Szkoła po gimnazjum 76384 297

O temacie

Autor

Zaczęty 23.02.2010 roku

Wyświetleń 76384

Odpowiedzi 297

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
"Krzysiu, ty się ucz bo skończysz jak ojciec po zawodówce. Będziesz miał studia to znajdziesz pewną robotę a nie za grosze zapierdalał"~ wiele rodziców, mnie to się nie tyczy bo ze wsi jestem :adolf:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Bardziej mi chodzi o takie życiowe doświadczenie. Koniec końców mając te 20 kilka lat chyba większość wykonywała jakieś większe, regularne prace fizyczne może nie koniecznie w ramach stałej pracy zarobkowej, ale jednak.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Żebyś się nie zdziwił. W Polsce nie brakuje zarówno przypadków wydelikaconych typów co pracę fizyczną traktują jako coś gorszego i poniżającego, jak i ludzi w wieku 18 lat uznających że nie potrzebują szkoły i wolących zapierdalać w fabryce mebli za 1300 na rękę.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
z tym klęczeniem na kolanach nie odnosiłem się do pracy fizycznej na kolanach sensu stricto tylko do aluzji co do 'pracy po znajomościach' co się zabawnie połączyło w jednym wątku z hydraulikami, więc nie o to cho

sam osobiście przysłowiowe 'rąbanie drzew' uważam za coś wspaniałego, ogółem mnie by wkurwiały tylko 'brudne prace', w sensie śmierdzące, nawet nie tyle plamiste jak malowanie czy noszenie tynku

trudno w ogóle rozgraniczyć, co jest tą słynną 'pracą fizyczną', rozdawanie ulotek w centrum trochę średnio pasuje mimo tylko fizycznej roboty, ale roznoszenie do skrzynek po blokach i domkach jak najbardziej już tak

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
@koziek - rąbałbyś klocki drzewa na polówki i ćwiartki przez kilka godzin to byś się spocił i śmierdział. Rozumiem że komuś nie chcę się wykonywać tych prac, ale napisałeś to w stylu grand mieszczucha. Przykro mi. 

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rąbałem przez parę godzin i śmierdziałem z obolałymi rękoma. jednak to jest zupełnie inny rodzaj potu, taki jak nie wiem, po meczu piłki nożnej. no a na pewno inny niż przy na przykład śmieciach.

poza tym trudno żebym się tego wypierał, skoro summa summarum nim jestem, niezależnie od tego, czy to dobrze, czy źle

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Czyli takie np wywalanie gnoju już jest nie ok? Wiedziałem kurwa :F

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Polskie kuhwy biedaki

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Żelazko
@koziek - rąbałbyś klocki drzewa na polówki i ćwiartki przez kilka godzin to byś się spocił i śmierdział. Rozumiem że komuś nie chcę się wykonywać tych prac, ale napisałeś to w stylu grand mieszczucha. Przykro mi. 
Czasami doczyścić się kurwo stanowska po pracy hydraulika to chujnia totalna i po prostu nie zmyjesz syfu od tak raz idąc się ogarnąć po robocie. To zupełny inny rodzaj brudu niż spocenie się. Jak ktoś jest typowym człowiekiem żyjącym wielkomiejskim życiem to takie upierdolone łapy, pył w nosie i włosach potrafi wkurwiać. Więc wypierdalaj, bo jak zwykle najgłośniej szczekasz, a chuja widziałeś. No bo wujek. No bo to. No bo gówno. Zapierdalaj pod wieżowce.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ten post to do mnie czy do żelazko? bo nie idzie mi ogarnąć :wstyd:

e, jak wujek to żelazko

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Cytat: Żelazko
Czasami doczyścić się kurwo stanowska po pracy hydraulika to chujnia totalna i po prostu nie zmyjesz syfu od tak raz idąc się ogarnąć po robocie. To zupełny inny rodzaj brudu niż spocenie się. Jak ktoś jest typowym człowiekiem żyjącym wielkomiejskim życiem to takie upierdolone łapy, pył w nosie i włosach potrafi wkurwiać. Więc wypierdalaj, bo jak zwykle najgłośniej szczekasz, a chuja widziałeś. No bo wujek. No bo to. No bo gówno. Zapierdalaj pod wieżowce.

Sam chuja widziałeś odszczepieńcu. 5 dni w tygodniu maczam łapska w śmieciach i innych chemikaliach by utrzymać condominium w czystym stanie. Więc się kurwa odpierdol trollu jebany. 

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Sam chuja widziałeś odszczepieńcu. 5 dni w tygodniu maczam łapska w śmieciach i innych chemikaliach by utrzymać condominium w czystym stanie. Więc się kurwa odpierdol trollu jebany.  

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Wiem gdzie mieszkasz, chuju

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Gdzie, pizdo? 

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
to ty jakimś woźnym jesteś czy kim?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
No coś podobnego do woźnego. Teraz najlepszy sezon bo ludzie koperty dają na święta.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Szkoła po gimnazjum
#297 2013-12-07, 20:08(Ostatnia zmiana: 2013-12-07, 20:32)
No ja jeszcze kilka dni temu dostałem 650zł warte bony tescowe na święta. Razem z wypłatą za listopad to będzie jakieś 2300zł, święta żondzom.

Co to dyskusji praca fizyczna vs administracyjna/biurowa czy innego rodzaju nie wymagająca siły lub umiejętności manualnych. Powiem że w chuj wolę pracę fizyczną, nie masz tak dużej odpowiedzialności, w chuj mniej stresu, nie musisz myśleć, po prostu zapierdalasz, nie ma kurwa audytów nikt ci się nie dopierdala że jakiś nic nie znaczący papierek nie jest kurwa podpisany.
Właśnie w tej chwili awansuje z prostego dobrego pracownika fizycznego na pracownika ds. zapasów (tzn. do spraw papierków) i naprawdę zastanawia mnie czemu do kurwy nędzy się w ogóle na to zgodziłem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry