No to gratuluję babrania się w gównie ;) Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.
Nie babram się w gównie. W TM byłem nie dla moddowania Gothica, a dlatego, aby spróbować pomóc osobom, które szanowałem. Jogurty zbierałem z pomocą zooma nie dla własnej zabawy, a po to, aby zebrać grupę ludzi i spróbować ich zmobilizować. Sądzę, że odniosłem częściowy sukces. Chociażby wyżej wspomniany zoom. Może nie jest zajebistym grafikiem, ale gdy zaczynał, szybko tracił chęci i sądzę, że beze mnie (ale jestem skromny

) zostawiłby 3d w chuja dawno temu. Zaprzestawał prac wielokrotnie, ale mobilizowałem go dalej. Kilka dni temu namówiłem go do prób w organice.
Tak więc sądzę, że nie, nie taplam się w gównie.
Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim #msgote author=proquest link=topic=10020.msg95483#msg95483 date=1273521150]No to gratuluję babrania się w gównie ;) Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.
Nie babram się w gównie. W TM byłem nie dla moddowania Gothica, a dlatego, aby spróbować pomóc osobom, które szanowałem. Jogurty zbierałem z pomocą zooma nie dla własnej zabawy, a po to, aby zebrać grupę ludzi i spróbować ich zmobilizować. Sądzę, że odniosłem częściowy sukces. Chociażby wyżej wspomniany zoom. Może nie jest zajebistym grafikiem, ale gdy zaczynał, szybko tracił chęci i sądzę, że beze mnie (ale jestem skromny

) zostawiłby 3d w chuja dawno temu. Zaprzestawał prac wielokrotnie, ale mobilizowałem go dalej. Kilka dni temu namówiłem go do prób w organice.
Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim śmiechowym#msgote author=proquest link=topic=10020.msg95483#msg95483 date=1273521150]No to gratuluję babrania się w gównie ;) Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.

Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim poście - tyle.
A ilość postów nie ma nic do rzeczy, chyba, że jesteś upośledzony ma tym punkcie i lydzi z mniejszą ilością postów traktujesz jako gorszych. tak więc - milcz.
Tu nie chodzi o to. Po prostu jako osoba nieobeznana w temacie nie rozumiesz w pełni realiów. Coś, co może dla Ciebie brzmieć jak obraza, może być jednocześnie nawiązaniem do dawnych zdarzeń. Przy okazji oceniasz osoby powierzchownie, nie wiedząc kim tak naprawdę są.
Bo wkurwia mnie Twoje pierdolenie
A mnie Twoje, ale jakoś Cię nie zbanowałem, tak więc i Ty nie musisz się wpieprzać w czyjąś dyskusję (która w zasadzie była tworzona dla zabawy i odreagowania - przynajmniej ja jej nie traktowałem poważnie).