To są jakieś jaja?
Jestem poważnym człowiekiem. Czytając takie pierdoły, jak można komuś zaufać?
Gdzie konkrety.
Gdzie konkrety.
Program to nie to samo co instrukcja "A TERAZ WAM OPISZEMY JAK TO WSZYSTKO ZROBIMY". Program to tylko zbiór celów, do którego dąży partia. Ma z zasady być jasny i klarowny, aby wyborcy mieli przejrzyście wypisane zasady, którymi kieruje się potencjalnie poparta partia. Jeśli jesteś zainteresowany polityką i chcesz dogłębnie przestudiować szczegóły, to skontaktuj się z jakimś oddziałem lub działaczem KNP. Z pewnością nie odmówią. I z równie wielką pewnością opowiadali o tym na wielu ze swoich wykładach, zlotach, czy też zwykłych manifestacjach i wystąpieniach publicznych. Tylko skąd można o tym wiedzieć, skoro o Korwinie i jego partii w czasie kampanii wyborczej jest w mediach z jedna wzmianka na dwa dni w postaci jednozdaniowej wypowiedzi. Czemu się dziwić, KNP dowie się o tym, czy zostanie zarejestrowane w całym kraju dopiero 2 czy tam 3 dni przed wyborami.
Kolezanka, ktora jest fanatyczka PiSu, obiecala kazdemu z nas butelke wodki za glosowanie na nich. Juz dostalem koperte z ambasady.
Teraz jeszcze bardziej żałuję, że moje urodziny są niedługo po, a nie przed wyborami, może byś mnie wkręcił