Dyskusja wewnętrzna 50341 188

O temacie

Autor zOrc

Zaczęty 24.07.2010 roku

Wyświetleń 50341

Odpowiedzi 188

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Dyskusja wewnętrzna
#20 2010-07-26, 16:05(Ostatnia zmiana: 2010-07-26, 16:05)
Goran, nikt nie zabrania uczestniczenia w Dniu Screena z modyfikacją już ukończoną.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#21 2010-07-26, 18:06(Ostatnia zmiana: 2010-07-26, 18:20)
Nie róbcie tu takiego burdelu.
Data już jest ustalona, nie będzie to żaden 7/8 lipca(2011 w tym wypadku), tylko 14.08.2010 tzn. do tego dnia przyjmuję zgłoszenia.
Goran, nikt nie zabrania uczestniczenia w Dniu Screena z modyfikacją już ukończoną.
Moim zdaniem to bez sensu... Takie Mroczne Tajemnice uczestniczące w 1ed. dnia screena, pokazywały materiały z wcześniej nie publikowanej wersji moda 2.0, tak więc w dniu screena powinny się ukazywać projekty które nie zostały ukończone, bo cóż ze screenów z moda w którego można zagrać i obejrzeć. Oprócz tego będzie konkurs na najlepiej zapowiadający się mod, więc sam widzisz jak by to wyglądało...

@Edit: Jak na razie kilka projektów jest zainteresowanych jednak więcej nie zdradzę...

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Czy tam sierpnia, nieważne, Kto się zgłosił?

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Dyskusja wewnętrzna
#23 2010-07-26, 18:59(Ostatnia zmiana: 2010-07-26, 18:59)
zOrc dobra postawa, nikt przynajmniej nie będzie mógł pierdolić że mało czasu było. Ale jednak wrzesień to chyba lekka przesada - może koniec wakacji?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
wyślij zorcowi screeny przed premierą i gites. będzie miał screeny z moda, który jeszcze wydany nie został

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Nasz team się zgłasza, mam nadzieję, że przygotujemy te 10 nowych screenów na czas :wink:

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Ok, wysłałem screeny z moda do zOrka. Chyba mój team zgłosił się pierwszy.  :pokerface:   :ok:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogliście powiedzieć z wyprzedzeniem, kilka kluczowych osób z soulfire jest poza domem, a nie będe rzucał screenami roboczymi. Prosiłbym o drobne przesunięcie terminu

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Jeśli nie będzie wystarczająco projektów to dam znać i przełoże termin zgłoszeń, jeśli się to stanie to max. do 21.08.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Niestety ale bojkotuję swój udział w zabawie ze względu na postawę zorca. Nie będę brał udziału w konkursie organizowanym przez byle kogo, nie potrafiącego odpowiedzieć na proste pytanie. Organizatorowi życzę powodzenia.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Sory, ale średnio mnie to interesuje.
Jak ktoś nie chce brać udziału tylko dlatego że to zOrc organizuje, a nie kto inny, to przecież nie będę zmuszał.
Dla mnie takie zachowanie jest nieco gówniarskie.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Dyskusja wewnętrzna
#31 2010-08-08, 14:52(Ostatnia zmiana: 2010-08-08, 19:21)
Cytat: KolegaZWojska link=topic=10890.msg106487#msg106487#msg106487#msg106487 date=1281269136
Niestety ale bojkotuję swój udział w zabawie ze względu na postawę zorca. Nie będę brał udziału w konkursie organizowanym przez byle kogo, nie potrafiącego odpowiedzieć na proste pytanie. Organizatorowi życzę powodzenia.

[/quote]

[/quote]
Zdecydowanie popieram :ok:  

I nie chodzi tu już o zOrca jako zOrca, tylko jako organizatora (a z tą rolą radzi sobie słabo).

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiedziałem już, róbcie co chcecie.
Nie podoba się organizator, nie bierzecie udziału.
Nikt nie ma tutaj zamiaru namawiać zfochowanych kolesi którzy nie mają większych problemów niż zastanawianie się nad osobą organizatora, szczególnie że nie znalazłem podstaw żeby sądzić że zOrc sobie nie radzi, wręcz przeciwnie. Ma chęci i to jest ok, jakbym ja miał to organizować, i latać po kolei do wszystkich ludzi i namawiać, to by mnie szlag trafił, szczególnie że połowa zawsze ma jakieś problemy z dupy jak tutaj panowie wyżej.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Dyskusja wewnętrzna
#33 2010-08-08, 17:02(Ostatnia zmiana: 2010-08-08, 17:03)
Ja pierdole. Jak wam sie organizator nie podoba to czemu sami nie ruszycie dupy i nie zorganizujecie czegoś? Może zorc nie jest jakims super organizatorem, ale avallach, majac problemy do tej persony i twierdzac, że sie nie nadaje bo sie nie dogadaliscie, robisz kompletny mentlik
Dzien screena nigdy nie byl obowiazkowy i skoro nie chcecie go w tym roku, moze bedzie w nastepnym.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
To będzie ten dzień screena? Jeśli tak to podeślijcie mi jakieś info na temat daty oraz kto będzie tam uczestniczył, chcialbym napisać jakiś news na ten temat na Insimilionie.

Moje portfolio

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Zadałem zorcowi na PW rzeczowe pytanie - kto będzie brał udział, w odpowiedzi otrzymałem, że to tajemnica, której nie będzie zdradzał byle komu. Gówno mnie obchodzi kto jest organizatorem póki mam podstawy twierdzić, że jest to normalna osoba z głową na karku. W przypadku zorca nie mam takich podstaw - zachowuje się on tak... vaderowato. Jeśli ktoś uważa, że zachowuję się jak gówniarz strzelając focha bo nie podoba mi się, że organizator nie wywiązuje się z podstawowych obowiązków to trudno.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
W ogóle, to spojrzałem tak teraz na jego profil i wydaje mi się, że on tak trochę młody stażem jest. Będzie wiedział, jak zorganizować event?

Moje portfolio

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Cytat: KolegaZWojska link=topic=10890.msg106510#msg106510#msg106510#msg106510 date=1281281137
Zadałem zorcowi na PW rzeczowe pytanie - kto będzie brał udział, w odpowiedzi otrzymałem, że to tajemnica, której nie będzie zdradzał byle komu. Gówno mnie obchodzi kto jest organizatorem póki mam podstawy twierdzić, że jest to normalna osoba z głową na karku. W przypadku zorca nie mam takich podstaw - zachowuje się on tak... vaderowato. Jeśli ktoś uważa, że zachowuję się jak gówniarz strzelając focha bo nie podoba mi się, że organizator nie wywiązuje się z podstawowych obowiązków to trudno.

W takim razie nic nie pisalem :lol:

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

Dyskusja wewnętrzna
#38 2010-08-08, 17:46(Ostatnia zmiana: 2010-08-08, 17:47)
Cytat: serail link=topic=10890.msg106511#msg106511#msg106511#msg106511 date=1281281317
Będzie wiedział, jak zorganizować event?

Będzie, bo mu pomogę.
Poza tym nikt inny nie chciał zorganizować, więc nie narzekać :D

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
To powiedz, kto będzie uczestniczył, czy istnieje jeszcze możliwość zapisywania się, do kogo w takim wypadku się zgłosić oraz kiedy to się odbędzie.

Moje portfolio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry