Unban dla Alexika 37304 102

Ankieta

Unban dla Alexika?

Tak
28 (48.3%)
Nie
30 (51.7%)

Głosów w sumie: 57

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 14.01.2013 roku

Wyświetleń 37304

Odpowiedzi 102

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Było napisane kilka postow temu (8 post tematu?) - ban zostaje. Po co jeszcze drążyć temat?

"Nie znam sie to sie wypowiem", tak? Mozna powiedziec, ze ja tez mam malo wspolnego z serwerem MC tm (mialo byc inaczej), lecz wiem wszystko o sprawie Alexika i serwerowego forum. Natomiast w temacie wypowiadaja sie osoby, które jak wspomniał Avallach, nawet nie wiedza o co chodzi, ale "Trzeba dac druga szanse bo to jest sprawiedliwe". TFU! RBT dziffko, ban powinien zostac na serwerze, a na forum? W sumie wszystko jedno.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Unban dla Alexika
#41 2013-01-16, 12:42(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 12:45)
Postuluje o bana dla Azteka, bo na minizlocie themodders postawił mi piwo (alkohol to trucizna), a więc próbował otruc aktywnego uzytkownika (mnie).
Podobnie z dzikim. W ogóle wroclaw powinien zostać zbanowany za próbę otrucia Adanosa.

P.s. I co, nie mamy nic wspólnego ze sprawa? A więc to sprawa minecrafta, a nie forum! Nie mamy nic wspólnego z minem, to ludzie z mina nie mają nic wspólnego z forum, a nie jakieś kurwa wybiorcze podejście. No i my nie mamy nic wspólnego, więc glos powinni mieć tylko poszkodowani. Chciałbym być na rozprawie sądowej, gdzie wytoczona by była wobec Was sprawa, a glos mieliby tylko oskarżyciele posilkowi, czy jak się to zwie.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jak dla mnie ta sprawa jest dość podobna do tego, chociaż tam nie zostały wyciągnięte żadne konsekwencje :lol2:

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Chciałbym być na rozprawie sądowej, gdzie wytoczona by była wobec Was sprawa, a glos mieliby tylko oskarżyciele posilkowi, czy jak się to zwie.
Jak nie masz dobrego papugi to nie masz nic do gadania, twoje każde słowo jest wyje***e do śmieci(no chyba ,że jesteś płączącom kobietą z dzieckiem albo potrafisz w inny sposób wzruszyć ludzi).
To jak jesteś jego adwokatem czy nie ?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
To, że 90% forum z wami nie gra, to nie znaczy, że nie mamy prawa głosu. Mówiłem w pierwszym poście. Sprawy nie znam, więc na temat unbana w grze nic nie mówię, ale sprawa chyba tyczy się forum. Jako aktywny użytkownik forum(nie serwera) mam prawo głosu udzielania się, jeżeli zostało dane, a zostało(publiczny temat i publiczna ankieta). W grze nabroił, to w grze niech ma bana. Na stronie nie zasłużył JESZCZE. Jeżeli dojdzie do setki, albo inny powód, czy mszczenie się, to dać mu tutaj też i po problemie. Na forum zdecydowane TAK. W grze NIE WIEM

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Unban dla Alexika
#45 2013-01-16, 16:00(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 16:08)
Postuluje o bana dla Azteka, bo na minizlocie themodders postawił mi piwo (alkohol to trucizna), a więc próbował otruc aktywnego uzytkownika (mnie).
Podobnie z dzikim. W ogóle wroclaw powinien zostać zbanowany za próbę otrucia Adanosa.
Aztek i reszta dostaną bana (albo pucharek) jeśli na następnym oficjalnym zlocie forum cię skutecznie otrują :lol2:
Tak na poważnie - można by to porównywać gdyby NAPRAWDĘ wyrządzili ci jakąś krzywdę i istniało ryzyko że jeśli będzie się tolerować ich obecność na forum, stwarzałoby to ryzyko także dla innych,

Jestem zaskoczony taką ilością głosów na tak biorąc pod uwagę że chodzi o tego pana:
Alexik

Co zaoferuje mod ?
-siedem nowych obozów
-nowe zbroje
-możliwość zostania (magnatem w starym obozie,dowódcą obozu przed kopalnią,myśliwym,paladynem,żołnierzem armii królewskiej,wojownikiem cienia,łowcą skarbów i łowcą orków)
-nowe lokacje
-nowe potwory
-nowe czary
-nowe umiejętności (alchemia,kowalstwo i coś więcej)
(...)
- I wiele,wiele innych

I co, nie mamy nic wspólnego ze sprawa? A więc to sprawa minecrafta, a nie forum!
Chodzi tylko o to że sporo z tych osób może nie mieć pojęcia co dokładnie i w jaki sposób zrobił Alexik. Nie unieważnia to jednak ich głosów, bo jest to kryterium zbyt trudne do oceny.

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Dobra zmieniłem zdanie odbanujcie go, niech się broni beka bedzie.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ma budować jakieś chujowe domki z dyrta, albo z woli zemsty za bana znowu wkurwiać, to niech lepiej już spierdala, i cieszy się że nie miał wjazdu na chate  :lol:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ban na Minecrafcie- tak
Ban na theModders- nie

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

dezerter

dezerter

Użytkownicy
posty147
Propsy39
  • Użytkownicy
Ban na Minecrafcie- nie miał nauczkę starczy każdy powinien dostać 2 szanse
Ban na theModders- nie -II- -II- -II- -II- -II- -II- -II- -II- -II- -II-

Żeby nie było to ja Lynx z GMP

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Unban dla Alexika
#50 2013-01-16, 16:51(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 16:51)
ODDAJCIE NAM ALEXIKA KURWIARZE. POŁOWA FORUM ROBIŁA WIĘKSZE PRZYPAŁY I NIE DOSTALI NAWET WARNA, CHOC POWINNI, JEBAC TAKĄ SPRAWIEDLIWOŚĆ

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
@up
wyjdz z tematu marny prowokatorze.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Unban dla Alexika
#53 2013-01-16, 17:02(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 17:02)
wy chyba na rozum upadliscie. gosciu ruchal w dupe kazdego z nas, a ciebie av chyba najbardziej skoro teraz postanowiles byc dla niego laskawy. czasem podziwiam twoja przesadna sprawiedliwosc w obec chujcow.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
wy chyba na rozum upadliscie. gosciu ruchal w dupe kazdego z nas, a ciebie av chyba najbardziej skoro teraz postanowiles byc dla niego laskawy. czasem podziwiam twoja przesadna sprawiedliwosc w obec chujcow.
W

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
i co kurwa? Avallach tlumacz sie teraz.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Nie jesteś godzien zaczynania wypierdalajki, gówniarzu. Nie rób tego więcej, bo cię znajdę i zabiję.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Unban dla Alexika
#57 2013-01-16, 17:09(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 17:17)
Na serwerze gry dalej będzie miał bana. Nie zgadzam się z argumentami mówiącymi że sprawa nie miała związku z forum, jednak z kolei nie było to przewinienie aż tak straszne żeby ban był od razu permanentny. Odpoczął sobie jakiś czas od forum, może zmądrzał, jak będzie normalnie się zachowywał to nie widzę przeszkód aby mógł korzystać z niego jak wcześniej.
BTW - byłbyś zaskoczony że takie chujce kiedy da się im drugą szansę potrafią stać się całkiem normalnymi użytkownikami, czasami tylko trzeba organizować to po cichu żeby inni nie byli od razu do nich uprzedzeni.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Jaka przewaga jednego głosu.. jest remis, kurwa.  :lol2:

Комиссар RBT

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie jesteś godzien zaczynania wypierdalajki, gówniarzu. Nie rób tego więcej, bo cię znajdę i zabiję.
Nawazajem też cie kocham

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry