Chyba nikogo nie zdziwi, ze zaglosuje na Jedaitha. Jego pomysł jest świeży, wykonanie nowe. Wreszcie ta "bron" spelnia swoją role, lecz nie "broni" a raczej symbolu ceremonialnego ukazującego siłe noszącego go oraz to, ze nalezy go darzyć szacunkiem. Takie cos bym wolał zobaczyć w Gothicu aniżeli to co jest w grze. Jedaith, swietna robota.
Pomysł: 10/10
Funkcjonalność: 10/10
Wykonanie: 10/10
Drugi spodobał mi sie Outlander. Pomysł takze swiezy, wykonanie równie dobrze, jednak to symbol Jedaitha bardziej mi przypadł do gustu. W kazdym razie - takze dobra robota!
Pomysł: 10/10
Funkcjonalność: 7/10 (bo jak zauwazyl Bula, to wyglada jakby komus trzeba tym przywalić"
Yeto - Twój model to po prostu remake teksturowy oraz modelowy Ulumulu z serii Gothica. Nie oznacza to wcale, ze jest zły, broń boze. Wykonanie jest super, tekstury takze mi sie podobają. Swietna praca!
Pomysł: 6/10
Funkcjonalnosc: 6/10
Ogolnie dla kazdego z Was nalezy sie respekt za to, ze wykonaliscie swoją robote.
Natomiast najlepsza nagrodą dla tych, co zglaszali sie, a pozniej odchodzili "bo i tak nie mamy szans, bo sie wstydze, bo nie pokaze tego a tego" byłby warn, ale co tam.
Pozdrawiam i gratuluje wszystkim! Niewazne kto wygra, a kto przegra!
EDIT - Ahh tak, i jeszcze cos zaznacze, bo pewnie zaraz sie pokaze hejt "Jak to wykonanie 10/10, przeciez to jest to dupy, za duzo tri, dziwne mapowanie" itd. Piszę to jako zupełny zieloniak z dziedziny modelingu 3D. Nie obchodzi mnie, ile to ma tri, jak jest zrobione, czy to wystaje za duzo dla gry itd. Obchodzi mnie to, jak to wygląda i jak to widzi moje oko, a wszystkie fajnie sie prezentują i bardzo cieszą oko.