Dokładnie, postulat Małgorzaty (tak, postulat, napisany dla beki, ale ciągle postulat) został tu przeniesiony razem z moim postem, w chwili pisania tamtego postu nadal pisałem na temat.
Co do poprzednich warnów. Przerabialiśmy to? Nie, poprzestałem na tym że uzyskałem ich uzasadnienie, które mogę udowodnić jest błędne.
Weźmy dla przykładu warn za bana na miesiąc, administracja (chyba nawet ty osobiście) przyznała że byłem jedynym z trójki osób który za to zapłacił notatką w warn logu, patrząc na to że jedna z osób nie dość że o takiego bana poprosiła, to jeszcze później korzystała z multikonta (co samo w sobie jest powodem do warna) to jeszcze została odbanowana, a wszystko odbyło się bez jakichkolwiek konsekwencji, warn dla mnie jest co najmniej wysoce niesprawiedliwy. Jednak administracja nie przyznała się do błędu cofając ostrzeżenie, po prostu to pomięliście.
Warn za "spam w komentarzach do profili", nie zakazuje tego ani jeden punkt regulaminu, komentarze do profili nie są nawet tam uwzględnione, wszędzie odnosicie się do tematów, a sam poszkodowany zgłosił to tylko dlatego że nie chciało mu się tego samemu kasować.
Edit: Dopiero zauważyłem posty Azteka i Eta, to co napisał Eto mnie nie obchodzi, ale Aztekowi odpiszę.
Aztek, tu nie chodzi o tego warna, jebać go, jak Ci to taką przyjemność sprawia dojeb mi następnego, a co mi tam! Tutaj chodzi o to że administracja nie potrafi przyznać się do błędu, we wszystkich trzech sprawach (a i wcześniej kilka razy w innych) chodziło mi właśnie o to, nie mylić z żebraniem o przeprosiny, bo na to też mam wyjebane. Pozwolę sobie w tym miejscu jeszcze powiedzieć to co powiedział Adanos trochę wcześniej w innych słowach. "Małgorzata kręcił napisał postulat który uznałem za spam, ty go skomentowałeś więc należy Ci się warn." No kurwa, takiego tłumaczenia to już w podstawówce by nie zaakceptowali. Często też administracja stara się powoływać na regulamin, który jest dziurawy jak sito i krótko mówiąc niekompletny, co więcej często przeczą temu co tam piszą, przykładów nie będę podawał bo jakiś czas temu o to większa spina była i bezsensu zaczynać to na nowo.