Nie wiem jak stoją obecnie prace nad layoutem (obecnie wszystko w rękach Zdunka) ale, że mam dziś dużo zbędnego czasu i trochę chęci to postanowiłem poprzedstawiać trochę sugestii odnośnie nowego forum, które funkcjonują już od pewnego czasu.
kanał youtube - to już znacie, pytanie tylko czy ktoś byłby tym faktycznie zainteresowany? od siebie dodam, że jest to obecnie jedna ze skuteczniejszych ścieżek promocji moda - sprawdzone info na podstawie kilku lat z CZ.
blip - będzie się on znajdował po prawej stronie forum. polega to tak, że każdy zainteresowany będzie mógł umieścić krótki komunikat na temat swojego moda/grupy wysyłając go na numer gg moderatora. po zatwierdzeniu i dalszym wysłaniu przez moda bezpośrednio przez gg na odp. numer taki komunikat będzie już widoczny na forum.
krótko mówiąc dajemy jakąś rzeczową informacje ze świata moddingu, czy komunikat i po chwili jest on widoczny dla wszystkich. dodatkowo wiadomości można śledzić przez rss a nawet gg.
tu pytanie: kto chciałby być moderatorem? wymagania to dyspozycyjność, tak aby nadsyłane newsy ukazywały się w miarę na bieżąco oraz znajomość zasad pisowni i cierpliwość, gdyż znając to forum może być z tym trochę roboty.
prawa belka forum - oprócz blipa znajdzie się też tam kilka innych przydatnych pierdół. jeśli jednak komuś to nie pasuje to będzie mógł ją sobie na stałe zwinąć na tej samej zasadzie co kategorie forum.