Nowe forum 49932 182

O temacie

Autor

Zaczęty 6.07.2010 roku

Wyświetleń 49932

Odpowiedzi 182

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Jak zorganizujecie to będzie, ja nie widzę żadnego problemu tak samo jak nie widzę powodu dlaczego pewnych rzeczy wymaga się od innych osób.

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
Menu ustawień wciąż ma takie kolory, że trudno cokolwiek zobaczyć.

Co do narzekań o brak Gothica w headerze - o ile dobrze pamiętam to w Blue Solution też nic nie było z Gothica, a jakoś wszystkim pasowało.

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
to tez pravda tylko natomiast teraz jest i wiedzmin i jest tylko jedna grupa (niewiem napevno czi jest ktosz jesce oprocz square crusaders) do viedzmina na forum i jest stalker no to dlaczego nie gothic jak sie go najwiencej moduje na forum ....

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Markk, czepiasz się. Ważne żeby ładnie wyglądało

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Kolory już poprawione.
Jak ktoś gdzieś jeszcze znajdzie nie takie kolorki to pisać.

Co do gothica, dajcie sobie już spokój, bo to się robi nudne.
Pokroić by się dali za krzywą mordę bezimiennego w headerze...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Kolory do poprawy:
-Wyszukiwarka SB: http://img683.imageshack.us/i/90334907.png/
-znaczniki code
#include <stdio.h>
int main()
{
   printf("Hello world!");

return 1;
}

Co do znaczników code, ustawcie tło w tych znacznikach na białe lub wyłączcie kolorowanie składni.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Co z SB? Widzi je każdy, nawet niezalogowany, a metoda 5 postów nie działa.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to nie działa?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Podbijam z tym code. Białe tło one albo lekko szare aby się tak nie gryzło.

Dalej to:

http://themodders.org/index.php?app=core&module=search&search_in=forums

ogólnie jeszcze trzeba porozozwiązywać kwesite niektórych kolorów ale teraz nie chce mi się nad tym nawet myśleć więc w przyszłym czasie.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma 'wygląda na to'.
Dostarczyć mi dowody, że osoby poniżej 5 postów mogą pisać.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Nowe forum
#111 2010-07-11, 19:50(Ostatnia zmiana: 2010-07-12, 11:37)
Była taka osoba, kilka osób (w tym chyba Zoom) zwróciło na to uwagę, poszukam w archiwum i zedytuję posta.

//edit:
Zoom  :   (07 lipiec 2010 - 22:40) Ten limit nie dział DarcuS ma 0 postów i ma dostęp do SB. Czy pisząc "symboliczny" miałeś na myśli, że tak powinno być?

http://themodders.org/index.php?/user/10543-darcus/

Jego pierwszy shout:
DarcuS  :   (07 lipiec 2010 - 21:50) Witam panów
Swojego pierwszego posta napisał dopiero nazajutrz.
Cytat: DarcuS link=topic=10699.msg102745#msg102745#msg102745#msg102745 date=1278579351
Witam, mam problem z plikami .asc ponieważ nie wiem gdzie je wsadzić... Zainstalowałem GMDK. Wiem gdzie dawać pliki 3ds ale asc???

W profilu ma teraz 10 (wyszukiwanie zwraca 4), więc najwyraźniej większość usunięto jako spam (pamiętam że jednego ja, zadał pytanie w tutorialu, i to nie na temat). Jednak wtedy tak jak Zoom sprawdziłem w jego profilu i faktycznie było 0.

@Meatrikz: nie chodzi o to czy mogą (nie jest zabronione) ale czy są w stanie (teoretycznie jest blokada która to uniemożliwia, tylko chyba szwankuje)

//edit2:
Zresztą, można to łatwo sprawdzić eksperymentalnie. Niestety regulamin zabrania posiadania multikont :<
Jednak w ramach wyjątku, mógłby któryś z adminów przypomnieć mi na pw bądź zresetować hasło konta Sadrax (mail był fikcyjny)?

//edit3 :lol: :
Na swoje usprawiedliwienie mam to, że nie korzystałem aktywnie z tego konta - kiedyś tylko zerkałem na nie w szkole kiedy nie mogłem na swoje :wink:

//edit4:
Ej, ja nie przyznaję się że to moje konto - powyższa edycja oznacza jedynie że oglądałem tamten profil a nigdy przenigdy na niego się nie logowałem, zresztą i tak nie byłoby dowodów :naughty:  
Dlatego niniejszym się rozgrzeszam.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Nowe forum
#112 2010-07-11, 19:58(Ostatnia zmiana: 2010-07-11, 20:04)
bo osoby poniżej pięciu postów nie patrzą nawet na to, co się dzieje na sb tylko od razu ładują link do swojego tematu, ewentualnie piszą o tym, jaki mają problem? Po napisaniu tych pięciu postów już chyba będzie miał jakieś szanse zauważyć, że na sb nikt nie gada o gothicu/napis na górze.

@up

Zresztą, można to łatwo sprawdzić eksperymentalnie. Niestety regulamin  zabrania posiadania multikont :<
mógłby któryś z adminów przypomnieć mi na pw  bądź zresetować hasło konta Sadrax (mail był fikcyjny)?
mocne :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Na swoje usprawiedliwienie mam to, że nie korzystałem aktywnie z tego konta - kiedyś tylko zerkałem na nie w szkole kiedy nie mogłem na swoj
Bana dla tego pana.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ku chwale, tylko ja mam to protection na damage Ogrodnika, wypełniłem swój obowiązek.

Tznaczy... co? :pokerface:

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

Nowe forum
#116 2010-07-12, 11:37(Ostatnia zmiana: 2010-07-12, 15:41)
Można rozważyć, promocję ciekawego tematu na forum. Można by było rpomować ciekawe, ważne, wartościowe tematy. Lub/i takie które mają najwięcej wpisów. Spowoduje to, że więcej ludzi na niego wejdzie. Promocja przydała by się na pewno ważnym i wartościowym tematom - sondom. Promocja mogła by być przedstawiona za pomoca kolorowego ciekawego banerka.

EDIT: Napisałbym do adminów, ale nie mogę znaleźć kontaktu. Pytam zatem: czy zawartość skrzynki mailowej została uusunięta, czy nie moge się poprostu doszukać tej zawartości ? :)

Jaka jest szansa na odzyskanie starych listów ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

Mark56
Moderator

Nowe forum
#117 2010-07-12, 22:41(Ostatnia zmiana: 2010-07-12, 22:54)
Mnie jakoś ikony tematów wydają się niewyraźne... Jakoś tak żeby aktywny post świecił, bo na pierwszy rzut oka nie rozpoznaję.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
wspominałem o tym, że do Risen powstał mod podmieniający twarz głównego bohatera na twarz Beziego. Całośc jest ładnie opracowana. Proszę rozważyć dodanie beziego do headera tego forum, koło tej trójki ;)

http://risen.info.pl/remository/Modyfikacje/Twarz-Bezimiennego-z-Gothica/

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze jeden taki tekst i zamykam temat.
To już jest przesada.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry