Dyskusja wewnętrzna 52820 188

O temacie

Autor zOrc

Zaczęty 24.07.2010 roku

Wyświetleń 52820

Odpowiedzi 188

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=10890.msg106487#msg106487#msg106487#msg106487 date=1281269136
Niestety ale bojkotuję swój udział w zabawie ze względu na postawę zorca. Nie będę brał udziału w konkursie organizowanym przez byle kogo, nie potrafiącego odpowiedzieć na proste pytanie. Organizatorowi życzę powodzenia.
Oj nie popłacz się czasem - niestartuje, bo organizator nie potrafił odpowiedzieć na proste pytanie... Ile masz lat? 10? W takim razie wracaj do piaskownicy i nie zawracaj mi głowy. Ile razy już powiedziałem? Zresztą Buła to cały czas podkreśla - Nie podoba się TO WCALE NIE MUSICIE BRAĆ UDZIAŁU, w tym wypadku nie interesujcie się dniem screena i nie zaglądacie do tego tematu, mówię do wszystkim którzy mają jakieś dysgresje w tym temacie, w końcu to dotyczy zapisów.

My God... :facepalm:  

Prosiłbym Bułę by zablokował możliwość pisania postów w tym temacie Avallachowi i KoledzeZWojska, niestety muszą dorosnąć, a to nie pora na jakieś grymasy...

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Ile grup się na ten czas zgłosiło?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Dyskusja wewnętrzna
#42 2010-08-08, 20:09(Ostatnia zmiana: 2010-08-08, 20:13)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bojkot

Moje uczestnictwo jest równie nieobowiązkowe jak nieobowiązkowe jest utrzymanie poziomu zabawy. Skoro tobie niezależy na poziomie to czemu mi miałoby zależeć na uczestnictwie w takim szambie?

Zablokujcie mi dostęp do tego tematu bo jak na to patrzę to naprawdę chce mi się płakać.

Cytat: Goran link=topic=10890.msg106529#msg106529#msg106529#msg106529 date=1281290795
Ile grup się na ten czas zgłosiło?

O to pytanie cały czas się rozchodzi.

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=10890.msg106530#msg106530#msg106530#msg106530 date=1281290962
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bojkot

Moje uczestnictwo jest równie nieobowiązkowe jak nieobowiązkowe jest utrzymanie poziomu zabawy. Skoro tobie niezależy na poziomie to czemu mi miałoby zależeć na uczestnictwie w takim szambie?

Zablokujcie mi dostęp do tego tematu bo jak na to patrzę to naprawdę chce mi się płakać.

Oto pytanie cały czas się rozchodzi.
To tak trudno to odpowiedzieć? Przecież pisał, że będzie o tym informował. :facepalm:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Dyskusja wewnętrzna
#44 2010-08-08, 20:15(Ostatnia zmiana: 2010-08-08, 20:17)
jano_sik tim melduje się do boju

Grupa modderska Jano_sik Tim, która zrzesza doświadczonych polskich modderów o oryginalnym poczuciu humoru rozpoczęła pracę nad ich pierwszym projektem, czyli "Penisus". Bohater, w którego wcielimy się w trakcie gry to Penisius Bożydar . Fabuła przedstawia się następująco, kiedyś z podziemi świątyni boga Fallusa zaczęła wydobywać się niezidentyfikowana biała substancja, która wkrótce potem diametralnie zmieniła życie mieszkańców okolicznych wiosek, a w szczególności Penisusa. Aby wyjaśnić zaistaniałą sytuację, Bożydar wyruszył do podziemnej świątyni. Co go tam czeka? Tego dowiecie się w modzie. Premiera przewidziana jest na jesień tego roku. O postępach prac nad modyfikacją będziemy informowali was na bieżąco.

screen na dzień screena

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Dyskusja wewnętrzna
#45 2010-08-08, 23:00(Ostatnia zmiana: 2010-08-08, 23:01)
Wyciągnięty palec wskazujący niebo!!!

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Dyskusja wewnętrzna
#46 2010-08-09, 10:04(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 10:06)
Rozmówię się z zOrciem i napiszę tutaj dokładnie kogo już namówił.

Ogrodnik, to twój model? :lol:  Jeśli tak to wspiąłeś się na szczyt swoich umiejętności w grafice :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nie, mój model zostanie zaprezentowany na dzień screena. wieczorem go zrobiłem :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przecież ten model jest już stary. Widziałem go już kilka lat temu :D

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu

serail

Dyskusja wewnętrzna
#49 2010-08-09, 15:03(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 15:04)
No, pamiętam jak jakiś rok temu z Ogrodnikiem i Zoomem fabułę wymyślaliśmy. ^^

Edit: A Ogrodnik chuj już moda nie ma i może mi naskoczyć !   :ok:    :lol2:

Moje portfolio

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
serail, nie cwaniakuj, bo wczoraj wymodelowałem nowy level :D

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
Co tym razem? Wagina pełniąca rolę wulkanu?   :D

Moje portfolio

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Jaki związek ma ta dyskusja z tematem? Nie potraficie nawet się dostosować do tak prostego regulaminu? Tu tylko zgłaszamy projekty...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
dyskusja tyczy się modyfikacji mającej zostać zaprezentowaną na dniu screena

PoslannikZetKas

PoslannikZetKas

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy

PoslannikZetKas

Dyskusja wewnętrzna
#54 2010-08-09, 16:50(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 16:51)
Czy zapisy się już przypadkiem nie skończyły?

Cytat: zOrc link=topic=10890.msg104497#msg104497#msg104497#msg104497 date=1279967020
Macie powiedzmy dwa tygodnie czasu by się zgłosić. Jeżeli nikt tego nie zrobi, lub zgłoszą się mniej niż 4 grupy, dnia screena nie będzie.

Czemu nie było podanej żadnej informacji o zapisach na blipie? Czy tegoroczny dzień screena jest mniej ważny od nowego modelu miecza runicznego?
Kto się zgłosił i jakie będą zasady w tym roku? Kiedy rozpocznie się głosowanie?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Dyskusja wewnętrzna
#55 2010-08-09, 17:01(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 17:08)
Czemu nie było podanej żadnej informacji o zapisach na blipie? Czy tegoroczny dzień screena jest mniej ważny od nowego modelu miecza runicznego?

Ponieważ organizator DN nic nie zgłosił. Za blipa odpowiedzialny jest Avallach i po części ja, przy tym polega to na redakcji i publikowaniu zgłoszonych treści, czego muszą dokonać sami zainteresowani. Nie jesteśmy z resztą w stanie sami wyszukać wszystkich interesujących informacji i jest to też pewien element polityki, którą staramy się lansować na tM. Nie jest to forum opiekuńcze, theModders może wesprzeć ale nie załatwiać wszystko za Was, modderów. Ludzie powinni się w końcu uczyć, że rozwój tego forum, obecność bitew, konkursów i wszelkich innych inicjatyw związanych z promocją moddingu zależy tylko i wyłącznie od ich woli i wyraźnej inicjatywy. I mówię to całkiem poważnie bo tM nie jest miejscem, gdzie panuje jakiś ścisły personel z takimże zakresem kompetencji. W końcu kiedyś zabraknie zdunka, avallacha, mnie i innych osób które próbują coś tu jeszcze zdziałać i są przychylne wszelkim inicjatywom. Zastanówcie się gdzie forum może być za parę lat i jaki Wy możecie mieć na to wpływ.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Wszystkie posty nic niewprowadzające do tematu będą systematycznie znikały. Dziękuję za uwagę.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
Buła, weź daj se z nim spokój. Parafrazując pewnego aktora z Jutube" "zOrc, tyś jest pizda, a nie skoczek". Mam teraz troszkę wolnego na Insi, bo mam jeszcze poważniejszą robotę, ale jak widzę, co tu się dzieje, to mnie krew jasna zalewa. 

Moim zdaniem ty możesz sobie robić swój dzień screena i pierdolić na lewo i prawo, że to ty jesteś szefem, a jak innym się nie podoba, to wypad, ale ja wraz z ludźmi myślącymi podobnie zorganizuję inny event. Kto jest za?

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ale ja wraz z ludźmi myślącymi podobnie zorganizuję inny event. Kto jest za?

A po co robić to w tak gówniarski sposób, wyrywając sobie klocki z ręki bo "ja zbuduje lepiej"? Skoro uważasz się za osobę kompetentną to się zwyczajnie dogadaj z obecnym animatorem. Nie dość, że przysłużysz się sprawie to pokażesz innym jak się to powinno robić.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
Ależ Thoro, mógłbym z Bułą to zorganizować, ale obawiam się, że zOrc nie powiedziałby mi nawet jako współorganizatorowi, kto w evencie uczestniczy. ^^  Jeśli nie chce podać zainteresowanym nawet najistotniejszych szczegółów, to o czym my mamy z nim rozmawiać?

Moje portfolio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry