Wybory parlamentarne - czyli podejmij właśćiwą decyzję! 51980 189

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 29.08.2011 roku

Wyświetleń 51980

Odpowiedzi 189

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ale wyobrażacie sobie gdyby taki typek był prezydentem? Ośmieszyłby cały nasz kraj. A to co on wygaduje, co niby zrobi jest kolejnym kłamstwem, typu PO i PIS

Czy ty w ogóle wiesz o czym mówisz? Ośmieszyłby nasz kraj? A co zrobił Komorowski wpisując się do księgi kondolencyjnej w ambasadzie Japonii, że łączy się w „bulu i nadzieji” z Japończykami? Ambasador spadł z krzesła. Pomijam już te wybryki typu "HOHOHOHO", mówienie o wyjściu z NATO, zabranie kieliszka królowej Szwecji w czasie toastu czy gadki w stylu "Woda ma to do siebie, że spływa"  :facepalm: . Co do drugiej części twojej wypowiedzi - jaki masz na to dowód? Nie dałeś mu szansy, więc nie masz prawa mówić, że wszystkich oszukuje. Zresztą odsyłam do uważnego przeczytania 1 posta.

atdirmaq

atdirmaq

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
Powiedzmy sobie szczerze, nie mamy szczęścia do prezydentów :/ no ale nie skreślam tego pana, tylko niech się ogarnie, bo chamski atak na jakiegoś typa w programie jest czymś niedorzecznym. Kaczor i komora raczej nie spadną z 2 pierwszych miejsc więc dużo czasu nie będziemy mogli poznac prawdziwego oblicza Mikke czy Napieralskiego.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
więc dużo czasu nie będziemy mogli poznac prawdziwego oblicza Mikke czy Napieralskiego.
Prawdziwe oblicze Napieralskiego jest takie, że znów by Polskę udupił, bo to PZPRowiec.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
chamski atak na jakiegoś typa w programie
A czy na pierwszym filmie JKM sam nie został przez tego typa zaatakowany? Chodzi mi tutaj o słowa "Pan nie jest normalny".

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Powiedzmy sobie szczerze, nie mamy szczęścia do prezydentów :/
Więc oddajmy się pod zabór Rosji.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
JKM nawet nawinął gościnnie u Ryśka

https://www.youtube.com/watch?v=ESySs5-3nBA

2:59

Ogień na majku!

atdirmaq

atdirmaq

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
Haha co wy tak bronicie typa? Chyba mam prawo do wyrażania swojej opinii ;)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba raczej udowadniamy ci mierny poziom twoich argumentów.

atdirmaq

atdirmaq

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
Dobra panowie, Ja się do polityki nie mieszam i tak Mikke nie wygra, bo jest ruch poparcia kaczora, rozumiem, że to zawsze jakieś mandaty, no ale na forum nie przekonasz takiej ilości ludzi, aby zdobyli chociaż jeden. Proponuje zrobic wiec w Warszawie. Powiem szczerze, że zachowujesz się tak jakbyś to TY do tej partii należał :)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czytałeś w ogóle mojego posta? Kto tu mówi o "wygraniu"?
Przekonałem już kilkadziesiąt osób z forum i jestem szczęśliwy, bo swoją misje wykonałem z dużą nawiązką. Dane co do elektoratu też podawałem w 1 poście. W ogóle nie czytasz i w ogóle nie myślisz, chyba lepiej wrócić do modowania Gothica i robienia nowych tytanów.

atdirmaq

atdirmaq

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
Czytałeś w ogóle mojego posta? Kto tu mówi o "wygraniu"?
Przekonałem już kilkadziesiąt osób z forum i jestem szczęśliwy, bo swoją misje wykonałem z dużą nawiązką. Dane co do elektoratu też podawałem w 1 poście. W ogóle nie czytasz i w ogóle nie myślisz, chyba lepiej wrócić do modowania Gothica i robienia nowych tytanów.
Insynuujesz,że jestem głupi, bo nie znam się na polityce?

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
jak sie nie znasz na polityce to nie zabieraj głosu goticzku. ja tez nie znam sie na polityce, ale nie zabrałem głosu bo nie chce robic z siebie debila jak ty (tak, jestes głupi)

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A to co on wygaduje, co niby robi jest kolejnym kłamstwem, typu PO i PIS
Argumenty. Przykłady. Cokolwiek poa hejtowaniem.

Dobra panowie, Ja się do polityki nie mieszam i tak Mikke nie wygra, bo jest ruch poparcia kaczora, rozumiem, że to zawsze jakieś mandaty, no ale na forum nie przekonasz takiej ilości ludzi, aby zdobyli chociaż jeden. Proponuje zrobic wiec w Warszawie.
Wątpię by chociaż połowa osób głosująca na Korwina chce, aby jego partia przejęła większość w sejmie.

Powiem szczerze, że zachowujesz się tak jakbyś to TY do tej partii należał
Bo co? Bo nie jest mu obojętne, że żyje w kloace i chce coś zmienić? A nawet jeśli, TO CO.

Insynuujesz,że jestem głupi, bo nie znam się na polityce?
Nawiązując do wypowiedzi Szanownego Pana Wolanda, to jest fakt. Z faktem nie ma dyskusji. Po prostu jest i tyle. To że walniesz zapytajnik na końcu zdania nic nie zmieni.
A rozszerzając myśl o moją własną koncepcję - kto w tym kraju faktycznie zna się na polityce? Nie, nikt nie uważa, że jesteś głupi, bo nie znasz się na polityce. Ludzie tak uważają tylko dlatego, że nie potrafisz logicznie myśleć.

A tak na zakończenie:
Cytat: Siekacz'sklasyk
KIM TY W OGÓLE JESTEŚ

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Uważam że przesadzacie. W miarę kulturalnie wyraził swoją opinię i nie jest ona bynajmniej skrajna - wy nawet nie krytykujecie, tylko zwyczajnie obrażacie. Zwłaszcza względem nowych użytkowników przydało by się trochę sympatyczniejszego podejścia.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zgadzam się. po prostu nie mam neta i muszę na kimś wyładować swoją frustrację i coś shejtować. to był pierwszy temat jaki otworzyłem na tm, a że padło na nowego to czysty przypadek.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba trochę przesadzasz, razem ze mną i z tobą postowało w tym temacie około 20 osób. A zgadywałbym że część (jak choćby my dwaj) sympatyzowała z JKM już wcześniej ;)

Tak, ale policzyłem też całą masę ludzi, którzy ograniczyli się do debaty ze mną przez gg.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

atdirmaq

atdirmaq

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
Hehe  :lol:  inna sprawa, że nie jestem za żadną partią. Kiedy pytają mnie, za kim jestem, odpowiadam za Pudzianowskim -,-

sauron
  • Gość
bycie za partią to nie kibicowania drużynie, można się zgadzać z założeniami i polityką, można nawet się nie zgadzać bo ma się np lewicowe przekonania, ale jedyna lewicowa partia w parlamencie jest kierowana przez tłuka i ciężko oczekiwać po takim przyszłym premierze czegokolwiek. można nie zgadzać się z partiami prawicowymi bez względu na to ile ich jest, ale ta jedna bez względu na to co dokonała zawsze jest subiektywnie ciekawsza.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry