Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 433282 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 433282

Odpowiedzi 857

DieGorn

DieGorn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
najpeirw dojdź do przemytników, potem do obozu kopalnianego i wystaraj się o magnata;p

Gildia Zerosów! Dołącz do mnie!

DieGorn

DieGorn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
O proszę! Miałem taki sam problem ( no... podobny). Dzięki wam. Ściągnę nową wersje. Ale którą? 2.2 czy 2.1? Czy może 2.0? Która najlepsza?

Gildia Zerosów! Dołącz do mnie!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
a myśleć ty umiesz? przecież oczywiście, że 2.02 bo jest najnowsza
nie umiesz czytać opisów na stronie poziomek?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

vzp

vzp

Użytkownicy
posty19
Propsy4
  • Użytkownicy
witam.
Po paru latach przerwy wróciłem, aby pograc w Gothica, a konkretnie MT z dubbingiem.

Mam problem z misją związana z bandytami, a mianowicie robię zadanie dla przemytników. Niestety wcześniej już nawiedziłem obóz bandytów i pobiłem wszystkich. Teraz przede mną uciekają i nie można pogadać z Quentinem. Jest na to jakis sposób?

z góry dzieki za pomoc

maltese

maltese

Użytkownicy
posty22
Propsy9
  • Użytkownicy
Wątpię czy jest na to jakiś sposób, może wczytaj save'a w którym jeszcze nie biłeś bandytów, jeśli chce Ci się przechodzić  ;p   U mnie był błąd w starym obozie na arenie, miałem tam walczyć z jakimś kolesiem, wchodzę na arenę, a ten koleś stoi na trybunach. Jak wchodzę na trybuny żeby go poklepać to przegrywam walkę bo wyszedłem z areny.

PoslannikZetKas

PoslannikZetKas

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Miałem to samo. Jak chciałem się dostać do bandytów, to od razu mnie atakowali. W końcu wszystkich pobiłem, ale mimo to nie chcieli ze mną rozmawiać. To chyba dla tego bo wcześniej wykonałem misję dla obozu spod kopalni gdzie był atak na bandytów w jaskini nieopodal ich obozu. Trochę to głupie bo skąd miałem wiedzieć, że jak wykonam jedną misję to poprzednich nie będę mógł.

maltese

maltese

Użytkownicy
posty22
Propsy9
  • Użytkownicy
Jest kilka takich błędów... Np. Jak przeszuka się ciało martwego kopacza obok młyna, tam co są krokodyle, to ono znika i potem nie da się wykonać misji z zaginionymi kopaczami.

Mag Saturas

Mag Saturas

Użytkownicy
posty104
Propsy3
  • Użytkownicy
Nie wiem czy sprawa została rozwiązana ale jeśli Quentin cały czas ci ucieka to chyba jest tylko jeden sposób włącz kody i wpisz Edit Abilites U(chyba tak to było) i później Figh_Tactic (chyba też tak było :D )i wpisz 4 to nie powinien ci uciekać

Wchodźcie i rejestrujcie się Nie żałuj proposa xD

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Też miałem podobne problemy i mam sposób. Aby wykonać zadanie od przemytników, trzeba przywołać Quentina poza obozem(ja przywołałem nad rzeką), skończyć zadanie, a następnie go zabić. To tyle.

Necromis

Necromis

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
polecam v2.02 gram od 3 dni i tyle samo w v2.01 i dla mnie malo sie różnią lecz i tak the best of v2.02

White Assassin'S

White Assassin'S

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Ja miałem problem z tą samą misją tyle że nieco inny. Kiedy podchodziłem do Kosy Lub Quentina to od razu mnie atakował.
Rozwiązanie problemu: (Standardowo b lub c) > marvin > b > F2 > Insert (Quentin)- org_858_quentin (Kosa)- org_864_kosa .

HP Pavilion dv4 Intel Core 2 duo 2.00GHz, Nvidia Ge Force 9200M GS,Pamięć Ram 2gb(2048 mb),Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit PL(Oryginał),HP Pilot do laptopa,Słuchawki douszne HP,Dysk Twardy 320 GB, 5400 RPM, SATA,Mysz (Microsoft sidewinder X8)

Dębow

Dębow

Użytkownicy
posty9
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy różnice dotycza tylko statystyk potworów? Bo na poziomie łatwym w obozie strażników , pod platformą siedzi kopacz który nas atakuje, a na średnim jakis strażnik który mówi że zamknie nas w klatce. Może poziomkaz zapomnieli zupdatowac inne wersje oprócz łatwej?
Acha i w poziomie łatwym cos nie mogę znaleźć kostki do tworzenia nazwy gildii tam gdzie jest w średnim.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Bo ta kostka pojawia sie w roznych miejscach. Okolo 9 miejsc jest gdzie ona sie pojawia o ile kojarze. I wbrew pozorom nie była ona tworzona docelowo aby sobie dowolnie zmienaic nazwe gildii :D

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie wiem o jaką kostkę chodzi ktoś może mnie oświecić?

Seba

Seba

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
w wersji 2.2 ten poziom trudny jest spieprzony. Z mściwą stalą i 100 sily na 13 lvlu ledwo co uszkadzam zwyklego zębacza a co dopiero wykonać quest od kazzimira z tymi wielkimi gadami.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jak w temacie, mam dwa pytania:

1)Po pokonaniu wszystkich na Arenie Ognia, Skrzypek chce nam towarzyszyć w podróży. Słyszałem, że w niektórych miejscach  wygłasza on jakieś komentarze, pyta nas o coś. Gdzie to się zdarza?

2)Alchemik mieszkający nad zawaloną kopalnią prosił mnie o nasiona wysokiego dębu i buka. Nie mogę jednak mu ich oddać, bo zniknął. Szukałem wszędzie dookoła, bez skutku. To jakiś błąd? Czy poszedł gdzieś i mam go odnaleźć?

gothic1210
  • Gość
2)Alchemik mieszkający nad zawaloną kopalnią prosił mnie o nasiona wysokiego dębu i buka. Nie mogę jednak mu ich oddać, bo zniknął. Szukałem wszędzie dookoła, bez skutku. To jakiś błąd? Czy poszedł gdzieś i mam go odnaleźć?

Chyba go orkowie na trzecim rozdziale porwali czy coś...

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aaaa, faktycznie, masz rację, teraz sobie przypomniałem. A nie wiesz, co z tym skrzypkiem?

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Aaaa, faktycznie, masz rację, teraz sobie przypomniałem. A nie wiesz, co z tym skrzypkiem?

Hm pierwsze słyszę? Z tego co pamiętam to on tylko coś gadał jak zabiło się np. Thorusa,Gomeza,Lee,Saturasa itp, do tego w niektórych miejscach zadawał nam pytania wyboru typu "Jeśli atakują cię i towarzysza orkowie co robisz?"
a) Walczysz z nimi broniąc towarysza
b)Zostawiasz im towarzysza i uciekasz
c) Walczycie razem
I na podstawie takich wyborów stwierdza on iż jesteś sługą Innosa,Beliara lub Adanosa :)

Ps. Te pytanie to był przykład bo nie pamiętam jak to szło dokładnie:)

gothic1210
  • Gość
U mnie te pytania losowo wypuszczał gdy mu się chciało.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry