Werewolf, ty dalej nie załapałeś tego kiedy i w jakim kontekście ja pisałem ze skip dialogi itp wiec pozwól ze ci to jeszcze raz wytłumaczę
Gdy gram w grę po raz enty to niema dla mnie logicznego sensu czytanie dialogów itp bo już je znam z góry wiem jak to będzie wyglądać pisałem to w odniesieniu modów jeśli ktoś lubi marnować czas i słuchać po raz któryś wprowadzenia xardasa to spoko ja robię spam esc aby to w kilka sekund pominac ( w przypadku modów ofc gdy dialog jest niemy brak dub to nie pomijam bo nowa kwestia )
Poza tym werewolf jakim kurwa chujem mógłbym przejść grę na 100% gdybym za 1 razem pomijał dialogi itp, to jest niewykonalne ponieważ nie miałbym niezbędnych instrukcji do ukończenia gry. Pomijanie dialogów przy 1 kontakcie z gra wyklucza przejście gry na 100% czyli mój nadrzędny cel
To ze nie gram dla fabuł niema nic do rzeczy bo mogę się skupić na tym co lubię w rpgach najbardziej czyli 100% explor
Widze ze dalej ludzie nie potrafią zrozumieć ze ktoś może grac inaczej, mi tez nie pasuje ze gracie dla samej fabuły i skończenie fabuły uważacie za koniec gry ale chuja z tym zrobię poza zaakcentowaniem tego faktu.
Tak samo wy nie powiniscie miec problem z tym faktem ze ja nie gram w gry dla fabuły mam ja w dupie ( raptem w 2 gry grałem dla fabuły łamiąc swoja zasady i explor robiłem po fabule ) mnie w grze w sumie interesuej wszystko poza fabuła a ze jest ona pewnego rodzaju wymogiem w grze bo rozwijanie jej odblokowuje dalsze aspekty gry to ja robią bo muszę, chuj ze to się komuś nie podoba nic z tym nikt nie zrobi poza zaakceptowanie tego faktu.
@BaggioCzy kupie czy nie mam dylemat ponieważ tak, nie podoba mi się system walki urposzczony za bardzo no ale zobaczymy jak to bedzie wygladac na najwyzszym poziomie, zobacze na GP wtedy będę miał jasność. Jestem ciekawy tez ekwipunku, czy będzie go dużo i będzie z czego wybierać co przełoży się na explor ze będzie warto wszędzie gdzie się da zaglądać to ze świat jest duży zachęca, ale jestem ciekawy jak będzie z zadaniami pobocznymi czy będzie tego dużo jak widzisz mam kilka wątpliwości które zostaną rozwidniane pewnie tuz przed premiera gry, jak pojawi się kilka GP jako ze fabuła mnie nie interesuje to niema w nich dla mnie żadnych spoilerów a zobaczę w nich to co mnie interesuje i będę mógł zdecydować czy chce zagrać. To ze wiesiek niema Multi to akurat tu przy zakupie niema dla mnie znaczenai bo i tak kupie go za grosze wiec to sie bedzie oplacac w kazda mozliwa strone