Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 446236 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 446236

Odpowiedzi 857

robuss

robuss

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
BeastBlood_False - Fałszywa krew Pradawnego Potwora i na nastepny raz patrz co dajesz ;)

Belendor

Belendor

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
mam zadanie od Węża załatwić sprawę z kopaczami
wiem że mam mu przynieść jajo królowej pełzaczy ale jak się do niej dostać ???
czy wcześniej trzeba już należeć do jakiegoś obozu??

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Tak - musisz być w 2 rozdziale i potem będziesz mieć misje z zabiciem tej starej krowy.

Belendor

Belendor

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
a jak dolacze np. do nowego obozu to moge potem zostac przemytnikiem??
bo jeśli sie chce być w tym 2 rozdziale to trzeba być już w jakimś obozie

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

zachffi

zachffi

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Mam problem z Wężem, zniknął mi i nie mogę wykonać misji z tym dostawcą rudy dla Thangora (Nie ma go już 2 i 3 rozdział), wie ktoś może gdzie jest Wąż / czy jest jakiś kod na jego przywołanie jeśli to bug bo nie mogłem znaleźć / czy jest jakikolwiek sposób na ominięcie tego i przejście tej misji dla Thangora ?

Z góry dziękuję

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Kod na przywołanie Węża (chyba)           STT_302_Viper

O, kolega z Glinika,
Adanos

newar

newar

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Tez mam ten problem w solucjach pisze, że może konsekrować ale ja u niego mam do wyboru tylko naukę

Seecher

Seecher

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Witam. Jestem już u pradawnych i mam przynieść Eli'ne te rośliny. Już je zebrałem ale nie mam opcji dialogowej aby jej je dać. Co robić ?

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Eee, a nie "oddałeś" się przypadkiem temu tam zdrajcy mumio piździoch czy jak mu tam szło (zapomniałem)!?

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
Jeśli nie masz opcji dialogowych to pewnie zdradziłeś dawnych i poszedłeś w strone beliara :P

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

Seecher

Seecher

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
dobra już sobie poradziłem. Musiałem wczytać zapis jakieś 2h przed pradawnymi ale już ok.

Zamykam

brutus

brutus

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Można go konsekrować ale tylko wtedy gdy nie zapytamy go o jego przeszłość. Bo jeśli to się zrobi to klapa.
Czyli wypełniamy zadania dla przemytników nie pytając Anghara o przeszłość, idziemy do pradawnych po miecz i go u przemytników konsekrujemy.

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Joł. Mam problem z zadaniem "Porwanie". Gram w MT v1.03.
Rozmawiałem już z tym bęcwałem w lochach Starego Obozu, chce zbroję strażnika. Ale skąd do jasnej anielki mam wziąć ten pancerz? Nie mam zielonego pojęcia...
Jakby to miało znaczenie, to jestem dołączony do Obozu Bractwa. Pytałem kowala Stone'a, ale nie chce mi nic sprzedać.
Pomocy! :lol:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Zbroja strażnika kopalni też się nada

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Aha, a jeśli dołączę do Strażników Kopalni, to będę mógł też potem dołączyć do Przemytników? :<
Bo mam już możliwość dołączenia do obozu przed kopalnią, ale co wtedy ze świrami z bagna? I z resztą obozów dodanych w modzie?

Btw. Jak na razie to tylko byłem u Przemytników, no i Strażników Kopalni.

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Witam, znów mam problem. Mam 3 rozdział, jestem już dawno dołączony do Obozu na bagnie. Mam już możliwość dołączenia do Obozu strażników kopalni. I tu jest pytanie. Czy po zostaniu Strażnikiem kopalni będę mógł potem dołączyć do Przemytników? Albo czy po uprzednim dołączeniu do Przemytników, będę mógł potem zostać Strażnikiem kopalni?
I czy jakiś tam quest z atakiem na bandytów nie popsuje mi questów dla Przemytników? Bo chyba trzeba w jakimś tam pogadać z Quentinem, gdy jest się Przemytnikiem.
Wytłumaczcie mi. :p

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
do przemytników, łowców orków, pradawnych i fanatyków nie dołączasz, tylko zbroje od nich kosisz i taki tam shit. Na stałe kumplać się możesz tylko ze strażnikami kopalnii, co zlikwiduje twoje powiązania ze świrami. Ale u nich nie dostaniesz raczej żadnych misji, a u strażników masz questów bez huja.

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
A, teraz rozumiem. Myślałem, że do wszystkich nowych obozów da się dołączyć, a tu tylko do Strażników Kopalni. Okej, czyli mogę się do nich dołączyć i tak. Dzięki za pomoc.
Ale czy czasem takie jedno zadanie dla Strażników - to z bandytami, nie zepsuje mi zadania dla Przemytników?

IceSad

IceSad

Użytkownicy
posty10
Propsy5
  • Użytkownicy
Nie. To jest misja z konwojem, a u Przemytników misja to zabić Quentina w obozie bandytów. Misja u strażników kopalni to
zajebać niegrzecznych chłopców, którzy napadli na konwój. Nie będzie buga

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry