Postulaty 1802777 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1802777

Odpowiedzi 5186

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
No to ja się pochwalę xD Mam dwa konta, moje drugie to Mr.Siemko i proszę o wywalenie ów konta. Dziękuję.:roll:  

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Proszę o dostęp do tajnego i grupę wkt dla usera: mateusz990

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie mogę znaleźć takiego użytkownika. Czy aby na pewno jest zarejestrowany na forum i ma taki nick?

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Postulaty
#1404 2011-12-27, 10:43(Ostatnia zmiana: 2011-12-27, 10:44)
Sory mój błąd: mateu990

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Proszę o danie dostępu do działu White&Red Group użytkownikom o nickach: CzesiuGM, fanir.

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Proszę o danie dostępu do działu White&Red Group użytkownikom Croppek i Baggioo.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica

Gother

Postulaty
#1410 2012-01-09, 09:52(Ostatnia zmiana: 2012-01-09, 09:53)
Postuluję o przywrócenie działu Gother Mod, najlepiej w miejsce gdzie był ostatnio (tj. pod działem Złotych Wrót), ale specjalnie się nie obrażę jak zobaczę go na spodzie. Jeśli oryginalny dział trafił szlag proszę w takim razie o założenie nowego. Jakoś go odtworzę.

http://soulfire.worl...howtopic=9&st=0
czyli nowe screenery

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

Postulaty
#1412 2012-01-09, 16:50(Ostatnia zmiana: 2012-01-09, 16:54)
1.

gdy mam pw pojawia mi sie cyferka i nad awatarem i obok. zawsze klikam na ta nad nim, ale wtedy ta obok nie znika i musze od nowa tam klikac by zniknela. lepiej by bylo gdyby obie znikaly naraz po przeczytaniu i gdyby obie byly biale (nad awatarem jest biala ale obok juz nie)

2.

nie dosc, ze po zwinieciu robi sie taki uciety i brzydki, to jeszcze znajduje sie moim zdaniem za nisko i przez to nigdy nie zwracam na niego uwagi. usunalbym go, a na jego miejsce dalby asystenta jak to mialo miejsce dawniej.

3.

szczerze mowiac niedawno to odkrylem :D  ale co sie dzialo ze mna jest nie do opisania gdy o 1 w nocy czlowiek gapi sie na mily, ciemny forumiec az tu nagle biale jak michael jackson tlo szczypie w oczy. lojoj no az mialem ochote natychmiast sie wylogowac

pierdoly ale co tam, w swiecie gdzie wszyscy wielbia liscie deba, jaraja blanty i sypia koks ja, jako przemily i kochany przez wszystkich user delikatnie zwracam uwage na moj przemily forumczyk hehe

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#1413 2012-01-09, 17:45(Ostatnia zmiana: 2012-01-09, 17:51)
1. Wyłącz sobie powiadomienia o prywatnych wiadomościach (chyba są włączone standardowo, nie wiem po co). http://themodders.org/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications Przedostatnia sekcja, kolumna "Powiadomienia" przy "Powiadom mnie, gdy otrzymam nową prywatną wiadomość". Już zmieniłem domyślne, ale chyba zacznie działać dopiero na nowych użytkowników.

2. Wymagałoby to zaawansowanych modyfikacji skryptów php, chętnych raczej nie ma. Chyba żeby po prostu skrócić do "Nieprzeczytane".

3. Do zrobienia.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dodam jeszcze, że na Internet Explorer 9 forum ma kilka irytujących bugów:
1. Jak się kliknie żeby rozwinąć menu profilu(ustawienia, wiadomości) to zamiast tego przechodzi na profil użytkownika(tym samym uniemożliwiając tam dostęp).
2. Komentarze dawane w profilach użytkownika dublują się na IE9 - zawsze.

Wpisałem te problemy w google, ponieważ myślałem, że to jest wina komputera, jednak nie. IPB wydało compatibility patcha specjalnie dla IE9. Tak więc fajnie by było, jakby ktoś swego czasu spróbował coś z tym zrobić.

Do tego dodam jeszcze, że w ogóle nie mogę przeglądać swoich ostrzeżeń - gdy klikam na status ostrzeżeń, pojawia się na chwilę "Wczytywanie" i na tym się kończy. Na IE9 oraz Firefoxie.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Do tego dodam jeszcze, że w ogóle nie mogę przeglądać swoich ostrzeżeń - gdy klikam na status ostrzeżeń, pojawia się na chwilę "Wczytywanie" i na tym się kończy. Na IE9 oraz Firefoxie.

Mam to samo na Chrome i Operze.

BTW Po chuj korzystasz z IE9?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z jednej strony to prawda, IE przydaje się w Internecie tak samo jak wędka na pustyni, ale z drugiej jest też kwestia swoistej drogi dążenia do doskonałości :ok:  Warto wgrać taką łatkę choćby dla samego faktu ulepszenia tM oraz idiotów/początkujących w internecie, którzy nie wiedzą jeszcze z czego właśnie korzystają :D

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
BTW Po chuj korzystasz z IE9?
Nie korzystam. Kiedyś musiałem. Nie chcę o tym rozmawiać.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Dodam jeszcze, że na Internet Explorer 9 forum ma kilka irytujących bugów:
1. Jak się kliknie żeby rozwinąć menu profilu(ustawienia, wiadomości) to zamiast tego przechodzi na profil użytkownika(tym samym uniemożliwiając tam dostęp).
2. Komentarze dawane w profilach użytkownika dublują się na IE9 - zawsze.

Wpisałem te problemy w google, ponieważ myślałem, że to jest wina komputera, jednak nie. IPB wydało compatibility patcha specjalnie dla IE9. Tak więc fajnie by było, jakby ktoś swego czasu spróbował coś z tym zrobić.

Narzekasz teraz na forum, czy na IE, bo zgubiłem wątek?

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Mamy ocenianie tematów w teczkach, a może dobrym pomysłem byłoby ocenianie też tutoriali? Można by od razu popatrzeć, czy tutek jest przydatny czy nie.

makin' bacon

0 użytkowników
Do góry