Nowe forum 46219 182

O temacie

Autor

Zaczęty 6.07.2010 roku

Wyświetleń 46219

Odpowiedzi 182

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
w obecnej wersji paranormalne nie jest ani ładne ani przejrzyste. w obecnej, ponieważ administrator od kilku lat co chwile wprowadza jakieś zmiany. nie ma co robić takiego ścisku bo nie sprzyja to niczemu. nasze forum ma być przejrzyste i czytelne (obecnie nie jest) i takich wolnych przestrzeni na str głównej będzie więcej.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
bezi w topie powinien być ! Mogę zaprojektować.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

:facepalm:

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Jestem za nie. Kwadratowe ludziki źle się prezentują :D

Jednak uważam, że nie powinno być zainteresowań przy postach, bo czasem za dużo miejsca zjadają :)

Proponuję wprowadzić logowanie od razu na stronie głónwej, tak jak było.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Jednak uważam, że nie powinno być zainteresowań przy postach, bo czasem za dużo miejsca zjadają :)

tego jak już mówiłem nie będzie. proszę, czytajcie co piszą inni zanim coś napiszecie bo naprawdę czasami można się załamać.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Zainteresowania wyłączyłem już z widoku tematu.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Nowe forum
#46 2010-07-07, 12:45(Ostatnia zmiana: 2010-07-07, 12:46)
...

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Jak dla mnie, to na forum powinien być przynajmniej jakiś akcent związany z Gothikiem. :P
Nie może być! Na forum theModders jakieś Wieśki, templary i soldżjery latają, fe :<
Mogłaby być za nimi, tak w tle, ta morda Śniącego. Nie ma obowiązku kwadratowych ludzików umieszczać przecie. ^^

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Nowe forum
#48 2010-07-07, 13:29(Ostatnia zmiana: 2010-07-07, 13:30)
to nie jest forum o gothicu  :facepalm: . idzie sobie na jakieś gothic grzmot to będziecie mieli śniących, bezimiennych i innego gówna poupychanego zanadto gdzie się da. prędzej wstawię tam  swoją dupe niż jakieś kwadratowe gówno z przedwojennej gry.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Może nie jest to związane bezpośrednio ze skinem, ale z nowym forum, mianowicie, da radę, żeby przestawić system czasu z 12 na 24 godzinny?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
sądzę, że to żaden problem. dobrze, że zwróciłeś na to uwagę.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Kudlik link=topic=10699.msg102609#msg102609#msg102609#msg102609 date=1278504016
Może nie jest to związane bezpośrednio ze skinem, ale z nowym forum, mianowicie, da radę, żeby przestawić system czasu z 12 na 24 godzinny?
Gotowe.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
właśnie dodaliśmy nowe bardziej czytelne ikony edytora tekstu (proszę ich nigdzie nie kopiować gdyż są aktorskie :D ). poprawić trzeba jeszcze ich podświetlanie jak i kilka innych rzeczy związanych z pisaniem posta ale powoli.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
subfora uporządkowane (patrz str główna). co powiecie na ikony działów takie jak tu http://ifotos.pl/img/rozk_esqpne.jpg

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Proszę Thoro, potraktuj mnie łagodnie, ponieważ sorry ale propsuję:
Jak dla mnie, to na forum powinien być przynajmniej jakiś akcent związany z Gothikiem. :P
Nie może być! Na forum theModders jakieś Wieśki, templary i soldżjery latają, fe :<
Mogłaby być za nimi, tak w tle, ta morda Śniącego. Nie ma obowiązku kwadratowych ludzików umieszczać przecie
Też uważam, że jakiś malutki chociaż akcencik Gothic'a powinien być, niech se stoi ten Bezi jakiś taki styłu, spochmurniały, ale żeby jednak był. Nie odsyłaj nas, biednych modderów, średniowiecznej gry do obozu koncentracyjnego, udając, że TheModders nie ma z tą grą nic wspólnego.

Z innej beczki podobało mi się jak było members no przy danych osoby. Lubię czasem wiedzieć kto kiedy pojawił się na forum, w sposób bardziej przejrzysty niż sama data.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
żadnych gothicowych kloców nie będzie ze względów estetycznych. dyskutowałem już na ten temat z fanatykami na sb i jest to ostateczne. header czasami się będzie zmieniał, więc niewykluczone że pojawi się coś ładnego z arcanii ale na parówy z g3 czy tym bardziej poprzednich części nie ma co liczyć.

Rudy

Rudy

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy

Rudy

Nowe forum
#59 2010-07-07, 17:08(Ostatnia zmiana: 2010-07-07, 17:10)
Cytat: Thoro link=topic=10699.msg102632#msg102632#msg102632#msg102632 date=1278510064
żadnych gothicowych kloców nie będzie ze względów estetycznych. dyskutowałem już na ten temat z fanatykami na sb i jest to ostateczne. header czasami się będzie zmieniał, więc niewykluczone że pojawi się coś ładnego z arcanii ale na parówy z g3 czy tym bardziej poprzednich części nie ma co liczyć.

No tak, ale jak wcześniej wspomniałem: "Nie ma obowiązku kwadratowych ludzików umieszczać przecie".
Więc żadnych "kloców" dawać nie trzeba.
No ale takie coś, na przykład:
Zza tych niekloców wystające, tak w tle.
Ale jak tam chcecie, nie będę stękał całymi godzinami. ^^

Btw. Oczywiście, nie cały obrazek, ale tylko ta pała Śniącego, kolorystycznie dopasowana do reszty.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry