Mnie nawet w maxie nie działa
Może to zbyt oczywiste ale czy ctrl shift było?
(BTW: Jogurty?

)
Poza tym, od kiedy przy stwierdzeniu że napis mi się nie podoba trzeba podawać argumenty.
Noo, trzeba bo na wała mi opinia, że coś jest źle, jak nie wiem co.
coś co na siłę miało być widowiskowe, ale nie wyszło niestety.
I to jest dla mnie zasadnicza informacja. Wiem, że między logo charakterystycznym, a logo co na siłę miało być widowiskowe, ale nie wyszło niestety jest bardzo cienka granica.
Starałem się robić, żeby nie przesadzić, pierwszy raz używając tego uwypuklenia i bawiąc się kanałem alpha, żeby Gothic to kupił i myślałem, że jest OK (Tą wodę np. zrobiłem przy użyciu jeszcze prostszych metod i jest myślę nieźle, choć fakt faktem trzeba użyć trochę wyobraźni, widać, że jest to tylko animacja).
Nie wiem teraz jak wybrnąć z tego problemu bo jak V3Q zauważył napis składa się z raptem kilku efektów i nie bardzo jest to jak uprościć żeby nie było na siłę, a na białą czcionkę też się nie zgodzę.
Rozumiem, że potrzeba czegoś subtelnego jak odbicie pod napisem czas zapłaty, ale moja kreatywność już wymięka. (a co do ich napisu - co sprawia, że robi on właśnie takie dobre i subtelne wrażenie? Użyli przecież podobnego uwypuklenia (chyba x2) zamiast cienia jest odbicie i na końcu dorzucili jeszcze chyba jakiś filtr, Proste, a jednak nie na siłę).
Pomysły?