konwent "Inne Sfery" 81239 260

O temacie

Autor

Zaczęty 10.08.2011 roku

Wyświetleń 81239

Odpowiedzi 260

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy
Pytam, w razie czego ile osób jest chętnych na koszulki ?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Zaraz zakładam temat, tylko oczywiście ilość chętnych może zależeć od koszulki. Najlepiej, jakby były jakieś informacje poglądowe X koszulek = Y złotych

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A pytanie inne - gdzie to to ma się tak dokładniej odbyć i czy wstęp jest otwarty?

Spoiler

WAH WAH WAH.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Tegoroczna edycja festiwalu odbędzie się w ostatni weekend września - 23-25. Miejscem akcji ponownie zostanie Ośrodek Działań Twórczych Światowid, wraz z przylegającą do niego Szkołą Podstawową nr 91.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o koszulki to wcale nie trzeba długo szukać, na allegro jest iście masę podobnych aukcji: http://allegro.pl/koszulka-koszulki-z-twoim-nadrukiem-napisem-jakosc-i1759001287.html
 :ok:  Z pewnością taniej będzie przy zakupie więcej sztuk hurtowo, ale gdyby to nie wyszło...

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam! Byłem na Polconie 2011 - i jest wysokie prawdopodobieństwo, ze odwiedzi nas Reality Pump i stad moje pytanie, czy jest ktoś kto interesuje się moddingiem Two Worlds.

Kolejna Sprawa - poszukujemy grafików, którzy chcieliby wystawić swoje prace w miejscach wystawowych na Innych Sferach - to jest mega okazja do pokazania się moim zdaniem ;) Więc jakby był jakiś chętnych Concept Artist, grafik 3d lub ktokolwiek kto uważa ze ma talent czy smykałek do tego typu rzeczy to zapraszam

P.S Jeśli ktoś mi już wysyłał przez formularz zgłoszeniowy punkty programu, to informuje że niestety była awaria jego i nie przesyłał nic, wiec prosiłbym o ponowne wysłanie + dobrze by było do 4 września dogadać punkty programu, to taki bezpieczny bufor.

Pozdrawiam :)

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Elvans nakurwiaj :p

makin' bacon

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Faren props xd
Ale ogółem to nie moja liga a i tak nic nie mam do pokazania xD przynajmniej moim zdaniem

btw moddingiem TW możemy zająć się od jutra xd

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy

Darkhan

konwent "Inne Sfery"
#108 2011-08-28, 23:32(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 23:34)
Jak masz to pokaż mi swoje portfolio ;) Zobaczymy, na prawdę warto - nikt nie wymaga światowego super poziomu :)

i BtW - robiłem na Polconie prelekcje o Moddingu, aż zdziwiłem się jacy ludzie się tym zainteresowali :)

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Myślę, że za dużo chętnych nie będzie, aczkolwiek można spróbować zrobić galerię ludzi z TM, jakiś pokaz slajdów wybranych pracek, oczywiście gdzieś tam podpisanych. Chociaż nie wiem czy nie kontrastowałoby to zbyt mocno z ludźmi z branży.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Myślę, że za dużo chętnych nie będzie, aczkolwiek można spróbować zrobić galerię ludzi z TM, jakiś pokaz slajdów wybranych pracek, oczywiście gdzieś tam podpisanych. Chociaż nie wiem czy nie kontrastowałoby to zbyt mocno z ludźmi z branży.

I tak nie ma nic do stracenia.

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy
Dokładnie, na prawdę warto - i nie martwcie się o nic - będzie na prawdę dużo różnych wystaw - 2 lata temu była sytuacja ze jeden z pisarzy zainteresował się pracami jednej dziewczyny na okładki pod książki -tak jak Dreamerion napisał - nie ma nic do stracenia. Są różne możliwości wystawowe, jak się zbiorą chętni to pogadamy o formatach wydruku ew. innych możliwościach :)

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan

shergar
The Modders

konwent "Inne Sfery"
#113 2011-08-29, 15:58(Ostatnia zmiana: 2011-08-29, 16:40)
Z chęcią pokażemy kilka prac :D

Jak będą wyglądać ekspozycje? Do kiedy i w jakim formacie trzeba dostarczyć grafiki?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy
Okej, jutro tu będę pisał już a propose wystaw drukowanych co i jak, bo jutro będę dokładnie rozmawiał i dopinał to :)

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
robiłem na Polconie prelekcje o Moddingu, aż zdziwiłem się jacy ludzie się tym zainteresowali
a o czym tam mówiłeś?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Darkhan

Darkhan

Użytkownicy
posty42
Propsy8
  • Użytkownicy
Głównie o LD i Skryptach oraz jakie możliwości dają edytory (głównie mówiłem o Aurorze, ChromEd - moja dziewczyna mówiła troche o UDK) jak dobrać edytor - jak zacząć etc etc. Wśród zainteresowanych prelekcją była Nauczycielka (około 60 lat)która stwierdziła ze skoro na studiach nie uczą ludzi nic takiego co im się przyda do pracy (na czysto matematycznych przykładach) to ona będzie uczyć dzieciaki na podstawie tworzeni gier informatyki w technikum ;) - 2d 3d, skrypt wszystko :P - I babka była jedna z najbardziej zorientowanych osób na całej prelekcji :)

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No proszę, nieźle :)  Siekacz specjalizuje się w nauczycielkach, ale nie w gorących 60tkach :D

To musielibyśmy jakoś panel podzielić, bo będzie:
1. Modding (gothic, crysis, coś jeszcze?)
2. Indie dev (udk, crysis, unity, własne technologie)
3. Ajfony?
4. Kazz i poprawność historyczna w grach?

Czyli warto byłoby zacząć może od powstania tM. Z moddingu przejść do indie i na koniec fony + kazz.

Trzeba by obgadać dokładnie kto będzie, na jaki temat coś powie, w jakiej kolejności, etc. żeby było spójnie. Może jakąś konfę zrobimy? Niech każdy chętny do udziału napisze do mnie na gg to to dogadamy: 974170.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Faren props xd
Ale ogółem to nie moja liga a i tak nic nie mam do pokazania xD przynajmniej moim zdaniem

btw moddingiem TW możemy zająć się od jutra xd

Ledwo co do silnika CE3 się doczłapałeś, a już o TW myślisz? Lepiej sie nadajesz do opowiadania o moddingu NWN 2.  :lol2:

Комиссар RBT

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan

shergar
The Modders

konwent "Inne Sfery"
#119 2011-08-30, 14:43(Ostatnia zmiana: 2011-08-30, 14:43)
Temat jest już tradycyjnie zaśmiecony offtopem więc mam prośbę, żeby każdy kto WEŹMIE udział w konwencie wpisał się tutaj i w punktach wypisał na jaki temat może się wypowiedzieć.

Chcemy przygotować panel i podzielić go na tematy. Wstępnie to będzie sobota, można zacząć od 14. Jeżeli są też inne propozycje proszę pisać, w sobotę można startować od 10.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry