Wrocław - Zlot tM 62420 268

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 12.09.2012 roku

Wyświetleń 62420

Odpowiedzi 268

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Dobra, to za dwa tygnie, ale jak się to spotkanie nie odbędzie to jesteśmy nooby.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kontaktowalem sie dzisiaj z dzikim i dowiedzialem sie, ze przelozyli nam konwent na 10 listopada wiec jednak nastepny tydzien moze byc.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Kontaktowalem sie dzisiaj z dzikim i dowiedzialem sie, ze przelozyli nam konwent na 10 listopada wiec jednak nastepny tydzien moze byc.
O to zajebiście! Ale panowie, za tydzień na bank!

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
2012-10-13 12:32:26 :: Thomask
Porzygalem się przez sen :/

2012-10-13 12:59:27 :: Thomask
Jakkolwiek to brzmi

2012-10-13 12:59:40 :: Thomask
Bo nie dość że rzygalem nie na siebie a na podłogę

2012-10-13 12:59:51 :: Thomask
Czyli pewnie się obudzilem żeby się przekrzywic

2012-10-13 13:00:36 :: Thomask
To potem jeszcze zmieniłem łóżko bo moje się się trochę o rzygi musnelo

...

2012-10-13 13:07:01 :: Thomask
BĘDĘ RZYGAL

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
On to ma przygody :lol2:

Do zobaczenia w czerwcu, Panowie :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie udawaj, ze masz kolegow, jestes informatykiem z polibudy :I godzina ofc wieczorowa

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie udaję, w ramach wyjaśnienia dodam że chodzi o typowo nerdowską rozrywkę jaką jest sesja klasycznego RPG xD
Najwyżej wypadnę na parę godzin do was i potem wrócę.

Z tym że podtrzymuję to co pisałem wcześniej - zdecydowanie preferowałbym porę koło południa, miałbym po prostu więcej czasu. Nie przepadam za włóczeniem się po mieście po nocy.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie przepadam za włóczeniem się po mieście po nocy.

W sumie chuj mi do tego, ale lubię badać różne dziwne zjawiska, także zapytam: dlaczego?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Wrocław - Zlot tM
#130 2012-10-18, 02:26(Ostatnia zmiana: 2012-10-18, 02:45)
Nie przepadam za włóczeniem się po mieście po nocy.

W sumie chuj mi do tego, ale lubię badać różne dziwne zjawiska, także zapytam: dlaczego?

Jako osoba która na włóczeniu się po nocach spędziła naprawdę znaczącą ilośc czasu, powiem że to naprawde nie jest zabawa jesli robisz to sam, ale z kolegami można się czesto pośmiać i jest ogólnie przyjemnie, zwłaszcza jesli to jakiś rynek albo inne bardziej zatłoczone miejsca.
Ja zdecydowanie najczęściej włóczyłem się jednak samotnie, po okolicach znanych w całej polsce jako "miasto noży", powodem było zawsze to że mój ostatni bus z tego miasta odjeżdża gdzieś o 21-22 a pierwszy gdzieś o 4 rano. Naprawdę nie jest fajnie zwłaszcza jesli nie masz zielonego pojęcia gdzie jesteś, napierdala deszczem a ty masz na sobie tylko podkoszulek i krótkie spodenki.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Mam nieprzyjemne doświadczenia z robienia tego samotnie. Dodatkowo nie znam za dobrze Wrocka, w pewnym sensie mógłbym to samo powiedzieć o uczestnikach spotkania. Nie spodziewałbym się żebyśmy o takiej porze mogli robić coś innego niż chodzić między kolejnymi barami (przynajmniej tak to wygląda jak wychodzę z moimi znajomymi wieczorem), za czym także nie przepadam. No i jak wspomniałem jestem umówiony już ze znajomymi, z tym że w ich mieszkaniu.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Aztek, podaj w końcu dokładną godzinę i dokładne miejsce spotkania.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wrocław - Zlot tM
#133 2012-10-18, 10:53(Ostatnia zmiana: 2012-10-18, 13:43)
Jako osoba która na włóczeniu się po nocach spędziła naprawdę znaczącą ilośc czasu, powiem że to naprawde nie jest zabawa jesli robisz to sam

Powiem tak. Był miesiąc, gdzie napierdalałem się 3 (słownie TRZY) razy zupełnie bez powodu, do tego w biały dzień, w centrum miasta. Jakiś popierdolony absurd, gdzie do dziś zupełnie nie wiem o co w tym chodziło. W nocy dosłownie nigdy nie spotkało mnie nic nieprzyjemnego, mimo wojaży po różnych mordowniach i dzielnicach znanych z osobliwego towarzystwa. Oczywiście, nie jeden cedził flirty jednak zwykle na tym się kończyło a czasami na rozmowie (takiej jak kumpel z kumplem) albo i wspólnym piciu. Kreślę tu rzecz jasna sytuacje, gdzie byłem zawsze sam. Jeśli widząc grupę dresiarzy spuszczacie głowę w dół i zaczynacie zachowywać się jak cnotki niewydymki i wydaje się Wam, że dzięki temu jesteście niewidzialni no to przepraszam bardzo, sami wypisujecie sobie na czole "daj mi wpierdol" i w pewnym sensie reakcja na takie coś zyskuje nawet moją aprobatę na zasadzie empatii z potencjalnymi oprawcami. Takie przejdź niezauważony wśród tłumu będąc sam na środku placu. Oczywiście co kraj to obyczaj.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
av, tym spotkaniem z kolegami z wrocka bym sie nie wychylal. to brzmi troche jakbys nam robil laske, ze w ogole sie zjawisz, zapominajac, ze przyjezdzaja nawet ludzie z krakowa.

dokladna godzina i miejsce? fajna bylaby godz 18:00 moim zdaniem. co do miejsca do z pewnoscia rynek, jakies rozpoznawalne miejsce... moze przy fontannach?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Wrocław - Zlot tM
#135 2012-10-18, 13:57(Ostatnia zmiana: 2012-10-18, 14:00)
No sorry, tam też się umawiany jeszcze od końcówki września i nie możemy się zebrać :D
Zacytuję fragment z informacji o spotkaniu która wisi w naszej grupie na fb od dłuższego czasu którą napisał znajomy, żeby nie było że przesadzam :D :
Dlaczego informuję z takim wyprzedzeniem? ŻEBYŚCIE SOBIE KURWA TAK ROZPLANOWALI WSZYSTKIE JEBANE WYJAZDY, BY TEN WEEKEND MIEĆ KURWA WOLNY! JAK KTOŚ NIE WYPIERDALA TERAZ TO MOŻE WYJEBAĆ ZA TYDZIEŃ, ŻEBY KURWA BYŁ. JAK KTOŚ SIĘ NIE OGARNIE Z TAKIM PIERDOLONYM WYPRZEDZENIEM TO KURWA (...)

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
W nocy dosłownie nigdy nie spotkało mnie nic nieprzyjemnego, mimo wojaży po różnych mordowniach i dzielnicach znanych z osobliwego towarzystwa. Oczywiście, nie jeden cedził flirty jednak zwykle na tym się kończyło a czasami na rozmowie (takiej jak kumpel z kumplem) albo i wspólnym piciu. Kreślę tu rzecz jasna sytuacje, gdzie byłem zawsze sam. Jeśli widząc grupę dresiarzy spuszczacie głowę w dół i zaczynacie zachowywać się jak cnotki niewydymki i wydaje się Wam, że dzięki temu jesteście niewidzialni no to przepraszam bardzo, sami wypisujecie sobie na czole "daj mi wpierdol" i w pewnym sensie reakcja na takie coś zyskuje nawet moją aprobatę na zasadzie empatii z potencjalnymi oprawcami. Takie przejdź niezauważony wśród tłumu będąc sam na środku placu. Oczywiście co kraj to obyczaj.

Te twoje rady i wymysły są gorsze niż nowy testament. Mnie w nocy też nigdy nie spotkał wpierdol, przede wszystkim dlatego że trudno kogokolwiek spotkać. Ostatnio najbliżej do wpierdolu miałem gdzies o 6 rano przy czym właśnie spuszczenie głowy i schowanie dumy w kieszenie uratowało mi dupę. I to jest też przypadek dysyć odosobniony, ostatnie bliskie spotkanie z wpierdolem przed tym odbyło się jakieś 3 lata temu, więc nie wiem do kogo te słowa wątpliwych mądrości.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Jako osoba która na włóczeniu się po nocach spędziła naprawdę znaczącą ilośc czasu, powiem że to naprawde nie jest zabawa jesli robisz to sam

Powiem tak. Był miesiąc, gdzie napierdalałem się 3 (słownie TRZY) razy zupełnie bez powodu, do tego w biały dzień, w centrum miasta. Jakiś popierdolony absurd, gdzie do dziś zupełnie nie wiem o co w tym chodziło. W nocy dosłownie nigdy nie spotkało mnie nic nieprzyjemnego, mimo wojaży po różnych mordowniach i dzielnicach znanych z osobliwego towarzystwa. Oczywiście, nie jeden cedził flirty jednak zwykle na tym się kończyło a czasami na rozmowie (takiej jak kumpel z kumplem) albo i wspólnym piciu. Kreślę tu rzecz jasna sytuacje, gdzie byłem zawsze sam. Jeśli widząc grupę dresiarzy spuszczacie głowę w dół i zaczynacie zachowywać się jak cnotki niewydymki i wydaje się Wam, że dzięki temu jesteście niewidzialni no to przepraszam bardzo, sami wypisujecie sobie na czole "daj mi wpierdol" i w pewnym sensie reakcja na takie coś zyskuje nawet moją aprobatę na zasadzie empatii z potencjalnymi oprawcami. Takie przejdź niezauważony wśród tłumu będąc sam na środku placu. Oczywiście co kraj to obyczaj.
W jakim Ty świecie żyjesz?? Spuścisz głowę dostaniesz wpierdol bo się boisz, będziesz szedł normalnie dostaniesz wpierdol bo się wozisz taka jest logika dresów.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Wrocław - Zlot tM
#138 2012-10-18, 20:29(Ostatnia zmiana: 2012-10-18, 20:59)
Mamy rozumieć że dostajesz wpierdol od dresów za każdym razem jak obok nich przechodzisz? Może poszukaj jakiegoś innego czynnika niż styl chodu, ja przechodziłem obok grup subkultur maści dowolnej setki razy i jakoś nigdy nie skończyło się na wpierdolu.

( :F  )

@down
czyli nigdy nie przeszedłeś obok dresa? W końcu napisałeś że zarówno idąc po bożemu jak i kuląc się wynik jest taki sam. Może jakiś trik? Pozycja żółwia?

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Wrocław - Zlot tM
#139 2012-10-18, 20:52(Ostatnia zmiana: 2012-10-20, 13:23)
Jeszcze ani razu wpierdolu nie dostałem ale wiem jak jest i znam ludzi którzy mają tak jak napisałem :F

@up ostatnia pozycja jest bardzo przydatna xD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry