Unban dla Alexika 33017 102

Ankieta

Unban dla Alexika?

Tak
28 (48.3%)
Nie
30 (51.7%)

Głosów w sumie: 57

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 14.01.2013 roku

Wyświetleń 33017

Odpowiedzi 102

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Alexik czekamy na wyjasnienia. Powód.
Moim zdaniem, jesli nie bedzie on do zrozumienia/nie bedzie racjonalny, powinno przywrócić mu perm bana i tyle.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Unban dla Alexika
#81 2013-01-16, 17:52(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 17:57)
Leże :lol2:  jakie ciekawostki tu wychodzą xD jestem za banem ale czasowym, zachował się jak gimbus i powinien ponieść karę.

@down z deczka krótki

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Unban dla Alexika
#83 2013-01-16, 17:56(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 17:57)
@up.
A wlasnie gówno prawda. Kazdy jego powód bylby nieracjonalny bo jest ograniczony = perm ban  :ok:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Unban dla Alexika
#84 2013-01-16, 17:57(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 18:06)
Av przeciez doskonale wiemy, że patrzysz pobłażliwym okiem na takich idiotów jak thorus, varon czy gotyk, ale widocznie to jest twój ukryty fetysz. I wcale bym sie nie zdziwil jakby czesc tych anty-intelektualnych userów wymienionych wyżej funkcjonowała na forum*

*górnym.

Funkcjonuje wszedzie, tu i tam.

Zreszta - dobrze poweidziane. Za czasow kadencji "Werewolfa" czyli mnie - Kelten byl do mnie bardzo zle nastawiony. Ciagle ciski w moja strone, wyzywanie, obrazanie, prowokacje. A w postaci "Montasa"? Nawet ladnie nam sie rozmawialo :)  z Tobą wowoz zreszta też, dopoki nie ta akcja z tekkitem. jednak sie mylilem, nie jestes takim debilem jak wczesniej myslalem, za czasow mojej kadencji Werewolfa. Przepraszam.
Podpowiem że Gotyk też faktycznie jest pod innym nickiem.
Obstawicie kto jest Varonem? :lol2:

@down: nie multi, tylko jedyne konta, bo poprzednie zostały zbanowane. Odbyli swoją karę, pod nową tożsamością dostali w końcu nową szansę i jak widać po efektach nie była ona błędem. Może tak samo będzie i z Alexikiem (który jeszcze wcześniej był pod nickiem Sam).

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Av tu nie ma sie z czego smiac, skoro ich tolerujesz na forum. Multikonta  :ok:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Av przeciez doskonale wiemy, że patrzysz pobłażliwym okiem na takich idiotów jak thorus, varon czy gotyk, ale widocznie to jest twój ukryty fetysz. I wcale bym sie nie zdziwil jakby czesc tych anty-intelektualnych userów wymienionych wyżej funkcjonowała na forum*

*górnym.

Zreszta - dobrze poweidziane. Za czasow kadencji "Werewolfa" czyli mnie - Kelten byl do mnie bardzo zle nastawiony. Ciagle ciski w moja strone, wyzywanie, obrazanie, prowokacje. A w postaci "Montasa"? Nawet ladnie nam sie rozmawialo :)  z Tobą wowoz zreszta też, dopoki nie ta akcja z tekkitem. jednak sie mylilem, nie jestes takim debilem jak wczesniej myslalem, za czasow mojej kadencji Werewolfa. Przepraszam.

Alexik? W sumie pasuje, nie udało mu się tm rozwalić :lol2:  to server minecrafta rozwalił xD

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

*górnym.

Alexik? W sumie pasuje, nie udało mu się tm rozwalić :lol2:  to server minecrafta rozwalił xD
Spójrz na siebie. A zapomniałem na ciebie nie da się spojrzec

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
Wszedł na konto Wowoza, a następnie zaczął banować innych graczy i materiałami wybuchowymi demolować zbudowane wspólnie miasto i fabryki/elektrownie. W końcu aby odwrócić od siebie podejrzenia, wpadł na pomysł aby zbanować także swój profil i podpisywać się jako "Faren". Ogólnie wypisywał różne wulgaryzmy na czacie.

Przecież to idealny materiał na Admina TM!!!!
Dajcie mu Admina, może wreszcie będzie się coś tu działo.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Unban dla Alexika
#89 2013-01-16, 18:15(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 18:20)
Wszedł na konto Wowoza, a następnie zaczął banować innych graczy i materiałami wybuchowymi demolować zbudowane wspólnie miasto i fabryki/elektrownie. W końcu aby odwrócić od siebie podejrzenia, wpadł na pomysł aby zbanować także swój profil i podpisywać się jako Faren. Ogólnie wypisywał różne wulgaryzmy na czacie.

Uuu, jak juz Siekacz z takimi pomyslami wchodzi to trzeba grzecznie podziekowac, wyjść z tematu :)

*górnym.

Zreszta - dobrze poweidziane. Za czasow kadencji Werewolfa czyli mnie - Kelten byl do mnie bardzo zle nastawiony. Ciagle ciski w moja strone, wyzywanie, obrazanie, prowokacje. A w postaci Montasa? Nawet ladnie nam sie rozmawialo :)  z Tobą wowoz zreszta też, dopoki nie ta akcja z tekkitem. jednak sie mylilem, nie jestes takim debilem jak wczesniej myslalem, za czasow mojej kadencji Werewolfa. Przepraszam.

Spójrz na siebie. A zapomniałem na ciebie nie da się spojrzec

Pozwolcie, ze jebne :lol2:

P.S: niezle prowo z tego wychodzi?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten

Unban dla Alexika
#90 2013-01-16, 18:19(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 18:21)
Teraz na serio skoro  alexik nie potrafi sobie poradzić w wimmaginowanym swiecie to co dopiero jest w realu(wiadomo ,ze nie buduje na ulicy domków z dirta ).Proponuje zrobić na forum zbiórkę korków od butelek; za zebrane pieniadzę zafundujemy alexikowi terapie u psychologa aby nauczył panować się nad swoją złością.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tak myślałem ,że po odbanowaniu na forum wszyscy będą mi cisnąć  :lol:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Chcemy najpierw poznać TEN powód :)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
mi cisnąć
????
Wytłumacz o co ci chodzi nikt nie chce ci nic złego zrobić po prostu chcemy ci pomóc.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mi cisnąć
????
Wytłumacz o co ci chodzi nikt nie chce ci nic złego zrobić po prostu chcemy ci pomóc.
 cisnąć
1. rzucić z użyciem dużej siły;
2. pozbyć się czegoś;
3. o słowach: wypowiedzieć w dużym gniewie; rzucić;
4. cisnąć się - paść na coś z dużą siłą; rzucić się

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor

Kelten

Unban dla Alexika
#95 2013-01-16, 18:30(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 18:37)
Nie rozumiem dlaczego dopatrujesz się w tym wszystkim jakiegoś spisku czy cuś na serio napisz dlaczego rozwaliłes całą naszą prace.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
A mnie zastanawia, kim jest teraz gotyk aka Mayuri

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Unban dla Alexika
#97 2013-01-16, 19:36(Ostatnia zmiana: 2013-01-16, 19:52)
To trochę żałosne podawać jego plany moda (jakiekolwiek by nie były) jako powód do bana :ayfkm:  Prędzej powinno się zbanować mnie, Azteka czy Ogrodnika, bo my nawet nie planujemy modować, nie?
Kyro, ale jeszcze nie zrozumiałeś? Modowanie gothica to dla tych kurew najlepszy powód do banowania. Gothic i jego modderzy są wypleniani z tego forum od wielu lat, a przecież (o ironio) większość użytkowników siedzi tu właśnie z powodu tej gry.

Najmądrzejsze słowa w całej tej popierdolonej dyskusji.

Witamy z powrotem Thorus :)

A mnie zastanawia, kim jest teraz gotyk aka Mayuri
:lol2:

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
Przynajmniej jesteś sławny  :ok:

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Hmm skoro on wam zniszczył waszą prace to dobrze że nie jesteście 13 letnimi zjebami xD

Bo pewnie by to potem wyglądało tak :

[media]
https://www.youtube.com/watch?v=QhB2sieZe7I
[/media]  Tutaj oczywiście zamiast strasznego obrazka, to gara się ładuje a tu nagle wszystko zniszczone (Jeb!)
Albo tak:
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=V-SM3SlMuSQ
[/media]  Oczywiście tu zamiast tuska byłoby zobaczenie że cała praca poszła w chuj

Alle ja jestem jebnięty hehe xD

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry