Czy emance jest grafikiem 3D? :D 21172 75

O temacie

Autor emace

Zaczęty 9.05.2010 roku

Wyświetleń 21172

Odpowiedzi 75

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Na tym forum w przewadze są ateiści, nie dziw się więc, że niewielu tu wierzy ci na słowo. :ok:

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Rozluźnijmy się, koledzy:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie polecam - mój brat cioteczny zarzygał się po Komandosie na własnej osiemnastce.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Widocznie nei jest prawdziwym Komandosem.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
linki usunięte

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jak dla mnie tyle w temacie :ok:

melkor
  • Gość
emace trafiłeś na forum gdzie każdy jest w czymś zajebiście wykurwiście zajebisty, chyba się domyślasz w czym...

próbowałem się zorientować co takiego wywołało święte oburzenie ale mi nie wyszło, ale pewnie krytyka emace z pierwszego postu komuś się nie spodobała. czy to naprawdę takie ciężkie przyjąć krytykę? ja rozumiem że bronicie thoro ale bez jaj panowie. nawet ja po 10 latach pracy w zawodzie miewam gorsze dni. wkurwiająca jest taka postawa, chwała emace że nie dał się wyprowadzić z równowagi, bo ktoś inny jak pewnie pamiętacie "ktosia" sprzed paru lat nie byłby taki wyrozumiały.  :ok:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: melkor link=topic=10020.msg95526#msg95526 date=May 11 2010, 12:05 AM\'
nawet ja po 10 latach pracy w zawodzie miewam gorsze dni
Podaj argumenty.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Tłumaczysz się przed innymi albo wypadasz z gry. Twarde zasady. Albo się nie chwalisz, to po pierwsze.
Trudno zgodzić się z pierwszą częścią twojej wypowiedzi. Tłumaczyć nikt się nikomu nie musi, na innym forum przeszłoby to normalnie, po prostu tutaj większość osób jest przewrażliwiona na punkcie osób które mają o sobie zbyt wysokie mniemanie lub zwyczajnie kłamią na temat swojego wieku, zajęcia czy umiejętności. Jak tym razem się jasno okazało, w tej kwestii emance miał rację i nie ma powodu się sprzeczać że nawet jeśli serio jest zawodowym grafikiem to nie powinien się tym chwalić bez podawania szeregu przypisów udowadniających wszystko co pisze. Trochę szkoda tylko że od początku nie było wiadomo że chodzi o webdesign, bo patrząc na sprawę przez pryzmat niektórych tematów dotyczących 3D na forum, wydawało się to jawnym łgarstwem :ok:

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Dobrze, że nie napisał, że jest zawodowym webdesignerem, bo by nie było tej ciekawej dyskusji.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://projektbazynski.pl/  :lol2:
Widzisz kazz, gdyby nie moja interwencja dysponowałbyś teraz jeszcze lepszym argumentem :lol2:

melkor
  • Gość
ale to stare dzieje :lol2:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
O co chodzi w tym temacie bo nie ogarniam

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
O co chodzi w tym temacie bo nie ogarniam

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry