To ja bym się posunął nawet dalej i zaproponował coś co myślę, że dosyć mocno by odzwierciedlało atrakcyjność modyfikacji. Generalnie chodzi o to, że w momencie kiedy wybieramy ograniczoną ilość modyfikacji wtedy wyniki oddają dobrze rzeczywistość tylko w przypadku tych górnych pozycji np. jeśli startuje 10 modów, a ja mogę wybrać tylko 3 najlepsze to nie ukaże to mojego stosunku do pozostałych pozycji(gdzie 4 mogłem uznawać za przeciętne, a 3 za totalne gówno a mimo to punktacja potraktowała je tak jakbym ocenił je na równi).
Dlatego jeżeli chcecie mieć dosyć sprawiedliwą listę rankingową WSZYSTKICH modyfikacji to proponuje następujący system. Uczestnicy wybierają w kolejności od najlepszej do najgorszej modyfikacji i dają pełną listę - zakładając że jest 10 do wyboru, pierwsza pozycja dostaje 10 pktów, kolejna 9, itd. Ważne jest jednak, ze istnieje możliwość pominięcia modyfikacji, które uznaliśmy za niewarte uwagi i możemy dać listę np. tylko 2 modyfikacji - wtedy pierwsza też dostaje 10 pktów, druga 9 a cała reszta 0. Jeżeli dany mod nie zainteresował uczestnika na tyle żeby go w ogóle umieścił na swojej liście to widocznie zasłużone jest to 0.
Problemem mogą być zwykłe nooby, które kochają tylko jedną grę i oleją mody z pozostałych mimo, że np. zasługują na uwagę. Wtedy by trzeba jednak nakazać zawsze zrobienie pełnej listy z czym byłoby więcej bawienia się i koniecznością wybierania między mniej złym gównem, a trochę lepszym gównem.
Idealnego systemu nie ma, ale to już Wasz wybór

EDIT:
A, shit - nie zauważyłem wcześniejszych propozycji - chyba opcja numer 1 byłaby najlepsza bo pozwala ocenić wszystkich tak jak się ich czuje, bez przymusu ustalania jakieś kolejności(bo jak mi się dwa mody równo podobają to obu mogę wystawić np. po 9)