Witam.
Po forum chodzą słuchy że niektórzy chcą zwyciężyć dzień screena nie uczciwie. Postanowiłem to sprawdzić, a przy okazji zorientować się jak ma się na forum sprawa z multikontami. Przewaliłem 20 stron (z 228) ostatnio zarejestrowanych użytkowników. Znalazłem 'kilka' multikont.
Wystawiam tutaj listę, radzę każdemu ją przeglądnąć, bo jak nie otrzymam realnych usprawiedliwień trochę kont odejdzie w zapomnienie.
A więc wrzucam całą listę, najciekawsze przypadki rozpatrzę osobno.
uriziel
kill
Cahir aepCeallah
Cahir
Raiken
Koper
lukaszasz
lukaszsaz
Beliarrr
Beliarr
Pajki
sulliwanix
SynXardasa
urshakus
olosplesniak
Mareczek
Treplozoid
Szamanork
Thinbard
Yetzieur
Siekacz
lol12
medarion
Dark
Locke
metalslayer
Dimmu
eloeloelo
theprzemoo
ThePrzemo
Przemo
sewex
WildMuskrats
Arsene
Krzychus
Mad
OhYeah
GothicHelper
monteRR
ble
tetriandoch
Jerycho
Tezu
SLD
Macieja
fiasek
xkamilex
Lexar
CyrusTheVirus
Rhaton
Goran
xxXardasxx
Kamolgood
Jutek
UnkownImpotent
mickek
crackbon
MowMiOjcze
WitMientolakI
wulkana
RychuPL
Rychu
gothicplayer
Zarkos
morlid
Przemo
KrzysioT
Enteral
BladeX
Kravcuu
MatiNosarzewski
matta
Matti
Rivets
kubi
Sporo, prawda?
Więc jak zapowiedziałem rozpatrzam najciekawsze przypadki, bo niektóre tak jak RychuPL i Rychu są dla mnie oczywiste, więc po prostu konsekwencje zostaną wyciągnięte.
Ale są konta które mnie wręcz zaszokowały, mianowicie:
SynXardasa
urshakus
olosplesniak
Mareczek
Treplozoid
Szamanork
Thinbard
Yetzieur
Wszystkie zrobiono w niedalekich odstępach czasu i WSZYSTKIE wzięły udział w ankiecie (najprawdopodobniej jeszcze tej pierwszej, bo odkąd ankiety stały się jawne nie znalazłem tych nicków na listach.
To jest po prostu bezczelne i żałosne.
Nie muszę chyba tłumaczyć że konta zostaną usunięte i poleci ban na IP.
Lecimy dalej, sprawa Siekacza i Darka.
Na forum niedawno powróciła legenda, mianowicie Siekacz.
Co ciekawe, konto tego osobnika jest zarejestrowane z IP które posiada konto Darka.
Nie wiem jak to wyjaśnicie, ale wypadałoby.
Dodatkowo dochodzi Locke który to również brał udział w jakichś ankietach, z tego IP co Dark, ale wiadomo powszechnie że to multi i nawet nie wiadomo kogo bo używa go co najmniej 4 osoby. Konto zostanie usunięte.
Daalej, nouwak i MrAntananarywa. Rejestrowali się z innych IP, ale głosowali w ankiecie z tego samego.
Ktoś ma coś do dodania?