Wybory parlamentarne - czyli podejmij właśćiwą decyzję! 47501 189

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 29.08.2011 roku

Wyświetleń 47501

Odpowiedzi 189

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A dostatnie życie to już cie obchodzi, nie?
Obserwując twoje poczynania na tM/fejsie mam wrażenie, że przeceniasz demokrację oraz znaczenia w niej jednostki takiej jak ja, Ty czy on, bułek :D

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Bo prawda jest taka, że Palikot ma rację.

Demonical Monk

Demonical Monk

Użytkownicy
posty145
Propsy152
  • Użytkownicy
Tak, do cholernie konserwatywnego kraju wprowadza posłów homoseksualistów i transów. Największe poparcie miał oczywiście wśród młodych, których można otumanić na przemian to Korwinem, to Palikotem, który z rangi nadwornego błazna siedzącego w PO awansował na "Wielkiego Przywódcę". Zaczął wylatywać z legalizacją to przerośnięci gimnazjaliści polecieli głosować.

"Sadzić, palić, zalegalizować" - wykonać zgodnie z kolejnością i dowiedzieć się, że prawo nie działa wstecz.

Jeszcze specjalnie do fanów JKMa: Dziwne że znowu tylko gimnazjum nabrało się na czary Korwina. Ciężko żeby było inaczej kiedy gość targetuje się pod mężczyzn w przedziale wiekowym 18-25 lat siedzących pod kloszem u mamusi, którzy nie zdążyli na serio popracować.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Jeszcze specjalnie do fanów JKMa: Dziwne że znowu tylko gimnazjum nabrało się na czary Korwina. Ciężko żeby było inaczej kiedy gość targetuje się pod mężczyzn w przedziale wiekowym 18-25 lat siedzących pod kloszem u mamusi, którzy nie zdążyli na serio popracować.
Argumenty. Mimo tego, że na tm występują niezwykle luźne obyczaje, to kiedy ktoś prezentuje swoje poglądy, powinien poprzeć je rzeczowymi argumentami.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
"Sadzić, palić, zalegalizować" - wykonać zgodnie z kolejnością i dowiedzieć się, że prawo nie działa wstecz.
Raczej "sadzić, palić, utylizować" :lol:
Dziwne jest to, że PKW nie dopuściła Nowej Prawicy do wzięcia w ogólnopolskich wyborach, a samemu Korwinowi odmówiła start w wyborach. Po prostu zostały podcięte im skrzydła. Tak więc część wyborców nie oddała na nich głosów lub oddała na kogoś innego. A poza tym i tak wolę Korwina, niż Tuska, Napieralskiego, Kaczyńskiego czy Palikota.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Najfajniejsze było to, że w sumie o palikocie słyszałem tylko "LEGALIZACJA LEGALIZACJA" i absolutnie NIC poza tym. Żeby dowiedzieć się, że chce legalizować pedalstwo i inne tego typu rzeczy, musiałem naprawdę sporo się naszukać. No, ale w sumie się nie dziwię - nie ma czym się chwalić.

Demonical Monk

Demonical Monk

Użytkownicy
posty145
Propsy152
  • Użytkownicy
Tak naprawdę nie ma w Polsce dobrej alternatywy do naszych rządów, a na pewno nie Korwin. Choćby za wygłaszanie takich głupot o niepełnosprawnych. Znajomy porusza się na wózku inwalidzkim, jest zajebistym pixelarterem. O dziwo nie udało się nikomu z jego otoczenia niepełnosprawnością zarazić. Robienie sobie jaj z potencjalnych wyborców, a potem pozywanie gazet za opisywanie sprawy to jakieś dziecinne zagrywki, a nie postawa godna polityka.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Najfajniejsze było to, że w sumie o palikocie słyszałem tylko "LEGALIZACJA LEGALIZACJA" i absolutnie NIC poza tym. Żeby dowiedzieć się, że chce legalizować pedalstwo i inne tego typu rzeczy, musiałem naprawdę sporo się naszukać. No, ale w sumie się nie dziwię - nie ma czym się chwalić.
Mi tam się podobała jego przemowa po expose premiera. Mądrze gadał. Do samego Palikota nic nie mam, może i nie głupi chłop. Ale nie odpowiada mi jego lewacka polityka, w szczególności homosie :D

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak naprawdę nie ma w Polsce dobrej alternatywy do naszych rządów, a na pewno nie Korwin. Choćby za wygłaszanie takich głupot o niepełnosprawnych. Znajomy porusza się na wózku inwalidzkim, jest zajebistym pixelarterem. O dziwo nie udało się nikomu z jego otoczenia niepełnosprawnością zarazić. Robienie sobie jaj z potencjalnych wyborców, a potem pozywanie gazet za opisywanie sprawy to jakieś dziecinne zagrywki, a nie postawa godna polityka.

Rzucasz tutaj jako argument jakiś pseudo cytat z gazety, której właścicielem jest axel springer, cytowana jest wypowiedź działaczki SLD, a mało tego wypowiedź ta nie jest nawet potwierdzona(!!). Dalsze artykuły tylko udowadniają, że cała sprawa śmierdzi. A to ktoś mówi, że słowa zostały zmienione, a to nie ma pewności czy takie stwierdzenie faktycznie padło, korwin skierował do sądu okręgowego w warszawie pozew przeciwko wydawnictwu oskarżając "dziennik" o pomówienie. Mnie to nie przekonuje, bo w przypadku, kiedy komorowski powiedział, ze "woda ma to do siebie, ze spływa" zanotowało to kilkunastu dziennikarzy, mało tego potem sam to potwierdził i próbował wyjaśniać :facepalm:  Przy wszystkich mądrych postulatach nowej prawicy (a takich jest sporo) ten niepotwierdzony "wybryk" wcale mnie nie zraża. Mało tego, gdyby to było prawdą, czy naprawdę do cholery nasze kieszenie są tego warte? Twoje twierdzenie, ze zagłosowała na niego banda gimnazjalistów też jest niedorzeczną zgryźliwością, ale nie będę się na razie nakręcał.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry