Sprawy mniej związane z forum 246381 837

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 23.05.2012 roku

Wyświetleń 246381

Odpowiedzi 837

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cudownie :lol2:  Trzymaj :tiger:

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Sawik, nie spinaj się, przecież ban ci nie grozi. Jak bardzo ci przeszkadza, tamten punkt przy prośbie o tymczasową blokadę postowania mogę cofnąć, bo faktycznie nie był potrzebny (jak Ogrodnik prosił o to samo, to faktycznie warna nie dostał :lol2: ). Pozostałymi się nie martw, po miesiącu nieaktywności w warnlogu najczęściej stopniowo unieważniamy ostrzeżenia.
To zdanie chciałem usłyszeć, warna widzę już ściągnąłeś, jak mówiłem nie chodziło o niego, chodziło o błąd administracji do którego nikt się nie chciał przyznać. I nie było żadnej spiny, w każdym razie z mojej strony, jedyne co to zachowanie Adanosa mnie trochę zirytowało, bo potwierdziło dokładnie to o czym mówiłem.

Weźmy dla przykładu warn za bana na miesiąc, administracja (chyba nawet ty osobiście) przyznała że byłem jedynym z trójki osób który za to zapłacił notatką w warn logu, patrząc na to że jedna z osób nie dość że o takiego bana poprosiła, to jeszcze później korzystała z multikonta (co samo w sobie jest powodem do warna) to jeszcze została odbanowana, a wszystko odbyło się bez jakichkolwiek konsekwencji, warn dla mnie jest co najmniej wysoce niesprawiedliwy.
Prosiłeś o odbanowanie?
Tak, ale zostało mi to odmówione, prosiłem w sumie dwukrotnie, raz mnie kaczka potrzebował (był poruszany temat o kursorze, z czym sami wojujemy), a potem gdy zaczynałem swoją przygodę z Autodesk Maya i szukałem kogoś do pomocy, w sumie mój postulat o unbana właśnie mi w tym pomógł, ale to inna historia.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Spam z postulatów
#103 2012-06-14, 10:12(Ostatnia zmiana: 2012-06-14, 10:15)
administracja nie potrafi przyznać się do błędu
ale administracja ma zawsze rację... nawet wtedy gdy się myli :D  

Stąd chyba zresztą wzięła się nazwa - administ-racja
administ - administ = admit z ang.przyznać, uznać
racja - a to już z polskiego :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Tak, ale zostało mi to odmówione, prosiłem w sumie dwukrotnie, raz mnie kaczka potrzebował (był poruszany temat o kursorze, z czym sami wojujemy), a potem gdy zaczynałem swoją przygodę z Autodesk Maya i szukałem kogoś do pomocy, w sumie mój postulat o unbana właśnie mi w tym pomógł, ale to inna historia.
Kiedy ja zostałem odbanowany na stałe, wcale nie prosiłem o to, więc wypierdalaj z podawaniem mnie jako przykład.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Kiedy ja zostałem odbanowany na stałe, wcale nie prosiłem o to, więc wypierdalaj z podawaniem mnie jako przykład.
Kurwa :lol2:  
Jesteś jeszcze gorszy niż ja.
Samo używanie multikonta jest wbrew regulaminowi (o dziwo chociaż to jest tam opisane), więc przykładem nadal byłeś dobrym, bo administracja odbanowała cię ponieważ(jak to napisali) jednak nie mogłeś się powstrzymać od wchodzenia na forum i używałeś w tym celu multi. Pragę Ci też zauważyć że ja NIE zostałem odbanowany, dostałem bana czasowego (sam przeminął po danym okresie) i musiałem czekać jego końca, nawet nie próbuj pierdolić że to inna sprawa bo użyłeś mutli bla bla bla, też mogłem założyć multi, zresztą nie muszę, znam passy na kilka cudzych kont, jednak okazałem pewien szacunek pozostałym userom oraz administracji, w przeciwieństwie do ciebie.
Więc wypierdalaj z takim tłumaczeniem, bo jesteś żałosny. Jakbyś nie zauważył specjalnie pominąłem twój nick, to że jesteś taką znaną osobistością robiącą afery z jeszcze bardziej błahych powodów niż ja i każdy dokładnie wiedział o kogo chodzi, to nie mój problem.

Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Co to w ogóle za porównanie. Ja się kłóciłem tylko o bana dla Zooma, który (chociaż możesz sądzić inaczej) jest zupełnie inną osobą.

Samo używanie multikonta jest wbrew regulaminowi (o dziwo chociaż to jest tam opisane), więc przykładem nadal byłeś dobrym
To nie multikonto, więc powiedziałem już: wypierdalaj, jeśli nie jesteś obeznany w temacie. To tak jak przeciwstawiający się marihuanie Kaczyński, który nawet nie wiedział, co to jest.

bo administracja odbanowała cię ponieważ(jak to napisali) jednak nie mogłeś się powstrzymać od wchodzenia na forum i używałeś w tym celu multi.
Wszedłem na forum nie przez multi, tylko przez konto innego usera nie dlatego, że nie mogłem się powstrzymać, tylko potrzebowałem pomocy w przygotowaniu do matury.

Pragę Ci też zauważyć że ja NIE zostałem odbanowany, dostałem bana czasowego (sam przeminął po danym okresie) i musiałem czekać jego końca, nawet nie próbuj pierdolić że to inna sprawa bo użyłeś mutli bla bla bla, też mogłem założyć multi, zresztą nie muszę, znam passy na kilka cudzych kont,
I po co to napisałeś? PO CO? Przecież nie mówię, że zostałeś odbanowany. Nie mówię, że nie dostałeś bana tymczasowego? I po cholerę uprzedzasz moją odpowiedź w swojej BEZSENSOWEJ PAPLANINIE?

jednak okazałem pewien szacunek pozostałym userom oraz administracji, w przeciwieństwie do ciebie.
Nie użycie konta użytkownika, który na to pozwala, jest okazaniem mu braku szacunku? Nikomu nie szkodzące wykorzystanie możliwości uzyskania pomocy podczas przygotowań do matury jest ukazaniem braku szacunku administracji? Nawet jeśli... to co z tego?

Więc wypierdalaj z takim tłumaczeniem, bo jesteś żałosny.
Jak na razie, ja wytłumaczyłem wszystko bez problemu. To Ty przeinaczasz fakty, kręcisz, wypowiadasz się na temat, w którym nie jesteś obeznany. Po samym tym możesz wnioskować, kto jest żałosny.

Jakbyś nie zauważył specjalnie pominąłem twój nick
Zauważyłem. I nawet już wcześniej do samego tego miałem zamiar się odnieść, bo to wyjątkowo żałosne i niemęskie. Jeśli jesteś kurwa facetem, to pokaż to i mów konkretnie, a nie próbuj ukrywać czegoś przy pomocy zbitek wyrazów o podobnym znaczeniu.

to że jesteś taką znaną osobistością robiącą afery z jeszcze bardziej błahych powodów niż ja i każdy dokładnie wiedział o kogo chodzi, to nie mój problem.
Konkrety. Chcę wypunktowane wszystkie moje afery, które były zrobione z błahych powodów. Co masz na myśli? Zbanowanie kogoś, kto wcale na to nie zasłużył? Utrata uprawnień pomimo tego, że nie zrobiłem wcale nic takiego, co byłoby przesadnym przewinieniem w stosunku do reszty rządzących?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Widzę, że się wam na prawdę nudzi...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Widzę, że się wam na prawdę nudzi...
Nie, po prostu nie chcę, żeby ktoś mi publicznie obrabiał dupę nawet nie mając jaj wprost podać mojego nicka.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
A właśnie miałem wychodzić :lol2:  

Co to w ogóle za porównanie. Ja się kłóciłem tylko o bana dla Zooma, który (chociaż możesz sądzić inaczej) jest zupełnie inną osobą.
Nie o tym tu mówiłem, tą sprawę mogłeś przemilczeć, zostałeś użyty jako przykład, który najwidoczniej dość dobrze spełnił swoją rolę skoro Avallach przyznał że dostałem ostrzeżenie niesłusznie.

Samo używanie multikonta jest wbrew regulaminowi (o dziwo chociaż to jest tam opisane), więc przykładem nadal byłeś dobrym
To nie multikonto, więc powiedziałem już: wypierdalaj, jeśli nie jesteś obeznany w temacie. To tak jak przeciwstawiający się marihuanie Kaczyński, który nawet nie wiedział, co to jest.
Nie jestem? Naprawdę? Używając swoich przywilejów jako moderatora edytowałeś post jednego z użytkowników w których to napisałeś jakże zgubne dla ciebie zdanie "Jestem Ogrodnik". Zapłaciłeś za głupi żart, jeżeli było inaczej i jednak użyłeś pasów Zooma (do których posiadania się przyznałeś) nie wiem o co kłótnia.

bo administracja odbanowała cię ponieważ(jak to napisali) jednak nie mogłeś się powstrzymać od wchodzenia na forum i używałeś w tym celu multi.
Wszedłem na forum nie przez multi, tylko przez konto innego usera nie dlatego, że nie mogłem się powstrzymać, tylko potrzebowałem pomocy w przygotowaniu do matury.
Konto które zostało Ci oddane, Zoom kiedyś był użytkownikiem tego forum jednak gdy się znudził oddał Ci konto.

Pragę Ci też zauważyć że ja NIE zostałem odbanowany, dostałem bana czasowego (sam przeminął po danym okresie) i musiałem czekać jego końca, nawet nie próbuj pierdolić że to inna sprawa bo użyłeś mutli bla bla bla, też mogłem założyć multi, zresztą nie muszę, znam passy na kilka cudzych kont,
I po co to napisałeś? PO CO? Przecież nie mówię, że zostałeś odbanowany. Nie mówię, że nie dostałeś bana tymczasowego? I po cholerę uprzedzasz moją odpowiedź w swojej BEZSENSOWEJ PAPLANINIE?
Bezsensownie papalsz to w tym momencie ty.
Avallach ( czy tam Adanos) wytłumaczyli tobie dlaczego zostałeś odbanowany, i pierdolenie że chciałeś uzyskać pomoc do matury jest bezsensowne. Mogłeś zapytać na GG, napisać na innym forum bardziej do tego stosownym, lub nie prosić o bana w pierwszej kolejności.

jednak okazałem pewien szacunek pozostałym userom oraz administracji, w przeciwieństwie do ciebie.
Nie użycie konta użytkownika, który na to pozwala, jest okazaniem mu braku szacunku? Nikomu nie szkodzące wykorzystanie możliwości uzyskania pomocy podczas przygotowań do matury jest ukazaniem braku szacunku administracji? Nawet jeśli... to co z tego?
Tak, jest, szkoda że tego nie rozumiesz, co dobitnie udowadniasz swoim "I co z tego?".

Więc wypierdalaj z takim tłumaczeniem, bo jesteś żałosny.
Jak na razie, ja wytłumaczyłem wszystko bez problemu. To Ty przeinaczasz fakty, kręcisz, wypowiadasz się na temat, w którym nie jesteś obeznany. Po samym tym możesz wnioskować, kto jest żałosny.
To TY wypierdalaj, bo pleciesz jakieś farmazony, najpierw próbujesz się zasłonić że nie odbierasz tego jako nieokazywanie szacunku, a potem kończysz chamskim  "I co z tego?"
I już ci chyba udowodniłem że tą historię znam lepiej niż połowa forum, nie mam zamiaru opisywać wszystkiego ze szczegółami, bo jak pisałem na początku właśnie miałem zamiar wychodzić.

Jakbyś nie zauważył specjalnie pominąłem twój nick
Zauważyłem. I nawet już wcześniej do samego tego miałem zamiar się odnieść, bo to wyjątkowo żałosne i niemęskie. Jeśli jesteś kurwa facetem, to pokaż to i mów konkretnie, a nie próbuj ukrywać czegoś przy pomocy zbitek wyrazów o podobnym znaczeniu.
:lol2:
W całą tą "kłótnię" wcisnąłeś się na siłę, ty miałem zostać w tym całkowicie pominięty, użyłem jedynie postępowania administracji w stosunku do twojej gdy byłeś w podobnej sytuacji do mnie. Pominąłem twój nick bo nie chciałem ciebie w to wkręcać, nie, nie dlatego że cię lubię czy inne debilne pobudki tego typu. Po prostu wiedziałem jak byś na to zareagował, a na przykład nadawałeś się lepiej od Małgosi z przyczyn oczywistych.

to że jesteś taką znaną osobistością robiącą afery z jeszcze bardziej błahych powodów niż ja i każdy dokładnie wiedział o kogo chodzi, to nie mój problem.
Konkrety. Chcę wypunktowane wszystkie moje afery, które były zrobione z błahych powodów. Co masz na myśli? Zbanowanie kogoś, kto wcale na to nie zasłużył? Utrata uprawnień pomimo tego, że nie zrobiłem wcale nic takiego, co byłoby przesadnym przewinieniem w stosunku do reszty rządzących?
Właśnie o tym mówię, pod tym względem jesteś gorszy ode mnie. Ja zaczynam kłótnię gdy JA tego chcę, tobie wystarczy rzucić jakimś ochłapem i lecisz potulnie na spinę. Udowodniłeś to już przy okazji twojej dyskusji (a raczej dyskusjach) z Aztekiem, zapewne też kilka razy wcześniej.
Mówisz że zoom nie zasłużył na bana? Masz rację, zoom nie zasłużył na bana. Jednak jak już wcześniej pisałem, sam się przyznałeś że to konto zostało Ci ODDANE, nie udostępnione, jest różnica którą zapewne zauważyłeś, jednak miałeś nadzieję że ja jej nie zauważę.

Dropbox +500 mb na start
LowPoly

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Spam z postulatów
#111 2012-06-14, 15:46(Ostatnia zmiana: 2012-06-14, 15:56)
:F  lub ;F :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie o tym tu mówiłem, tą sprawę mogłeś przemilczeć, zostałeś użyty jako przykład, który najwidoczniej dość dobrze spełnił swoją rolę skoro Avallach przyznał że dostałem ostrzeżenie niesłusznie.
To że odniósł sukces nie znaczy, że jest poprawny.

Nie jestem? Naprawdę? Używając swoich przywilejów jako moderatora edytowałeś post jednego z użytkowników w których to napisałeś jakże zgubne dla ciebie zdanie "Jestem Ogrodnik". Zapłaciłeś za głupi żart, jeżeli było inaczej i jednak użyłeś pasów Zooma (do których posiadania się przyznałeś) nie wiem o co kłótnia.
Tak. Nie jesteś. Żadnego "Jestem Ogrodnik" nie napisałem, pogrubiłem po prostu pojedyncze znaki. I wcale nie widzę w tym nic szkodliwego dla forum. Tak czy siak, nie jesteś obeznany z tematem, bo nie za to straciłem uprawnienia. Użyłem passów Zooma. Tak. Jednak zakaz używania kont innych osób nie jest wprowadzony tylko po to, by był zakazem. Prawo jest po to, by regulować stosunki międzyludzkie. W tym przypadku po to, by było wiadomo kto jest kim, by ktoś nie robił na forum bałaganu i nie stroił sobie żartów podając się za kogoś innego. Ja do niczego z tych rzeczy się nie przyczyniłem. Od razu podałem kim jestem i nie widzę żadnego problemu. Żadna szkoda się nie stała.

Konto które zostało Ci oddane, Zoom kiedyś był użytkownikiem tego forum jednak gdy się znudził oddał Ci konto.
Znowu nie jesteś obeznany z tematem. Zoom nie udzielał się, jednak się logował i przeglądał forum. O tym, że jest zbanowany, nie dowiedział się ode mnie, a właśnie podczas jednej z takich wizyt.

Bezsensownie papalsz to w tym momencie ty.
Nie. Odniosłem się do Twojej wypowiedzi, która nie miała z tematem nic wspólnego. Po prostu sobie coś napisałeś. Od tak. To nie miało nic wspólnego z przedmiotem rozmowy.

Avallach ( czy tam Adanos) wytłumaczyli tobie dlaczego zostałeś odbanowany,
Napisałem gdzieś, że nie? Po co piszesz o czymś, co jest niepotrzebne? Ciągle wydłużasz w ten sposób posty i tylko marnujesz czas wszystkich czytających. O tym nie rozmawiamy.

i pierdolenie że chciałeś uzyskać pomoc do matury jest bezsensowne.
Jest sensowne, bo właśnie wokół tego kręci się nasza rozmowa i po to wszedłem na forum.

Mogłeś zapytać na GG
Pytałem.

napisać na innym forum bardziej do tego stosownym
Pisałem. W wielu miejscach.

lub nie prosić o bana w pierwszej kolejności.
Nie przewidziałem problemu z tak drobną sprawą. I wciąż uważam, że tymczasowy ban mimo wszystko mi się przydał i odniósł zamierzony skutek. Jego zdjęcie wszystko przerwało, ale jednak był pomocny.

Tak, jest, szkoda że tego nie rozumiesz, co dobitnie udowadniasz swoim "I co z tego?".
Rozumiem. uderzasz do moralności, argumentu pozamerytorycznego. To w erystyce znak, że przegrywasz dyskusję i się pogrążasz.

To TY wypierdalaj, bo pleciesz jakieś farmazony, najpierw próbujesz się zasłonić że nie odbierasz tego jako nieokazywanie szacunku, a potem kończysz chamskim "I co z tego?"
I już ci chyba udowodniłem że tą historię znam lepiej niż połowa forum, nie mam zamiaru opisywać wszystkiego ze szczegółami, bo jak pisałem na początku właśnie miałem zamiar wychodzić.
Nie piszę farmazonów. Odpowiadam logicznie, wszystko dokładnie przeanalizowałem, ty zaś tylko odnosisz się do moralności i ukazujesz swoją niewiedzę, o której nawet w tej chwili piszesz, że posiadasz. To spór: moralność i ciągłe odnoszenie się do czegoś, o czym się nie wie kontra fakty i ich analiza. Wiadomo co ma przewagę.
"I co z tego?" nie miało wydźwięku chamskiego. To tylko ty go w ten sposób odbierasz, bo ciągle bazujesz na emocjach zamiast na logice. Zwrot ten oznaczał, że nawet jeśli bym nieukazał szacunku, na którym tak ci zależy, to i tak nie ma to żadnego przełożenia na moją sytuację. Po co pisać o czymś, co jest niepotrzebne?

W całą tą "kłótnię" wcisnąłeś się na siłę, ty miałem zostać w tym całkowicie pominięty, użyłem jedynie postępowania administracji w stosunku do twojej gdy byłeś w podobnej sytuacji do mnie. Pominąłem twój nick bo nie chciałem ciebie w to wkręcać, nie, nie dlatego że cię lubię czy inne debilne pobudki tego typu. Po prostu wiedziałem jak byś na to zareagował, a na przykład nadawałeś się lepiej od Małgosi z przyczyn oczywistych.
Nasza sytuacja była inna. Warny miały być stosowane na userach za prośbę o tymczasowego bana i wcześniejsze jego zdjęcie. Nie wiem za co ty go dostałeś, czy był niesłuszny (chyba ktoś coś takiego tu już pisał, nie wiem) i mnie to szczerze nie interesuje. Wiem tylko, że Twoja sytuacja nie była taka jak moja. Wcześniej odbanowany zostałem bez moich chęci, wręcz im na przekór. I tyle. Koniec. Jest inaczej i nie wiem o czym rozmawiać. Nie chciałeś mnie wkręcać, więc nie podałeś mojego nicku, ale użyłeś opisu wiadomej wszystkim mojej sytuacji. Logiczne. Całkowicie.

Właśnie o tym mówię, pod tym względem jesteś gorszy ode mnie. Ja zaczynam kłótnię gdy JA tego chcę, tobie wystarczy rzucić jakimś ochłapem i lecisz potulnie na spinę. Udowodniłeś to już przy okazji twojej dyskusji (a raczej dyskusjach) z Aztekiem, zapewne też kilka razy wcześniej.
Oczywiście. Nigdy nie ukrywałem, że będę kłócił się, kiedy ktoś publicznie kłamie na mój temat. Kazałem ci po prostu przestać to robić, a to właśnie ty zacząłeś w tym momencie niepotrzebny spór, zamiast przyznać mi rację, którą bezsprzecznie miałem. Jeśli faktycznie ty spierasz się tylko wtedy, kiedy chcesz, to twoje chęci pojawiające się w takich momentach nie świadczą o tobie zbyt dobrze.
A dyskusje z Aztekiem to zupełnie inna sprawa. Kłócimy się ciągle dla beki. Nic więcej. To samo robimy z jeszcze większą częstotliwością na gg. Jeśli traktujesz to poważnie, to masz naprawdę wielkie problemy i powinieneś udać się do odpowiedniego specjalisty. Nie chcę być złośliwy, piszę jak najbardziej poważnie, bo to może być bardzo niebezpieczne, jeśli podobnie postępujesz w tzw. realu.

Mówisz że zoom nie zasłużył na bana? Masz rację, zoom nie zasłużył na bana. Jednak jak już wcześniej pisałem, sam się przyznałeś że to konto zostało Ci ODDANE, nie udostępnione, jest różnica którą zapewne zauważyłeś, jednak miałeś nadzieję że ja jej nie zauważę.
Naprawdę? Gdzie tak napisałem, bo sobie nie przypominam? Nawet jeśli by tak było, to może kłamałem? Logowania zooma można jak najbardziej sprawdzić w logach panelu administracyjnego, ale raczej nie ma sensu męczyć jakiegoś admina tylko po to, aby pokazać moją rację. Nie spieraj się ponownie na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Zoom rzadko, ale jednak logował się. Był obecny. A przynajmniej tak twierdził jakiś czas temu na gg, nie mogę przecież ręczyć, że mnie nie okłamał, ale po co?

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Spam z postulatów
#114 2012-06-14, 15:56(Ostatnia zmiana: 2012-06-14, 16:03)
Dodajcie jeszcze to a będę zachwycony -

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Obok żali to to nawet nie stało. Nie ten poziom, tylko smętne pierdolenie w kółko o tym samym.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
o cholera, ktokolwiek to przeczytał

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Wydzielamy nowego flejma/żale? Długość postów robi się imponująca, chociaż po części przez cytaty :D
Tylko na themodders z tematu o nazwie "Spam" wydziela się spam do innego tematu :lol2:

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
:lol2:
Tekst "A może kłamałem" mnie rozjebał w sytuacji w której próbujesz udowodnić swoją prawdomówność.

Przykład odniósł sukces, dla mnie przyniósł zamierzony efekt, tylko o to mi chodziło, co zresztą powtarzałem już kilka razy, gówno mnie obchodzi to że ty zostałeś wielce urażony że ktoś o tobie wspomniał.

Reszta twoich wypowiedzi to ciągłe powtarzanie tego co pisane było wcześniej, więc to streszczę.

"Uderzasz do moralności" poniekąd masz rację, jednak nie "uderzyłem" w tym kierunku bo przegrywałem. Chodziło mi o szacunek międzyludzki, ot przykład, z tego powodu ja nie zostałem odbanowany, poprosiłem o unbana i gdy Avallach zaproponował mi że zapyta otwarcie na forum, przedstawiając moją sytuację czy ma ktoś coś przeciw mojemu przedwczesnemu powrotowi (chodziło o pięć dni z miesiąca) i chociażby jedna osoba się sprzeciwi to nie zostanę odbanowany, bana dostałem na własne życzenie, tak samo jak i ty, jednak ja gdy moja prośba została odrzucona, nie założyłem multi, nie skorzystałem z innego konta, ponieważ uszanowałem to że ludzie oczekują ode mnie tego że swoje odizolowanie od forum, które sam wybrałem, odbędę do końca. Mieli do tego prawo, tym bardziej że byłem jedna z osób które się kłóciły o zakaz tego.

Sprawa Zooma,
widać została mi przedstawiona błędna wersja wydarzeń, chociaż pewne szczegóły się zgadzają mówiąc "napisałeś" miałem na myśli te twoje pogrubione literki, zresztą niedawno ktoś o tym wspominał więc uznałem za zbędne wdawanie się w takie szczegóły, jak pisałem wtedy się śpieszyłem. Ale, pożyczę sobie twoje nastawienie do tego typu spraw... I co z tego? Zostałeś fizycznych lub mentalnych uszkodzeń na skutek mojej pomyłki? Nie, więc wypierdalaj.

Jeśli traktujesz to poważnie, to masz naprawdę wielkie problemy i powinieneś udać się do odpowiedniego specjalisty. Nie chcę być złośliwy, piszę jak najbardziej poważnie, bo to może być bardzo niebezpieczne, jeśli podobnie postępujesz w tzw. realu.
:lol2:  Zły adres, byłem tam, i psycholodzy i psychiatrzy mnie badali, po czym chcieli zamykać osobę która mnie tam skierowała.
<zacząłem się tu produkować wyjaśniając pewne sprawy, jednak z powodów osobistych nie będę tego kontynuował>
Postawiłeś mnie tutaj w sytuacji patowej, ten punkt muszę Ci oddać.
Uznaj to za oznakę słabości, obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg.

Mogłeś zapytać na GG
Pytałem.

napisać na innym forum bardziej do tego stosownym
Pisałem. W wielu miejscach.

lub nie prosić o bana w pierwszej kolejności.
Nie przewidziałem problemu z tak drobną sprawą. I wciąż uważam, że tymczasowy ban mimo wszystko mi się przydał i odniósł zamierzony skutek. Jego zdjęcie wszystko przerwało, ale jednak był pomocny.
Czekaj, nie rozumiem. Zapytałeś na jakimś forum związanym bezpośrednio z twoim problemem, z osobami z forum rozmawiałeś na GG, a potem i tak uznałeś to za konieczność by wejść na forum i ponownie zademonstrować swój dostęp do passów Zooma?
:lol2:  Więcej nie trzeba.

Gdzieś jeszcze wspominałeś że że wybieram dziwne momenty by się kłócić?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Naprawdę jesteś zajebisty! Chyba od dziś będę pisał tylko do ciebie, krótko mówiąc lubię być na przegranej pozycji, spójrz na przykład z WWZ jakiś czas temu na shoucie, naprawdę uważasz że ktokolwiek z rocznym stażem na forum odwaliłby coś takiego myśląc że wygra?
Wybieram najmniej odpowiednie momenty na kłótnię? Ja tylko skorzystałem z okazji którą mi podałeś na złotej tacy.
zostałem przez ciebie w to wciągnięty wbrew mojej woli.

No i mój gwóźdź programu, bazuję na uczuciach!
:lol2:  :lol2:  
Właśnie to ty, w trakcie całej tej dyskusji udowadniasz mi swoją niewiedzę, ponieważ to ty bazujesz na uczuciach i pojedynczych sytuacjach, w dodatku gubiąc się w własnych faktach. Ślepo wierzysz że jesteś jednym który ma rację, zawsze i wszędzie.
Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy.
Ciekaw jestem czy w ogóle wiesz kto to powiedział, przed samym sobą odpowiedz czy użyłeś googli :lol2:

Ale czekaj! Znowu gadam nie na temat. Miałem mówić o sobie nie o tobie, całą tą dyskusję traktuję jako zabawę, pamiętasz co pisałeś mi o braniu rzeczy zbyt poważnie? Pamiętasz swoją radę? Bo chyba mamy tutaj przysłowiowe "Doganiał kocioł garnkowi" i właśnie będziesz musiał skorzystać z własnej porady. Wiesz... to niebezpieczne.
Spoiler
You#msg1040018ve been trolled.
Miałeś dość dużo szczęścia że trafiłeś w mój czuły punkt z czym postawiłeś mnie w sytuacji patowej, gdyby ta dyskusja odbywałaby się w innych okolicznościach cała zawartość tego posta byłaby zupełnie inna. Tak czy inaczej gratulacje, kurwa gratulacje!

Dropbox +500 mb na start
LowPoly

0 użytkowników
Do góry