Zapewniam Cie, że multi jest grywalne, może zaczekaj aż wyjdzie jakiś porządny server zanim zaczniesz oceniać hmmm?
I zważ na słowa bo byłem dla Ciebie miły. Nie obchodzi mnie kim tutaj jesteś...
Jak nikt nie będzie grał, to Gothic Online będzie się wolniej rozwijał z powodu małej liczby testujących osób. Potem znów będą hejty typu "Tyle czasu minęło, a dopiero tyle zrobiliście?! Wy se chyba jaja robicie?".
Widzę, że jest tu ktoś normalny...
A wiadomo kiedy wyjdą te poprawki i jakieś serwery?
Kiedy wyjdą kolejne update'y ciężko określić. Ostatnio w ciągu miesiąca wyszły trzy, ale tempo nie będzie cały czas takie same. Podejrzewam, że teraz update'y będą wychodzić wolniej, ale 0.4.1a trzeba jednak wydać w miarę szybko ze względu na problem z drzwiami, które powodują, że gra ścina się u innych graczy. A co do serverów to pytania do osób, które zajmują się tworzeniem gamemodów, które spotkasz na forum projektu.
Testerzy mogą być, ale to wszystko. Dlatego jak dla mnie takiego typu projekty powinno robić się 'po cichu' wtedy nie ma narzekań, a testować można sobie w gronie teamu. Krótko mówiąc: Wydawanie czegoś co jest w bardzo wczesnej wersji rozwojowej nie ma sensu, bo gracz i tak się nie zadowoli, a jedynie będzie narzekał..
Testerami są gracze, którzy przenieśli się z Gothic Multiplayer, jakbyś nie zauważył na początku wyraziłem swoje niezadowolenie z zareklamowania projektu na tym forum...
BTW. Jak tak ma wyglądać ta dyskusja i jeszcze ktoś chce hejtować to niech lepiej od razu jakiś moderator/administrator usunie ten temat.