Nowe forum 49662 182

O temacie

Autor

Zaczęty 6.07.2010 roku

Wyświetleń 49662

Odpowiedzi 182

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Nowe forum
2010-07-06, 12:12(Ostatnia zmiana: 2010-07-09, 11:22)
W najbliższych dniach(a nawet godzinach) zostanie dodany nowy skin

oby jak najpóźniej

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W najbliższych dniach(a nawet godzinach) zostanie dodany nowy skin
Oby jak najszybciej

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a wiesz o czym w ogóle mówisz? nowy skin prawie w ogóle nie jest gotowy i wprowadzanie go w tej postaci będzie porażką.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
?

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Teraz wyglądamy jak jakieś szare forum o2 :(

Czy może być jeszcze gorzej?
Przeniesiemy forum na serwery onetu :<

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
jak v nazvie jest novy skin , ale mi sie vydaje dosicz ze jest zabardzo novy i nieprzipomina gothic ani modovanie ani cosz takiego ... (niemuszi). dlaczego niemogli bycz te stare ? mi sie viencej podobal blue solution

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Cytat: Thoro link=topic=10699.msg102454#msg102454#msg102454#msg102454 date=1278413772
?
Nie chciałbym już offtopować, ale moje zdanie na temat funkcjonalności interface#msg102454#msg102454#msg102454#msg102454 date=1278413772]
?
[/quote]
Nie chciałbym już offtopować, ale moje zdanie na temat funkcjonalności interfaceu w IPB 3 od początku było zdecydowanie negatywne. O grafikę w nowym skinie się nie martwię, mam jednak (niestety słabą) nadzieję że poprawi on ogólny układ forum i wymiary poszczególnych elementów i wywali te niepotrzebne/niedziałające.

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
to jest jedynie podstawowa skórka ipb 3.x, nowy skin (themoddersowy) jeszcze nie został wgrany

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
forum zostało zaktualizowane do nowszej wersji skryptu, dlatego tymczasowo jest inny skin. blue solution nie będzie, ponieważ mamy w przygotowaniu własny skin który powinien pojawić się na dniach.

Reyacz

Reyacz

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

Reyacz

Nowe forum
#10 2010-07-06, 13:03(Ostatnia zmiana: 2010-07-06, 13:04)
@markK zgadzam się z tobą ale słuchaj naspąpiła aktualizacja skrtyptu forum i wszystkie ustawienie zostały zresetowane (oprócz ustawień użytkowników :)  ) nie bój się zostanie dodany dawny skin (mam nadzieję)...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Nowe forum
#11 2010-07-06, 13:16(Ostatnia zmiana: 2010-07-07, 15:03)
...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Nowe forum
#12 2010-07-06, 13:20(Ostatnia zmiana: 2010-07-06, 13:44)
Obecnie z wad zauważyłem:
zbyt dużą szerokość forum (wiem, mogę zwęzić okno przeglądarki)
zdjęcia profilu (nie da się używać zewnętrznego hostingu, standardowy nie działa)
funkcję share topic (każdy potrafi sam)
ocenianie postów (nie działa)
system Powiadomień (mniej zamieszania byłoby z samym PW/mailem)
listę użytkowników (zwyczajnie jej nie ma)
komentarze do profili
kalendarz (nic tam nie ma)

Naprawienie większości z nich to nie sprawa skinu, a odpowiedniej konfiguracji w acp.

Zaraz znajdę temat który i tak założył MarkK i przeniosę do niego te posty.
//edit: już :D  

//edit2:
Może najlepiej by było zrobić działającą, niewielką kopię forum, dać dostęp betatesterom i na niej eksperymentować?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
teraz nie ma co wymieniać, gdyż większość z tego i tak zostanie wywalona. uwagi warto zgłaszać po wprowadzeniu nowego skina

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
Wobec tego dlaczego nie można było poczekać z aktualizacją skryptów do czasu, gdy już ta skórka będzie gotowa?

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
pytaj zdunka

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
wywaliło error wczoraj, to pewnie przy okazji.

Mr Prezesinho

Mr Prezesinho

Użytkownicy
posty162
Propsy1
  • Użytkownicy
Wiecie wolałem ten wcześniejszy :D

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli uważasz, że te sygnatury nie mają sensu wklej to do podpisu.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Nowe forum
#18 2010-07-06, 15:44(Ostatnia zmiana: 2010-07-06, 16:27)
jeszcze prawie nic nie zrobili a Ci już źle? Poczekaj trochę :D

@down
w sensie wsadzili w stronę.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
już jest zrobione dużo. mówię o szablonie bo customizacją zajmiemy się później i już raczej w trakcie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry