Sprawy związane z Forum 688979 2598

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 688979

Odpowiedzi 2598

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jakiś czas temu była dyskusja o wstawianiu linków do stron w opisach działów grup.

http://themodders.org/index.php?showforum=14

Zostawiamy, zmieniamy czy wywalamy?

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Sprawy związane z Forum
#81 2009-08-02, 20:36(Ostatnia zmiana: 2009-08-02, 20:43)
Myślę że to zapewnia trochę lepszą reklamę tym grupom - ja bym tak zostawił i raczej wątpię by ktoś miał coś przeciwko temu udogodnieniu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Sprawy związane z Forum
#82 2009-08-02, 20:51(Ostatnia zmiana: 2009-08-02, 20:52)
post do ktorego sie odnisoles (ten o nadaniu moderatora) ma 4 miesiace :D
Cholera, chyba pomyliłem daty, bo to post niżej był z dzisiaj  :D

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Niech tak zostanie :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jeżeli komuś nie zgadza się adres strony, albo ma nową lub nie podałem, to proszę pisać :lol2: .

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Proponuje pozmieniać nazwy działów grup modderskich na rzecz usability. Forum jest coraz chętniej odwiedzane przez osoby postronne a jako że nie wszyscy orientują się jaka grupa jest za co odpowiedzialna toteż proponuje zastosowanie takiego rozwiązania:

The Modders / Czas Załaty
Gniew Beliara Team / Gniew Beliara
VainHearts / GerranHeart

itd. wiadomo w czym rzecz

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

Sprawy związane z Forum
#86 2009-08-11, 08:05(Ostatnia zmiana: 2009-08-11, 08:13)
Sprawdzę, jak to będzie wyglądać :lol2: .

edit: Miałeś na myśli coś takiego, jak teraz jest?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
tak. wg. mnie jest czytelniej dla osoby ktora nie jest obeznana z tym forum czy nawet dla mnie samego - nie wiem do konca ktora grupa za co odpowiada. jedyny minus to chaotyczny widok na stronie glownej forum ale i z tym chyba cos sie da zrobic.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Bardzo tajny ten dział. Proponuję naprawić coś z grupami. Chyba, że jest wszystko w porządku to dziękuję za przyjęcie do ekipy. Na moddowaniu się nie znam.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Veq - to jest Pan Dobra Rada i Pan Wielki Krytyk - trzeba się przyzwyczaić :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dlaczego tutoriale autorstwa Xardasa17 są niewidoczne w dziale tutoriale? Myślę, że dla niektórych mogą być przydatne. Czyżby sam Xardas17 nie życzy sobie, aby były umieszczone na tym forum?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Nie życzy sobie. Po tym jak go zjechali w temacie o rekrutacji to się wypiął na to forum

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
człowiek legenda :)

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Tu thoro ma rację. Xardas17 jest jedynym moderem, który pomimo wiecznego konfliktu z wieloma starymi userami, prezentował spory poziom jeśli chodzi o umiejętności.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
W zasadzie to po orku i leniwym wyzysku był chyba jedną z najjaśniejszych gwiazdek na nieboskłonie themodders. W sumie szkoda, że się wypiął. Duzi chłopcy przyznają się do błędów, zachował się jak dzieciar.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Sprawy związane z Forum
#97 2010-03-04, 23:43(Ostatnia zmiana: 2010-03-04, 23:44)
on się na tm wypina regularnie od tylu lat. wiecznie ma jakieś nieuzasadnione uwagi, obiekcje i żale począwszy o popularność CZ, kończąc właśnie na krytyce i zwracaniu uwagi o kradzież

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Sprawy związane z Forum
#98 2010-03-05, 00:33(Ostatnia zmiana: 2010-03-05, 00:34)
Dzisiaj kiedy zapytałem się o coś związanego ze skryptami otrzymałem taką odpowiedź;

xardas17
17:06:04
nie pamIetam choć 2 dni temu doskonale pamiętałem ale bydź może gdyby spyal mnie ktoś z poza polski bym sobie przypomniał no nic taka to natura moja jest że nie pamiętam

:)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
international modder :)

0 użytkowników
Do góry