Mnie już dłuższy czas trochę kłuje w oczy jedna wada społeczności forum, a przypomniał mi ją ten cytat (mówi o 2d/3d, ale jest tam to coś). Jakąkolwiek pracę pokazuje się na forum, bardzo często jest zalewana taką krytyką że ja po prostu bym się na wszystko wypiął. Tutejsza społeczność jest bardzo bezpośrednia, a czasami mogłaby być trochę delikatniejsza (nie mówię tu o super modach do Gothica z dualami, tarczami, 30 gildiami, 120 nowych zbroi itd), ale jak czasami chłopaki się starają i są dobijani już w pierwszym poście...
Czasami wystarczy powiedzieć że praca którą wykonał jest na początek dobra i dodać co się podoba, co poprawić, itp.

[mod=Avallach](wersja poprawiona językowo na prośbę Markka, oryginał poniżej)
Spoiler
ej mnie juz dlugszy czas troche kluje jedna wada spolecznoscova forum a przipomnial mi ja ten cytat (mowi on o 3d/2d ale jest tam to cosz); bo jakakolwiek praca sie pokazuje na forum to bardzo czesto jest zalana taka kritika ze poporstu ja bym sie na vszystko vyje*al . Tutajsza spolecznosc powie rzeczy vprost a czasami moglo by byc troche delikatnej (niemowie o super gothic moddingu kdzie wpisuja duale tarcze 30 gildji 120 novych zbroji i pod) ale jak czasami sie chlopaky staraja i sa odbijani juz v 1 poscie .....
czasami vystarczi powiedzec ze praca jaka vykonal jest na poczatek dobra i dodac co sie podoba co poprawic i podobnie

[/mod]