Unban dla Alexika 32896 102

Ankieta

Unban dla Alexika?

Tak
28 (48.3%)
Nie
30 (51.7%)

Głosów w sumie: 57

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 14.01.2013 roku

Wyświetleń 32896

Odpowiedzi 102

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
@Av
no tak, bardzo zmądrzał zaczynając do mnie wypierdalajke  :facepalm:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jestem zaskoczony taką ilością głosów na tak biorąc pod uwagę że chodzi o tego pana:
To trochę żałosne podawać jego plany moda (jakiekolwiek by nie były) jako powód do bana :ayfkm:  Prędzej powinno się zbanować mnie, Azteka czy Ogrodnika, bo my nawet nie planujemy modować, nie?

wy chyba na rozum upadliscie. gosciu ruchal w dupe kazdego z nas, a ciebie av chyba najbardziej skoro teraz postanowiles byc dla niego laskawy. czasem podziwiam twoja przesadna sprawiedliwosc w obec chujcow.
Forum to nie gra. W jaki niby sposób ma być groźny dla forum?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Av
Odpowiedziałem na twój post ,który był do mnie odnośnie cytując wulgarnie

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Unban dla Alexika
#63 2013-01-16, 17:11(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 17:17)
No cóż, wypierdalajkę może spróbować zacząć każdy każdemu, inna sprawa co z niej wyjdzie (jak w tym przypadku) - tu już zależy od tego kto-komu.

To trochę żałosne podawać jego plany moda (jakiekolwiek by nie były) jako powód do bana :ayfkm:  Prędzej powinno się zbanować mnie, Azteka czy Ogrodnika, bo my nawet nie planujemy modować, nie?
OMG, nie podałem tego jako powód do bana. Napisałem to w kontekście "jestem zaskoczony że jest on tak popularny", bo świadczyły o jego dość dziecinnej postawie (podobnie jak to czego się dopuścił). Przez cały temat aż do końca byłem za unbanem, chociaż z innych przyczyn niż niektórzy. Z drugiej strony nigdy też nie twierdziłem że był to ban niesłuszny - po prostu nie było potrzeby go utrzymywać zbyt długo.

Ilu z was byłoby na przykład za odbanowaniem Gotyka albo Varona? Czy uwierzylibyście że pod zmienionym nickiem mogliby stać się normalnymi użytkownikami, niczym nie zwracającymi na siebie w negatywny sposób uwagi?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
@Av

Jestem upoważniony do używania tego typu języka na tym kurwa forum, bo mam staż, fejm i dziwki w przeciwieństwie do ciebie. Zgól piczowąsa, umyj włosy i dopiero potem cytuj moje posty.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Av

Jestem upoważniony do używania tego typu języka na tym kurwa forum, bo mam staż, fejm i dziwki w przeciwieństwie do ciebie. Zgól piczowąsa, umyj włosy i dopiero potem cytuj moje posty.
Wybacz ale nie mam piczowąsa jeszcze mi nie urósł,włosy myłem wczoraj więc nie wiem czego chcesz

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Unban dla Alexika
#66 2013-01-16, 17:15(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 17:15)
Data urodzenia Marzec 10, 1998
Zgól piczowąsa

Wait what?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:lol2:  
dobra, niech będzie, że zgadzam się na unbana  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
OMG, nie podałem tego jako powód do bana. Napisałem to w kontekście "jestem zaskoczony że jest on tak popularny", bo świadczyły o jego dość dziecinnej postawie (podobnie jak to czego się dopuścił).
Ja nie wiem czy on jest znowu tak popularny, nick przewinął się parę razy, ale nawet nie wiem kto to jest - nigdy jednak nie byłem świadkiem jego jakiegoś nagannego zachowania i zdziwiło mnie, dlaczego ktoś ma być zbanowany za coś, co zrobił poza forum. Tej dziecinnej postawy także nie uświadczyłem albo przynajmnien nie zwróciłem uwagi. Dlatego ja również byłem i jestem na nie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
@zżydziała gówniana spółdzielnio
Kyro, oczywiście, że forum nie ma nic wspólnego z grą. Co innego gdy, ktoś na forum próbuje zatrzeć ślady swojej haniebnej ingerencji w grze i okłamuje każdego najwyraźniej nie wiedząc, że jest coś takiego jak log.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Alexik

Unban dla Alexika
#70 2013-01-16, 17:20(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 17:21)
Kyro, oczywiście, że forum nie ma nic wspólnego z grą. Co innego gdy, ktoś na forum próbuje zatrzeć ślady swojej haniebnej ingerencji w grze i okłamuje każdego najwyraźniej nie wiedząc, że jest coś takiego jak log.
Wiem co to jest,bo sam posiadałem serwer.Wiedziałem co robię ale zrobiłem to tylko z jednego powodu ;/

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prosimy o wyjaśnienia.

Spoiler
Podaj argumenty/Ekstrapoluj.

Mark Twain

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja chyba znam ten powód
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=efHCdKb5UWc
[/media]

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Wiedziałem co robię ale zrobiłem to tylko z jednego powodu ;/
Biorąc pod uwagę powód który podałeś mi na gg, wspominanie tego na forum było kiepskim pomysłem :lol2:

Żydna Głupia Spółgłoska całkiem by pasowało :lol:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Czekamy.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Spierdzielił.

Комиссар RBT

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wiem co to jest,bo sam posiadałem serwer.Wiedziałem co robię ale zrobiłem to tylko z jednego powodu ;/

Chcemy sie dowiedziec, mamy prawo ! :lol:

Spoiler
Twoja dziecinnosc?

Ilu z was byłoby na przykład za odbanowaniem Gotyka albo Varona? Czy uwierzylibyście że pod zmienionym nickiem mogliby stać się normalnymi użytkownikami, niczym nie zwracającymi na siebie w negatywny sposób uwagi?

Wlasnie, na przyklad taki Werewolf aka ThorusOrc  :lol:  :ok:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Av przeciez doskonale wiemy, że patrzysz pobłażliwym okiem na takich idiotów jak thorus, varon czy gotyk, ale widocznie to jest twój ukryty fetysz. I wcale bym sie nie zdziwil jakby czesc tych anty-intelektualnych userów wymienionych wyżej funkcjonowała na forum*

*górnym.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Unban dla Alexika
#78 2013-01-16, 17:47(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 17:48)
Av przeciez doskonale wiemy, że patrzysz pobłażliwym okiem na takich idiotów jak thorus, varon czy gotyk, ale widocznie to jest twój ukryty fetysz. I wcale bym sie nie zdziwil jakby czesc tych anty-intelektualnych userów wymienionych wyżej funkcjonowała na forum*

*górnym.

Funkcjonuje wszedzie, tu i tam.

Zreszta - dobrze poweidziane. Za czasow kadencji "Werewolfa" czyli mnie - Kelten byl do mnie bardzo zle nastawiony. Ciagle ciski w moja strone, wyzywanie, obrazanie, prowokacje. A w postaci "Montasa"? Nawet ladnie nam sie rozmawialo :)  z Tobą wowoz zreszta też, dopoki nie ta akcja z tekkitem. jednak sie mylilem, nie jestes takim debilem jak wczesniej myslalem, za czasow mojej kadencji Werewolfa. Przepraszam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Chcemy sie dowiedziec, mamy prawo ! :lol:

Spoiler
Twoja dziecinnosc?

Wlasnie, na przyklad taki Werewolf aka ThorusOrc  :lol:  :ok:
O ile pamiętam miało cię tu nie być

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry