Sprawy związane z Forum 688972 2598

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 688972

Odpowiedzi 2598

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Dark, może poproś kogoś kto mieszka blisko granicy żeby skoczył na moment i wtedy spytał Xardasa :)

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ja mam blisko do granicy ale wątpie czy szprecha po czesku : P

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, dajcie spokój :)  Już sam rozwiązałem problem ;(

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dlaczego nie mogę zmienić nazwy tematu (nie mogę zmienić słowa z wielkiej litery na małą)? Tzn. daję EDIT i zmieniam np. nazwę tego http://themodders.org/index.php?showtopic=9168 "Dźwięki W Określonym Czasie" na "Dźwięki w określonym czasie", daję zatwierdź i przez sekundę zmienia się na małe, a po chwili wraca na wielkie.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Dlaczego nie mogę zmienić nazwy tematu (nie mogę zmienić słowa z wielkiej litery na małą)? Tzn. daję EDIT i zmieniam np. nazwę tego http://themodders.org/index.php?showtopic=9168 "Dźwięki W Określonym Czasie" na "Dźwięki w określonym czasie", daję zatwierdź i przez sekundę zmienia się na małe, a po chwili wraca na wielkie.
Sprawdzałem na innych tematach, u mnie to samo. Może ma to związek z tym że Buła coś kombinuje z modami do IPB (tak w ogóle po co to skoro będzie konwersja do następnej wersji?)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
skoro już tak urwaliście to wydzielcie dział gry na osobny

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie żadem mod tylko włączona funkcja w ACP, aby nazwę tematu pisaną caps lockiem poprawiać na normalną, np. PLS HELP ANIMACJE na Pls Help Animacje

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Juz to wyłączyłem, to jednak było zjebane.
Nie można nawet było napisać np. Gothic II NK

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Sprawy związane z Forum
#108 2010-03-28, 20:37(Ostatnia zmiana: 2010-03-28, 20:40)
Nie wiem jak stoją obecnie prace nad layoutem (obecnie wszystko w rękach Zdunka) ale, że mam dziś dużo zbędnego czasu i trochę chęci to postanowiłem poprzedstawiać trochę sugestii odnośnie nowego forum, które funkcjonują już od pewnego czasu.

kanał youtube - to już znacie, pytanie tylko czy ktoś byłby tym faktycznie zainteresowany? od siebie dodam, że jest to obecnie jedna ze skuteczniejszych ścieżek promocji moda - sprawdzone info na podstawie kilku lat z CZ.

blip - będzie się on znajdował po prawej stronie forum. polega to tak, że każdy zainteresowany będzie mógł umieścić krótki komunikat na temat swojego moda/grupy wysyłając go na numer gg moderatora. po zatwierdzeniu i dalszym wysłaniu przez moda bezpośrednio przez gg na odp. numer taki komunikat będzie już widoczny na forum.
krótko mówiąc dajemy jakąś rzeczową informacje ze świata moddingu, czy komunikat i po chwili jest on widoczny dla wszystkich. dodatkowo wiadomości można śledzić przez rss a nawet gg.
tu pytanie: kto chciałby być moderatorem? wymagania to dyspozycyjność, tak aby nadsyłane newsy ukazywały się w miarę na bieżąco oraz znajomość zasad pisowni i cierpliwość, gdyż znając to forum może być z tym trochę roboty.

prawa belka forum - oprócz blipa znajdzie się też tam kilka innych przydatnych pierdół. jeśli jednak komuś to nie pasuje to będzie mógł ją sobie na stałe zwinąć na tej samej zasadzie co kategorie forum.

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer

majaczek
DreamVader

Sprawy związane z Forum
#109 2011-02-08, 12:08(Ostatnia zmiana: 2011-02-08, 14:27)
[quote name="dimmell on dimmell.clan.su"]4. I can not have more than six months to enter the site themodders.org - the site does not load with any browser. Why? [/quote]
[quote name="majaczek on dimmell.clan.su"]4. I don#msgote name="dimmell on dimmell.clan.su"]4. I can not have more than six months to enter the site themodders.org - the site does not load with any browser. Why? [/quote]
[quote name="majaczek on dimmell.clan.su"]4. I dont know. here it works on both firefox and chromium. consider cleaning cookies as the engine on site changed a few times since then (cookies may be invalid). Or I#msgote name="dimmell on dimmell.clan.su"]4. I can not have more than six months to enter the site themodders.org - the site does not load with any browser. Why? [/quote]
[quote name="majaczek on dimmell.clan.su"]4. I donll blame deAdverting and other filtering services. please try now. [/quote]

możecie coś poradzić?

EDIT: czy jakiś admin może sprawdzić czy towarzysz Dimmell nie dostał bana na IP? (adres powinien być z ruskiej puli)?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Sprawy związane z Forum
#110 2011-02-08, 14:55(Ostatnia zmiana: 2011-02-08, 14:58)
Zaproponuj proxy. Ja miałem takie problemy z forum WoG i okazało się że wina leży częściowo po stronie limitu czasu oczekiwania serwera, a częściowo po stronie mojego słabego łącza.

Bana nie ma, a nawet gdyby miał to forum by mu działało, tylko z komunikatem że jest zbanowany i nie może nigdzie wejść.

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
Zaproponuj proxy.
pomogło
Dimmell skorzystał z opery turbo (proxy+kompresja) i pomogło
dziękuję

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Kompresja nie jest potrzebna, ja skorzystałem po prostu z www.fastproxynetwork.com, na szczęście w końcu zmienili z powrotem ustawienia serwera i znowu mogę się cieszyć dostępem do tamtego forum. Jak Zdunek załatwi te wszystkie ciągłe problemy z serwerami też powinno zacząć znowu działać (i tak cieszmy się że tM działa DUŻO lepiej niż ifotos na którym w końcu ma zarabiać).

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy

Gotyk

Sprawy związane z Forum
#113 2012-02-23, 10:11(Ostatnia zmiana: 2012-02-23, 10:22)
Dziś zauważyłem coś dziwnego w statusach użytkowników...
Przy niektórych nie wyświetla się treść i nie da się w nie kliknąć, a wyświetla się iż są.
Czy to jakiś błąd? Bo wcześniej tego nie zauważyłem.

Uploaded with ImageShack.us

EDIT: Przykładem są np. moje statusy które w profilu wyświetlają się normalnie, a tutaj są puste...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie mam pomysłu jaka jest przyczyna, nie widzę żadnej prawidłowości w podziale na to które są widoczne które nie. Być może w tych których nie ma, miał być jakiś inny tekst, którego nie ma w naszym tłumaczeniu i dlatego pole jest puste. Z drugiej strony, przecież chyba nikt tam nie wchodzi, sam musiałem się naprawdę długo naszukać po profilach żeby w końcu znaleźć gdzie jest link do czegoś takiego :D  tM to nie jakaś nk, to forum.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
A u mnie w profilu mimo, że odwiedzaja mnie ludzie to cały czas widnieje liczba 0, jakbym nie miał swoich fanów :<

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C
A u mnie w profilu mimo, że odwiedzaja mnie ludzie to cały czas widnieje liczba 0, jakbym nie miał swoich fanów :<
Bo nie masz  :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Logując się na forum, logują się też moi klakierzy  :ok:

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
A ja mam pytanie dotyczące edycji postów z filmami - gdy wstawiam link to pojawia się spoiler z filmem, ale gdy już posta zedytuję to robi się z tego normalny link, dlaczego?

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
podbijam wonwozola, licznik mi stoi juz od dobrych 2-3 tygodni :lol:  wezcie no, juz bym dawno wyprzedzil kzw :D

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

0 użytkowników
Do góry