ty w ogóle sawik myślisz, że po tym ktokolwiek traktuje cię poważnie?
Gimbusiarskie podejście, brak argumentów, zmień temat na ten w którym poprze cię większość osób

Propsy w huj.
Mnie nie traktują poważnie, ty jesteś nieudacznikiem bez perspektyw, tyle wygrać. A i to że Ty o tym nie słyszałeś nie znaczy że sprawę wtedy wymyśliłem, parę osób z forum było o tym poinformowane, np. taki Avallach, uważał to za dziecinne - chociaż mniej więcej rozumiał czemu to robię, miał to tylko określone ogólnikowo. To tylko jako ciekawostka.
Tylko nie rozumiem co ma jedno do drugiego, ja mówię o czymś co słyszałem z PIERWSZEJ ręki od osób które zgłoszenia do pracy przyjmują, ty pierdolisz jakieś mrzonki "bo może mu się życie zjebać", gadasz o robocie będąc bezrobotnym na utrzymaniu rodziny, powiedz mi, jak tu ciebie traktować poważnie?
Myślałem że już nie będziesz do mnie pisał, ponoć to szkoda twojego jakże cennego czasu.
WWZ, niedługo, nie martw się, będziesz pierwszym który dostanie moje prace

Tylko ostrzegam, obecnie większość moich modeli jest robiona pod standardy mobilne, ale słyszałem że z Bułą coś w tym kierunku robicie więc zapewne ocenisz adekwatnie
I mam prośbę, możesz mi powiedzieć czym się bazujesz twierdząc że ten papier "gówno daje"? Doświadczenie, cudze bądź swoje? Mówię tu o poważnej pracy, za solidną płacę, nie projekty jak Battle of Fallen, czy inne "jak znajdziemy wydawcę to ci zapłacimy".
Buła, wtedy zyskał moje uznanie za coś innego niż fakt że go nie znalazłem, pozdro Kubicz.