Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 430656 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 430656

Odpowiedzi 857

Raper

Raper

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Siemka!!!! Gdzie można znalesc Łuk Śmierci ;)

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Pytania dotyczące zadań i rozgrywki
#1 2008-03-19, 08:52(Ostatnia zmiana: 2008-03-19, 09:44)
1. Łuk Śmierci można znaleźć u Cavalorna chyba, jeśli chodzi o jedynkę, jeśli o dwójkę, nie wiem.
2. GOOGLE.PL się kłania...

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Cytat: mEatrikZ link=topic=1179.msg9359#msg9359 date=Mar 19 2008, 08:52\'
1. Łuk Śmierci można znaleźć u Cavalorna chyba, jeśli chodzi o jedynkę, jeśli o dwójkę, nie wiem.
2. GOOGLE.PL się kłania...

Chłop napisał w dziale o Mrocznych tajemnicach to napewno mu o moda chodzi mEatrikZ.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Wiem. Sorki, nie popatrzyłem, na początku jeszcze napisałem, że to zły dział <_<  Ale w MT chyba nie pokasowali dla Cavalorna łuku śmierci?

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Cytat: mEatrikZ link=topic=1179.msg9390#msg9390 date=Mar 19 2008, 14:10\'
Wiem. Sorki, nie popatrzyłem, na początku jeszcze napisałem, że to zły dział <_<  Ale w MT chyba nie pokasowali dla Cavalorna łuku śmierci?

Mi sie wydaje, że taki łuk był w kopalni ale pewien nie jestem.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ja napiszę tyle, co znalazłem w GOOGLE:

ŁUK ŚMIERCI     88     1000
W piątym rozdziale można kupić u Wilka i Cavalorna.    50

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeden jest na wyspie Uriziela, w małym obozowisku.

MadMan
  • Gość
A gdzie jest ta wyspa uriziela bo bardzo mi zalezy na tym luku xD

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Cytat: MadMan link=topic=1179.msg17437#msg17437 date=Jun 8 2008, 20:08\'
A gdzie jest ta wyspa uriziela bo bardzo mi zalezy na tym luku xD

Końcowy etap wątku z Pradawnymi. (wtedy się tam dostaniesz) Więcej nie powiem, bo zacząłbym spoilerować...

PS. ModMen wbij na gg

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Nie myl MadMan z ModMen...

Lampard
  • Gość
Witam wszystkich, zainstalowałem MT i sobie przechodzę tego moda razem z główną fabułą, zatrzymałem się teraz, bo nie wiem jak wygląda sprawa z gildiami, otóż postanowiłem wykonywać w Gothicu jak najwięcej zadań, tzn. mam 3 zadania z dołączeniem do Starego Obozu, Nowego Obozu i Sekty, na tyle rozwinięte już, że wystarczy pogadać czy to z Diego, Laresem czy Cor Kalomem, a już mam załatwioną gildię, chciałbym się tylko dowiedzieć jak wygląda przynależność nowych gildii, tzn. jak to dokładnie z nimi jest - jeżeli dołączę np. do Przemytników, to już nie mogę do Strażników przed kopalnią lub Fanatyków? Czy może istnieje możliwość należenia do każdej z nowych gildii, czyli być Fanatykiem, Przemytnikiem i Strażnikiem w jednym? Prosiłbym o szybką odpowiedź. Z góry dzięki.

Szkodnik
  • Gość
Z tego co wiem to nawet będąc najemnikiem można dołączyć do Strażników przed kopalnią.
Aha z tego co ja pamiętam to dołączyłem do każdej z nowych gildii.

Lampard
  • Gość
Czyli byłoby tak, że bez różnicy czy będę w SO, NO czy Sekcie i tak będę mógł naraz dołączyć do wszystkich nowych gildii?

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tak. Poza tym jak się "przyłączy" do Fanatyków lub Przemytników w statsacch nie ma nic o przynależności do nich. Jedynie to się zmienia kiedy się przyłączy do Strażników przed kopalnią. Że nie wspomnę o nagrodach jakie są za wypełnienie dla nich zadań.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Tykersky
  • Gość
Więc tak gram w MT no i uwidziało mi sie że zostanę nowicjuszem w Obozie bractwa. Zaczynam robić zadania żeby zjednać sobie 4 baalów, ale mam problem, zagadałem z Jorą, tym co powie nam informacje o baalach za dzienna racje Ziela od fortuno, daje mu te szlugi no i aktualizuje mi sie dziennik. Chce sobie zjednać ball namiba tego koło lestera, więc mam zagadać z lesterem na osobności. Udaje mi sie podejść sam na sam z lesterem Ale nie mam opcji dialogowej żeby móc pogadać o baalu namibie.

Moje pytanie jest nastepujące, dlaczego nie moge wykonać zadania z Ballem Namibem, czy to jest bug w MT ???, ogólnie moge ominąć tego baala bo guru jest chyba z 5 wiec nie ma problemu ale ogólnie sie pytam.

z góry Thx za odpowiedzi

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja nie miałem problemu z dołączeniem do Sekty.

Tykersky
  • Gość
No wiem, bo można go ominąć bo guru jest Pięciu, Mi chodzi o konkretne zadanie z Baal Namibem, chce mieć poprostu komplet zaliczonych zadań w Sekcie, Powinienem mieć opcje dialogową z Lesterem, z oszukaniem Baala

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zagadujesz Lestera kiedy Cię gdzieś prowadzi?

Tykersky
  • Gość
i tu jest szkopuł, Kiedy Lester mnie gdzieś prowadzi nie ma owej opcji do wyboru, w normalnym gothicu była.......no nic nie wiadomo co sie stało :D  zrobie reszte zadań.

ok thx za pomoc :(  chyba można skasować Cały temat, zabardzo nie wnosi nic do działu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Może nie odchodzisz z nim wystarczająco daleko? :)
Ew. możesz spróbować wcześniejszy save przed przybyciem do sekty.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry