Czy emance jest grafikiem 3D? :D 21173 75

O temacie

Autor emace

Zaczęty 9.05.2010 roku

Wyświetleń 21173

Odpowiedzi 75

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
dla mnie niezprecyzowane pojęcie grafik oznacze osobę która jest grafikiem w 2d/3d lub w jakiejkolwiek innej dziedzinie, podobnie jak inżynier oznacza zarówno inżyniera elektronika, jak i inżyniera produkcji, a nie koniecznie osobę łączącą wszystkie specjalizacje.

ale nie jestem grafikiem, więc mogę się mylić

Na miły Bóg Zysku :)  Daruj, Przedstawiłbyś się wśród gości jako grafik, czy grafik 2D ? Nawet jeśli był by to bankiet Grafików. Troszkę to snobowskie

Zoomie, tam nie jest bezpośrednio wskazane na czym się znam ;)  ale domyślajcie się, macie czas, a co miałem na  myśli sprecyzowałem juz potem, jeśli namieszałem to przepraszam

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Czy emance jest grafikiem 3D? :D
#21 2010-05-10, 19:20(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 19:21)
Ale tak to wygląda - taki ciąg przyczynowo-skutkowy.

PS. Zaznaczaj edycje bo teraz tez trochę "mieszasz" :)

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Na miły Bóg Zysku :)  Daruj, Przedstawiłbyś się wśród gości jako grafik, czy grafik 2D ? Nawet jeśli był by to bankiet Grafików. Troszkę to snobowskie
nie rozumiem. mógłbyś sporóbować przekazać tę treść bez złożonych sugestii ukrytych w pytaniach retorycznych

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Wybaczcie, lekko uogólniłem.

Daruj, Przedstawiłbyś się wśród gości jako grafik, czy grafik 2D ? Nawet jeśli był by to bankiet Grafików. Troszkę to snobowskie
Osobiście przedstawiłbym się jako grafik 2d, aby nie budzić wśród innych żadnych wątpliwości.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wybaczcie, lekko uogólniłem.

Osobiście przedstawiłbym się jako grafik 2d, aby nie budzić wśród innych żadnych wątpliwości.

Jeśli przystanąłbym przy grupce grafików popijających lampkę szampana, przedstawiłbym się jako Maciej. Szybko bym się zorientował o czym rozmawia grupka. Na forum co innego. To się nie dzieje w czasie rzeczywistym, a "rozmowa" pisana niesie wiele niedomówień. Przypomnijcie sobie jak się motacie kłócąc się z kobitami przez esemesy ;)

Podstawa: nie bądź pochopny w ocenie :)

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Podstawa: bądź precyzyjny w piśmie

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Chyba temat o CZ nigdy nie przyciągnął tylu użytkowników co o tym prosto oteksturowanym meshu podłoża xD
W tej chwili 8 osób, będzie więcej?

Tak wgl, to chyba będzie trzeba temat podzielić i wywalić do offtopa :)

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Pisałem, że to później zrobię, ale dzięki, iż mnie wyręczyłeś :)

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oczywiście przyznaję, że nie wyraziłem się dosłownie i precyzyjnie... więc kajam się I biczem łęchcę. Sorka.

a tamta grafika panowie, to maleński fragment plaży, tuż przy wodzie :)  nie ma w ogole tekstury - czego wymagać ? hehe reszty nie pokażę, reszta będzie podczas premiery moda, za xx miesięcy, lat ;)

EDIT: hehe bałaganię adminowi, wywal jeszcze to ;)  sorry !

Załatwione
Avallach

@down
Ty, moderator? :o

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
I... koniec? Miałem nadzieję, że jeszcze trochę to potrwa :)

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

#30 2010-05-10, 19:55(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 19:56)
I pomyśleć, że całość spowodowana brakiem jednego wyrazu (?) "2d"  :)  

A tak między nami, mógłbyś pokazać jakieś swoje prace?

PS. Teraz po co wywalać? Jest rozmowa w offtopie, to niech sobie tu siedzi.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A ja nie dostałem, chociaż ładnie prosiłem :)

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
No sorry Sam ale ja od razu się domyśliłem że o 2D chodzi. Nie zasługujesz na moderatora, niniejszym ci go odbieram i przywłaszczam.

:)

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zapraszam tutaj: http://emace.digart.pl/digarty/ jakieś syfne prace cyfrowe i rysunek sprzed 10 lat :)

co do designu www, to nie wiem czy was interesują projekty serwisów biznesowych i portali samorządowych. Jak wujek biznesmen, któregoś z szanownych forumowiczów, będzie miał potrzebę, proszę pisać na priv

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Tak, pierdolimy od rzeczy, ale czy to nie o to chodzi? :)

Edit. 9 czytających.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#35 2010-05-10, 20:42(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 20:43)
zapraszam tutaj: http://emace.digart.pl/digarty/ jakieś syfne prace cyfrowe i rysunek sprzed 10 lat 13.gif

co do designu www, to nie wiem czy was interesują projekty serwisów biznesowych i portali samorządowych. Jak wujek biznesmen, któregoś z szanownych forumowiczów, będzie miał potrzebę, proszę pisać na priv

Jeśli ktoś legitymuje się jako "zawodowy grafik" to liczę, że przynajmniej bez żadnego zwodzenia poprze te słowa solidnym portfolio, pomijając że przedstawianie się w taki sposób w większości sytuacji jest co najmniej nie na miejscu, żeby nie powiedzieć śmieszne. Liczę więc na przykład tego zawodowstwa, na forum a nie dla "wujka biznesmena" gdzieś drogą prywatną. Rzeczy na Twoim digu mają co najmniej po pięć lat, więc chyba nawet nie muszę tłumaczyć że z perspektywy dzisiejszych czasów, trendów, wzornictwa są warte mniej niż etykieta wina "komandos".

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
co do designu www, to nie wiem czy was interesują projekty serwisów biznesowych i portali samorządowych.

Ależ owszem, jak najbardziej :)

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

#37 2010-05-10, 21:11(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 21:12)
I pomyśleć, że całość spowodowana brakiem jednego wyrazu (?) "2d" :)

Tu nie chodzi o jego profesję tylko niepotrzebne pisanie o swoim "zawodowstwie", zwłaszcza że patrząc po liczniku postów jest on nowym nabytkiem tM - takie pisanie do czegoś zobowiązuje.

No ale by nie było tak gorzko to życzę Ci powodzenia bo bądź co bądź nie zwyzywałeś tM od szumowin, nołlajfów i nie wiadomo czego jeszcze, tak więc jak odłożysz dumę na bok to możesz być ciekawym nabytkiem tego forum ;)

proquest

proquest

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
To nie znaczy, że coś nie jest dziesięcioletnim gównem. Zły argument.
No to gratuluję babrania się w gównie :)  Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
No to gratuluję babrania się w gównie 13.gif Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.
Nie wiesz nic, więc moja rada - milcz.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry