Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 22:03 co 5 lat zmieniać numerek z 3 na 4 albo z 360 na one.5 lat? No to teraz dojebałeś 
Strzelilem. Nie interesuje sie konsolami na tyle, aby wiedziec, co ile to sie dzieje.
Odnośnie firmy - od pół roku gadasz, nic nie robisz, stfu.
Odnośnie tego że się dorobiłeś - gratki, chcesz medal?
Nie o tym mowa.
To tylko anegdotka. Nie o tym mowa, racja, koniec.
Tylko że to jest błędna logika już w zalążku. Kupujecie komputery by starczyły na X lat, a potem i tak je co jakiś czas, powiedzmy co rok, modernizujecie, żeby znowu starczyły na X lat albo dlatego że już nie wyciągną ultra.
Odnośnie tańszych gier, nie wiem o czym mówisz. Nowe gry nie ważne czy na PC czy PS4/XboxOne kosztują czterdzieści funtów, to że w Polsce dajecie się ruchać w dupę to już wasza sprawa, równie dobrze możesz te gry importować.
Żeby to okreslic trzeba by było przez rok sprawdzać skrupulatnie pctowca i konsolowca i liczyć ich wydatki. Nie co rok wychodzą gry ktore nie beda Ci chodzić na ultra.
Down
@Sawik offtopując to też kiedys mialem takie podejscie. Zmienilo sie, gdy wyszlo GTA V na konsole a pozniej zapowiedz na PC. Gdy GTA V wyszlo na konsole - żaden PCtowiec nie szedł pod jakieś posty, tematy czy wpisy na fb o GTA V i sie nie pienił o GTA, za to jak tylko GTA V zostalo na kompa zapowiedziane i im blizej bylo premiery, to pod kazdym postem dotyczącym GTA - juz niewazne czy to była piątka, czy San Andreas, czy na PC czy na konsole - byli konsolowi pieniacze chyba specjalnie wykupieni przez konsole do tego, aby wkurwiac ludzi, strasznie gloryfikowali konsole nie widząc jej wad. Ja sam jestem zdania, że obydwie platformy - i konsole i pc - mają i wady i zalety dzieki ktorym i warto wyprobowac jedno i drugie, ale od tamtego czasu do konsol mam zdanie czysto defensywne.