Wrocław - Zlot tM 62342 268

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 12.09.2012 roku

Wyświetleń 62342

Odpowiedzi 268

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wrocław - Zlot tM
#140 2012-10-18, 20:59(Ostatnia zmiana: 2012-10-18, 21:01)
przy czym właśnie spuszczenie głowy i schowanie dumy w kieszenie uratowało mi dupę.

A czy ja komuś nakazuje, aby zapierdalał chodem daniela craiga jak w nowych bondach na przeciw grupie patusów po chemioterapii? Schowanie dumy w kieszenie nie równa się przemykaniu jak żyd pod bramą getta. Takim chujowym, stulejarskim zachowaniem jedynie sami przyciągacie wpierdol, ale co ja tam wiem.

I to jest też przypadek dysyć odosobniony, ostatnie bliskie spotkanie z wpierdolem przed tym odbyło się jakieś 3 lata temu, więc nie wiem do kogo te słowa wątpliwych mądrości.

Do Avallacha dla którego włóczenie się po studenckim mieście porą nocną zagrożone jest perspektywą wpierdolu.

W jakim Ty świecie żyjesz?? Spuścisz głowę dostaniesz wpierdol bo się boisz, będziesz szedł normalnie dostaniesz wpierdol bo się wozisz taka jest logika dresów.

1. Utnij kuca
2. Zacznij ubierać się jak mężczyzna a nie jak domniemam, mroczne indywiduum z internetów
3. Zwiększ masę, ew. wyduś pryszcze, zgól dziewiczy zarost
4. Profit

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Wrocław - Zlot tM
#142 2012-10-18, 23:20(Ostatnia zmiana: 2012-10-18, 23:23)
dokladna godzina i miejsce? fajna bylaby godz 18:00 moim zdaniem. co do miejsca do z pewnoscia rynek, jakies rozpoznawalne miejsce... moze przy fontannach?

Ja będę trochę przed 19,00.

Wasz Pan Będzie trochę przed 19,00 towarzysze.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ja będę trochę przed 19,00.

Wasz Pan Będzie trochę przed 19,00 towarzysze.
Będziesz sam, czy z kimś?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Wrocław - Zlot tM
#144 2012-10-19, 00:28(Ostatnia zmiana: 2012-10-19, 00:28)
Będziesz sam, czy z kimś?
Sam sam. Swoje armie zostawiam w kato.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Dobra, nie będzie mnie :( . Następna data mojej wizyty we Wrocławiu szacowana jest na przyszły tydzień (27). Odbywać się będzie projekt PIWO który też fajnie by było zobaczyć.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Ale dzisiejszy meeting dalej aktualny? Ja się umówiłem jednak ze znajomymi na 10:
Zając:
Nie wiem czy @Mariusz Piłkarz wam wspomniał ale do zobaczenia jutro o 10 na Kasprowicza X/XX
Avallach:
Hahahaha uważajcie bo na 10 wstaniemy xD
I zaraz wychodzimy, więc o tej 18 już prawie na bank miałbym czas.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Wrocław - Zlot tM
#147 2012-10-20, 12:23(Ostatnia zmiana: 2012-10-20, 13:40)
przy czym właśnie spuszczenie głowy i schowanie dumy w kieszenie uratowało mi dupę.

A czy ja komuś nakazuje, aby zapierdalał chodem daniela craiga jak w nowych bondach na przeciw grupie patusów po chemioterapii? Schowanie dumy w kieszenie nie równa się przemykaniu jak żyd pod bramą getta. Takim chujowym, stulejarskim zachowaniem jedynie sami przyciągacie wpierdol, ale co ja tam wiem.

I to jest też przypadek dysyć odosobniony, ostatnie bliskie spotkanie z wpierdolem przed tym odbyło się jakieś 3 lata temu, więc nie wiem do kogo te słowa wątpliwych mądrości.

Do Avallacha dla którego włóczenie się po studenckim mieście porą nocną zagrożone jest perspektywą wpierdolu.

W jakim Ty świecie żyjesz?? Spuścisz głowę dostaniesz wpierdol bo się boisz, będziesz szedł normalnie dostaniesz wpierdol bo się wozisz taka jest logika dresów.

1. Utnij kuca
2. Zacznij ubierać się jak mężczyzna a nie jak domniemam, mroczne indywiduum z internetów
3. Zwiększ masę, ew. wyduś pryszcze, zgól dziewiczy zarost
4. Profit

Aby to zagadnienie zrozumieć trzeba najpierw poznać stronę przeciwną. Najłatwiej wszystko nieco zgeneralizować. (Moje obserwacje)
Nocne bandziory:

Hołota Klasa 2: Najbardziej liczna i bardzo często spotykana w grupach. Lesery najczęściej w dresikach, kapturkach lub ubrani na wzór jakiejś subkultury. Często by udawać hołotę klasy 1 opierdoleni na łyso. Nie umieją się bić, srają w gacie przy pierwszej akcji. Atakują tylko wtedy jak wyczują strach. Ulubione cele:
Wystraszone Nerdy (lubią ich prowokować)
Wychudzeni rockowcy
Faceci-cipy

Hołota Klasa 1: Ogółem żołnierzyki osiedlowe.
Straszne tępaki, których najbardziej opłaca się olewać. Raczej nie atakują bez powodu z tego względu że mają już niejakie doświadczenie. Lansują sie na gangsta, lubią przekety, ale są za tępi by do czegokolwiek sie nadawali, oprócz bicia po ryjach przypadkowych ludzi. Nie mają ulubionych celów.

Prawdziwe Bandziory: Tutaj grupa niebezpieczna, ale niestanowiąca dla Nerdów zagrożenia, no chyba że się uprze. Zbyt inteligentni by sie ganiać za frajerami :P Najczęściej dla rozrywki leją po ryjach klasę pierwszą

Szyderczo porządni ludzie: Chłopaki chodzące w koszulach, garniakch w każdym razie zawsze wyglądają na 100% normalnie jednak od czasu do czasu pałętających się po nocach dla zabicia czasu. W Większości przypadków tak ubrany koleś to typ wracający od laski po nocy, albo coś w tym stylu. Jednak jest grupa byłych bandziorów lub ludzi którzy aż za dobrze wiedzą jak wygląda życie. Dla Nerdów nie stanowią żadnego zagrożenia. Lubią czasem komuś wpierdolić. Uzależnieni od adrenaliny. Ulubione cele:
Hołota klasy 1
Hołota klasy 2

Podsumowanie. Żeby spokojnie chodzić po ulicach wystarczy nauczyć sobie radzić z hołotą klasy 2
-Nie bać się.
-Zawsze patrzyć spokojnie w oczy.
-Nie schodzić z drogi

Dla treningu proponuje spacery nocą po najgorszych osiedlach dla czystej przyjemności. Umiejętność zwalczania w sobie strachu przydaje sie nie tylko na ulicy :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wrocław - Zlot tM
#148 2012-10-20, 12:49(Ostatnia zmiana: 2012-10-20, 12:53)
Dla treningu proponuje spacery nocą po najgorszych osiedlach dla czystej przyjemności. Umiejętność zwalczania w sobie strachu przydaje sie nie tylko na ulicy :P

Ale najlepiej wyglądać jak pół dupy zza krzaka a następnie płakać na internetach, że kolegę kolegi pobili "za nic" i później pluć się do ludzi, którzy latami pracy i upadków wyzbyli się podobnego rodzaju stulejarstwa, że pierdolą od rzeczy. W końcu czego się spodziewać po forum, gdzie temat o anime ma 8 stron...

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Skonczie juz... :D
Pizdeczka zawsze dostanie wpierdol bez względu na treningi zwalczania w sobie strachu. Koniec tematu. Co z tym waszym zlotem?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A co to ma do rzeczy, czy ktoś dostał wpierdol czy nie? Ja żadnym fighterem nie jestem i mimo słusznych wymiarów, braku aparycji typowego użytkownika internetów, bez kozaczenia więcej razy wpierdol dostałem niż dałem i nie mówię tu o przypadkach, typu luta na ryj na gimnazjalnym korytarzu, a sytuacjach, które nie rzadko zakończyły się na sor, czy raz na oiomie. Mimo to, nie pierdole jak jakieś długowłose edkisumo, że ludzi biją bez powodu. Mordo.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

Wrocław - Zlot tM
#151 2012-10-20, 13:00(Ostatnia zmiana: 2012-10-20, 13:01)
Mam ważną wiadomość: PRZYTYŁEM 3 KILO w ciągu dwóch tygodni. :D  :ok:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Chuj mie to. I tak jestes gimbus.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
A ty mięsnym jeżem

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ale to ja mam laske  :ok:  :lol:

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Która ma x razy więcej masy od ciebie.

No dobra, masz po prostu więcej ciała do kochania :lol2:  Wygrałeś;d

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Wrocław - Zlot tM
#157 2012-10-20, 13:52(Ostatnia zmiana: 2012-10-20, 13:53)
Skonczie juz... :D
Pizdeczka zawsze dostanie wpierdol bez względu na treningi zwalczania w sobie strachu. Koniec tematu. Co z tym waszym zlotem?

Możemy zrobić test. Może zapiszemy losowego Nerda z forum na pakernie, MMA i kupimy mu czarną BMKe i gustowne wdzianko.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No szkoda zbychu, ze powiedziales dopiero teraz, w dzien spotkania. cala reszta rozumiem nadal bedzie na miejscu?

i mam prosbe, niech ktos napisze do fenixa na gg i mu przypomni o zlocie. on chyba nie wchodzi na forum a chcial sie z nami spotkac.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Duze karne murzynskie kutasy maja do ust przyjac hwep i bula >:C nie dosc, ze nie maja zamiaru sie pojawic, to jeszcze nikogo o tym nie powiadomili >:C

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry