Była taka osoba, kilka osób (w tym chyba Zoom) zwróciło na to uwagę, poszukam w archiwum i zedytuję posta.
//edit:
Zoom : (07 lipiec 2010 - 22:40) Ten limit nie dział DarcuS ma 0 postów i ma dostęp do SB. Czy pisząc "symboliczny" miałeś na myśli, że tak powinno być?
http://themodders.org/index.php?/user/10543-darcus/Jego pierwszy shout:
DarcuS : (07 lipiec 2010 - 21:50) Witam panów
Swojego pierwszego posta napisał dopiero nazajutrz.
Witam, mam problem z plikami .asc ponieważ nie wiem gdzie je wsadzić... Zainstalowałem GMDK. Wiem gdzie dawać pliki 3ds ale asc???
W profilu ma teraz 10 (wyszukiwanie zwraca 4), więc najwyraźniej większość usunięto jako spam (pamiętam że jednego ja, zadał pytanie w tutorialu, i to nie na temat). Jednak wtedy tak jak Zoom sprawdziłem w jego profilu i faktycznie było 0.
@Meatrikz: nie chodzi o to czy
mogą (nie jest zabronione) ale czy
są w stanie (teoretycznie jest blokada która to
uniemożliwia, tylko chyba szwankuje)
//edit2:
Zresztą, można to łatwo sprawdzić eksperymentalnie. Niestety regulamin zabrania posiadania multikont :<
Jednak w ramach wyjątku, mógłby któryś z adminów przypomnieć mi na pw bądź zresetować hasło konta Sadrax (mail był fikcyjny)?
//edit3

:
Na swoje usprawiedliwienie mam to, że nie korzystałem aktywnie z tego konta - kiedyś tylko zerkałem na nie w szkole kiedy nie mogłem na swoje :wink:
//edit4:
Ej, ja nie przyznaję się że to moje konto - powyższa edycja oznacza jedynie że oglądałem tamten profil a nigdy przenigdy na niego się nie logowałem, zresztą i tak nie byłoby dowodów :naughty:
Dlatego niniejszym się rozgrzeszam.