Majaczek, bez ankiety zgaduję że nikt cię tam nie chce, tak samo jak choćby pewnie mnie. Próbujesz wbić się na cudze przyjęcie.
Ale można taką zrobić, kiedyś była nawet ankieta o wpuszczenie świętej pamięci Iron Mana.
Nie mamy za wiele grup które nie moddują Gothica:
Administratorzy, Root Admin - chyba nie muszę tłumaczyć.
CodeName.Reborn - nie mam k***a pojęcia. Chyba miało być coś z game devem / moddingiem jakiegoś nie-Gothica. Czyje to w ogóle jest? Jak się w ciągu tygodnia nie zgłosisz to leci do kosza.
DS 2012 - przestarzałe, na potrzeby organizacji... Dnia Screena 2012. Wywaliłbym, ale Adanos się tym zajmował i to jego działka.
Goście - ci niezalogowani.
Moderator, Moderatorzy - też chyba nie trzeba tłumaczyć, różnią się tym że jedna nie ma kolorka.
Old and Significant - już wyjaśnione.
Old Poziomkaz - grupa archiwalna / honorowa.
Poziomkaz - założona dziś przez Siekacza, żadnego związku z moddingiem, ale totalnie i ściśle tajne.
Sawik - specjalnie dla Sawika żeby mógł pisać w tajnym dziale Kaczki, zarazem będąc zbanowanym na resztę forum
The Sect Team - kiedyś produkowaliśmy moda, potem produkowaliśmy spam, a teraz już nic w ogóle nie produkujemy. Właściwie to do zarchiwizowania.
Top Secret - wbrew nazwie akurat jest związana z moddingiem, niewypalony pomysł bodajże Ogrodnika. Właściwie to do zarchiwizowania.
Unity - ambitny i naiwny projekt związany z game devem, zarchiwizowany, grupa istnieje tylko dlatego żebym mógł mieć logo pod avatarem.
Użytkownicy - chyba też nie muszę tłumaczyć.
Validating - ci zarejestrowani, ale bez aktywacji konta przez kliknięcie w link z maila.
Zbanowany - funkcja głównie dekoracyjna (logo pod avatarem), bo bany i tak są nakładane w inny sposób.
Pozostałe grupy moddują Gothica. Nie wymieniłem grup które są tak tajne że nie można nawet ich publicznie wymieniać (no co - jakaś aura tajemniczości musi zostać zachowana, tak jest ciekawiej

).
PS: o listę tajnych działów nawet nie pytaj, ilość jest naprawdę gigantyczna (to forum jest trochę taką górą lodową), ale zdecydowana większość jest zamrożona (grupy kasujemy, a posty przenosimy do archiwum). Kiedyś można by pomyśleć o jakimś Instytucie Pamięci Modderskiej który po n latach odtajniał by działy upadłych grup, bo w wielu były naprawdę ciekawe rzeczy
//edit: tzn właściwie to nie wiem co w nich było. Wiem tylko że ciekawe rzeczy mieliśmy w Nordmarians Team. Raz też zabłądziłem do Jogurtów, i to ciekawe nie było. Co do reszty działów, to chyba po prostu chodzi o podświadome oddziaływanie samego widoku tylu działów modyfikacji spoczywających we wspólnym grobowcu i trzymających zapomniane sekrety.
@down: gotowe.