Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 433288 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 433288

Odpowiedzi 857

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera, teraz mam problem :( MT ciągle mi się sypie. Aktualnie oczyszczam z Gornem wolną kopalnię. Po zabiciu kogokolwiek, nawet zwykłych kopaczy, pojawia się komunikat: Śmierć tej osoby uniemożliwia przejście gry. Wczytaj grę. O co chodzi? Ta sytuacja trwała kilka godzin gry, od momentu pojawienia się tych komunikatów gra zaczęła się wcześniej wywalać. Teraz natomiast nie mogę zapisać gry, od razu mi się wyłącza. O co chodzi? Nie wiem czy to ma jakiś związek, ale wcześniej zrobiłem rozróbę w Obozie Bractwa i zabiłem większość gości tam przebywających, tych, którzy byli nieśmiertelni, kodem. I właśnie po tej masakrze zaczął pojawiać się ten komunikat, ale przecież w 4 rozdziale i dalej nie ma tam już żadnych zadań. Zostawiłem przy życiu tylko Cor Angara i Xorda.

Demonical Monk

Demonical Monk

Użytkownicy
posty145
Propsy152
  • Użytkownicy
Czego nie rozumiesz? Zamordowałeś kluczowych dla gry NPCów, kodem, a że z powodu oszukiwania gra zauważyła to z opóźnieniem (pewno jakiś skrypt odpalany przy zabójstwie NPCa)... Nie rób cyrku i graj po ludzku, nie będzie problemów z grą. Nikt nie daje gwarancji na to, że mod będzie działał bezbłędnie po użyciu dowolnych czitów.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakich kluczowych? Kluczowy to jest Diego czy Xardas, a nie baal, od którego mamy jedno zadanie. Które zostało wykonane 3 rozdziały wcześniej. Gothica przeszedłem jakieś 5 razy, MT 2 i chciałem się trochę zabawić. Kodów użyłem tylko na tych kilku nieśmiertelnych NPC i ze dwa razy, żeby się "wskrzesić". Od takich pierdół gra się rozwala?

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Jak widać.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Pierdół? pomyśl od końca. Postacie nieśmiertelne w gothicu są właśnie takie, ponieważ biorą jakiś udział w głównej części fabuły, a że niestety błąd wyskakuje po wykonaniu wszystkich ważnych questów to wina gothica.

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Jak dla mnie to wygląda na reinstal... skopiuj save#msga i wywal MT i zainstaluj znowu. Od zabicia byle kopacza czy strażnika nie powinno być ów problemów, chyba iż wpisani są w jakiś skrypt, ale u mnie nic podobnego nie było. A jak to nie pomorze to weź ściągnij inną wersje i po kłopocie, bo jak to kolega wyżej powiedział:
Pierdół? pomyśl od końca. Postacie nieśmiertelne w gothicu są właśnie takie, ponieważ biorą jakiś udział w głównej części fabuły.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, zacząłem grać od nowa. I mam teraz inny problem. Skończyłem już cały wątek pradawnych, łącznie z uratowaniem syna Innosa, wcześniej wybrałem ścieżkę wojownika, a mimo to Sheergar uczy mnie walki 2h tylko do 89%. Co jest???

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zwykły bug, nie do naprawienia ;/ jak tak Ci zalezy na 100% to przyzwij sobie chrakter helpera (insert ch).

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera jasna :/ Przyzwałem tego gościa i nadal lipa... Miałem 50 pkt nauki, wyuczyłem się walki do 98%. Ale zostało mi jeszcze 5 pkt, a na 1% potrzeba 4 punktów, więc powinien mnie ten gościu nauczyć, a mimo to wyskakuje komunikat"Brak ci doświadczenia". Wtf?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie wiem, ja z tym problemu nie miałem. Może sprobuj zdobyć pare lvl.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Nie wiem, ja z tym problemu nie miałem. Może sprobuj zdobyć pare lvl.

Nie zależy od tego gdy grałem w wersje chyba 1.1 spaczowaną do wersji 1.3 też miałem ten błąd,ale jakoś przeszedłem  grę mimo małego niesmaczuku, natomiast w wersji 2.2 ona u mnie nie wystąpiła:)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś, jak nazywają się wszystkie utwory z muzycznego kryształu? wiem, że jeden na pewno jest z Conana Barbarzyńcy, ale resztę słyszałem pierwszy raz.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kyu12

Kyu12

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
w wersji 2.2 ten poziom trudny jest spieprzony. Z mściwą stalą i 100 sily na 13 lvlu ledwo co uszkadzam zwyklego zębacza a co dopiero wykonać quest od kazzimira z tymi wielkimi gadami.

Spróbuj na średnim ... Na trudnym MA BYĆ trudno ... Radzę ci się nie pakować na tereny orków ...

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 w wersji 2.2 ten poziom trudny jest spieprzony. Z mściwą stalą i 100 sily na 13 lvlu ledwo co uszkadzam zwyklego zębacza a co dopiero wykonać quest od kazzimira z tymi wielkimi gadami.  

Też kilka razy się "zdenerwowałem" grając na trudnym, ale pozostałe poziomy były za łatwe. A co do tych wielkich gadów, to paradoksalnie łatwiej je zabić, niż zębacze  :lol:  Co prawda trzeba się trochę namachać mieczykiem, i jak cię dziabnie, to po razie, ewentualnie po dwóch padasz. Ale mają że tak powiem większą przebijalność, bo nie trzeba mieć aż tyle % criticali, żeby zacząć im zadawać jakiekolwiek obrażenia.

MarcinT

MarcinT

Użytkownicy
posty31
Propsy14
  • Użytkownicy
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Chcę Was prosić o pomoc w zdobyciu pewnego itemu z MT. Ludzie z tego forum (czyli Wy) zapewne są doskonale obeznani w tego typu sprawach, więc nie przypadkowo tutaj tworzę ten wątek.
Więc teraz przejdę do rzeczy:
Kiedy; Jak; Gdzie można zdobyć CIĘŻKIE  Spodnie Kopacza?
Zrobiłem zadanie dla Fiska z tym krawcem i dał mi tylko LEKKIE Spodnie Kopacza...
Ponoć są jakieś trzy sposoby na spodnie, ale czy w którymś z nich dostajemy właśnie CIĘŻKIE ?
Nie pytać się po co? na co ? Tylko jeśli ktoś wie to prosiłbym o pomoc.
Pozdrawiam,
           Marcin

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Nie można, ale za to w Wolnej Kopalni dostajesz Strój Kreta, tak mi się wydaje.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Ja grałem, ale nie pamiętam gdzie można było dostać te spodnie i czy w ogóle się da. Wiem, że jedne da nam Fisk jak znajdziemy mu krawca, jedne ten typ od rosołu iiii... nie pamiętam, tyle, że to dotyczy chyba lekkich spodni. Zadam te pytanie "po co" ci te spodnie? Jest wiele lepszych pancerzy już na samym początku, hmm?

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Pewnie chodzi o kopalnię + trochę lepszy darmowy armor.

0 użytkowników
Do góry