konwent "Inne Sfery" 75868 260

O temacie

Autor

Zaczęty 10.08.2011 roku

Wyświetleń 75868

Odpowiedzi 260

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
pkp wrocław kraków drogo? to ty chyba synek w szafie śpisz xD koło 40zł w obie strony

Wwz pewnie jeszcze wliczał koszty piwa podczas jazdy w obie strony.  :lol2:

Комиссар RBT

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
No tak jak będzie zaczynał i nie dopijał  to koszty wzrosną diametralnie xd

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy
Ok, słuchajcie, do jutra wieczora muszę mieć opisy punktów programu, wiec będę was męczył (tych co się zadeklarowali ;) )

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

konwent "Inne Sfery"
#203 2011-09-15, 23:06(Ostatnia zmiana: 2011-09-15, 23:12)
KolegaZWojska pojawi się na konwencie. Chętnie bardzo zabrałbym głos skoro już tam będę tylko problem w tym, że nie mam bladego pojęcia o czym mógłbym mówić, bo w sumie wszystkiego się jeszcze dopiero powoli uczę.

Jednak chętnie pokazałbym coś z Rzeki może, albo tą kuszę w przypadku wystawy.

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy
Jesteś concept artistą.. czy czułbys sie na siłąch zrobić jakieś warsztaty czy cuś ? :)

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Nie jestem concept artystą. Concepty jakie ja tworzę to połączenie na pozór przypadkowo porozrzucanych prostych brył i mojej wyobraźni. Nigdy nie miałem potrzeby malowania rysunków w momencie kiedy wszystko robiłem sam.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

konwent "Inne Sfery"
#206 2011-09-16, 00:20(Ostatnia zmiana: 2011-09-16, 00:21)
KZW CA... zpropsował bym go za to  i pomyśl sobie że gdy byś miał potrzebę malowania rysunków (xd) w momencie kiedy wszystko robisz sam nie musiał byś teraz innych prosić o robienie textur  ; p

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
KZW to dorzucę cię do prelekcji dotyczącej moddingu, opowiesz coś o swoim projekcie, pokażesz grafy, etc.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
W sumie na tym polu chyba miałbym właśnie co nieco do powiedzenia, Mógłbym na przykładzie Rzeki opowiedzieć o elementach estetyki, sposobie prezentacji i różnych sztuczkach, dzięki którym pomimo kompletnego braku wiedzy w momencie rozpoczęcia projektu zyskał on bardzo dobre opinie, a ja zasypywany jestem różnego rodzaju ofertami współpracy i chęci nauki ode mnie.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ok, ktoś jeszcze coś o moddingu? Bo dzisiaj zamykamy all.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
KZW zaczynam o 12 to bądź tak ze 30min wcześniej. Napisz mi na pw imie i nazwisko to wrzucę do prezentacji. Możesz dodatkowo przygotować własną dotyczącą samej Rzeki.

Avallach o której godzinie ty chcesz coś przedstawić? Wstępnie 10-12 są wolne, 13, 17 i 19 chyba też. Wyślij Darkhanowi temat bloku, opis, czas to ok 1h. I która godzina ci odpowiada? Napisz też swoje bio, chociaż kilka zdań.

Każda inna osoba, która też chce coś powiedzieć niech tu napisze: temat, opis, godzina.

Kazz ty będziesz?

Czas macie dzisiaj do 24 bo trzeba już all składać. Pisać tutaj, do mnie, albo do darkhana.

sauron
  • Gość
Kazz ty będziesz?

niestety nie dam rady, brakuje mi nawet czasu na inne ważniejsze rzeczy, nie myślę nawet o przyjemnościach.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie mam na chacie teraz internetu, na razie wyślę ci na pw moje "bio". Godzina może być dowolna, ale najlepiej po południu - na miejsce musiałbym jechać przynajmniej dwie godziny (półtora do samego Wrocka), więc jakbym wyjechał o znośnej godzinie rano to do powinienem być.
Tematy które omówię i opis bloku już Darkhanowi wysłałem kilka dni temu.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Jak ktoś planuje jeszcze wbić to do czwartku akredytacja jest.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

konwent "Inne Sfery"
#214 2011-09-20, 22:34(Ostatnia zmiana: 2011-09-20, 22:41)
http://www.is.wielosfer.pl/images/informator.pdf

o przekręcili twoje nazwisko shergar :D

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Wiem, tradycyjnie, kilka wtop, rano poszła korekta mam nadzieję, że wydrukują jak należy, jak nie to ich zaskarżę :D

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy
Poprawione ;) Zapraszam, będzie mega dobrze - postaram się zebrać jak najwięcej materiałów audi/ filmowych dla tych którzy nie mogli :)

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

konwent "Inne Sfery"
#217 2011-09-21, 23:04(Ostatnia zmiana: 2011-09-21, 23:41)
Problem jest. Jedzie ktoś z Pomorza albo kujawsko-pomorskiego? Kumpel zaniemógł, a samemu spędzić kilkanaście godzin w obciągu, średnio przyjemna perspektywa, do tego Wowoz dał dupy.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Dalem dupy bo mi tez siedzenie w obciagu nie sprawia przyjemnosci :lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

konwent "Inne Sfery"
#219 2011-09-22, 19:40(Ostatnia zmiana: 2011-09-22, 19:44)
Czyli zwykle tMowskie narzekanie i pierdolenie smutów : p

btw. fajny program

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry