w jaskini niedaleko jeziorka pod Nowym Obozem.
Są tam dwie jaskinie, ale tylko w jednej jest stół alchemiczny. Jest problem, bo tam nikogo nie ma. Jako, że dołączyłem do Bractwa to dawniej miałem zadanie, by zaprzestać przetwarzania bagiennego ziela na lewo. Właśnie w tej jaskini. I ich zabiłem. Teraz przychodzę do groty, no i jest pusto.
Jak mam teraz zrobić tego questa?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Oooo! Jak mi przykro...

To może poszukaj instance'ów tych npc'ów b, marvin, b, F2, insert (instance Npca)

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
:ayfkm:  
Nie mów, że nie da się inaczej, niż kodem.

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Questa raczej już nie wykonasz ale pogadaj jeszcze z Siekaczem może się uda :P

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Przywołałem dwóch mieszaczy kodem i Jacko. Ten ostatni zaczyna ze mną gadać, że wyglądam jakbym był od Siekacza, potem mnie atakują. Zabijam ich. W dzienniku podczas rozmowy uzupełniło się, że ich znalazłem i muszę się z nimi rozprawić. Ale jak już ich pokonam (zabiję) to nie mam żadnej możliwości powiedzenia o tym Siekaczowi...
To znaczy, że nie dostanę zadania ze spodniami Siekacza czy coś takiego?  :|

Harris

Harris

Użytkownicy
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cytat: Rudy link=topic=10779.msg103432#msg103432#msg103432#msg103432 date=1279103121
Przywołałem dwóch mieszaczy kodem i Jacko. Ten ostatni zaczyna ze mną gadać, że wyglądam jakbym był od Siekacza, potem mnie atakują. Zabijam ich. W dzienniku podczas rozmowy uzupełniło się, że ich znalazłem i muszę się z nimi rozprawić. Ale jak już ich pokonam (zabiję) to nie mam żadnej możliwości powiedzenia o tym Siekaczowi...
To znaczy, że nie dostanę zadania ze spodniami Siekacza czy coś takiego?  :|

A w jaka wersję MT grasz? Jeśli w starszą to może byc to BUG.

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Cytat: Harris link=topic=10779.msg103439#msg103439#msg103439#msg103439 date=1279110081
A w jaka wersję MT grasz? Jeśli w starszą to może byc to BUG.

Wersja 1.03

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Rudy link=topic=10779.msg103471#msg103471#msg103471#msg103471 date=1279135631
Wersja 1.03
Czyli pewnie bug.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
kurde facet jest strona poziomkaz.pl pierwszy, albo drugi news na stronie to informacja, że utworzyli solucje do ściągnięcia, więc ją ściągnij i nie rób tu spamu, tym bardziej, że takie pytania powinieneś zadawać na forum poziomek.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Harris

Harris

Użytkownicy
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zacznijmy od tego dlaczego grasz w zbugowaną wersję MT. Przecież została wydana wersja 2.01 to po co zaracać sobie gitarę starszymi niedopracowanymi wersjami. Nie zdziw się kiedy gra zacznie wyłączać ci się w pewnych lokacjach bo tego już nie naprawisz... Przerzuć się na najnowszą wersję.

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Cytat: Harris link=topic=10779.msg103492#msg103492#msg103492#msg103492 date=1279178452
Zacznijmy od tego dlaczego grasz w zbugowaną wersję MT. Przecież została wydana wersja 2.01 to po co zaracać sobie gitarę starszymi niedopracowanymi wersjami. Nie zdziw się kiedy gra zacznie wyłączać ci się w pewnych lokacjach bo tego już nie naprawisz... Przerzuć się na najnowszą wersję.

Sam nie wiem. Podobno do wersji 2.01 zostały dodane nowe questy, itp. Więc chciałem najpierw zagrać w podstawową wersję, a kiedyś indziej w nową.

Harris

Harris

Użytkownicy
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dodano kilka nowych Questów a przede wszystkim naprawiono bugi które były uciążliwe w poprzednich wersjach. Nie opłaca się grać w poprzednie części. Wersja 2.01 jest najlepsza xD

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Ale teraz już nie zaktualizuję mojej wersji do najnowszej, bez rozpoczynania gry od nowa?  :pokerface:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Cytat: Rudy link=topic=10779.msg103499#msg103499#msg103499#msg103499 date=1279184037
Ale teraz już nie zaktualizuję mojej wersji do najnowszej, bez rozpoczynania gry od nowa?  :pokerface:
Jeśli skopiujesz save#msg103499#msg103499#msg103499#msg103499 date=1279184037]
[/quote]
Jeśli skopiujesz savey z momentu kiedy wszystko działało, powinno być ok.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
nie zadziała, bo zapis będzie działał na 2.0, a nie 2.1 choć i tak bym polecał 2.2

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

strzelec
  • Gość
Stary, już było o tym mówione. Wystarczy poszukać... :facepalm:

Harris

Harris

Użytkownicy
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Człowieku! Masz tu solucje do MT:http://www.poziomkaz.pl/news/975
A Takie pytania zadawaj na stronie Poziomek!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry