Ave Allach! 30103 116

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 1.03.2011 roku

Wyświetleń 30103

Odpowiedzi 116

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Logi z Shoutboxa z 28/02/2011, niepełne.

Niestety nie da rady wrzucić w postaci posta, więc załączam plik. Czytać od końca.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Ave Allach!
#1 2011-03-01, 11:05(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 13:04)
córka rybaka, Avallach, człowiek, który w dziale adminów mówił, że jako admin nie będę umiał posługiwać się ACP :lol2:  Ja pierdolę :lol2:
Pierdolić tego admina z przypadku panowie, już od dawna jestem jego hejterem, ale teraz to przeszedł samego siebie nie dając sobie cienia szansy na jakiekolwiek resztki szacunku :lol2:

Kyrowi podziękował za logi, teraz z niecierpliwością czekam na esej tysiąclecia meata :lol2:

przeniosłem do jawnego. powinniśmy się dzielić dobrem z bliźnimi

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Ave Allach!
#2 2011-03-01, 13:38(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 13:40)
Dzięki za log, bo potem mi się stronka odświeżyła.
:lol2:  :lol2:  :lol2:  Diss epicki :D  Szkoda że nie było vierzby :D

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Ave Allach!
#3 2011-03-01, 13:54(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 13:57)
Nie będzie eseju tysiąclecia, będą najwyżej żale z bulwersem.

Niniejszym mnie nasz allah wkurwia swoim podejściem "mam admina, robię falę żeby nikt inny nie dostał". Zarzucał mi, zarzucał stekowi że na pewno coś spierdolimy. My nie spierdoliliśmy, a on i owszem. Dodam, że mam acp, chociaż niepełne i że skasowałem parę kont. Co ciekawe, po mojej amatorskiej i "onnapewnocośspierdoli" kasacji FORUM DZIAŁAŁO!  W ogóle Avallach jesteś chyba najbardziej kontrowersyjnym adminem na forum. Nie ma to jak wyjebać do kazzmira że ma admina z sentymentu.

Skoro tak dbasz o nasze kochane forum, to może wyjeb tego admina co "nie potrafi posługiwać się acp" i w dodatku to pokazał?

Nie denerwowałoby mnie to, bo każdy ma prawo do błędów, gdyby nie te całe pierdolenie jak to nikt nie może mieć admina bo na pewno nic nie umie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Ave Allach!
#4 2011-03-01, 14:01(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 14:07)
Zarzucał mi, zarzucał stekowi
Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :lol2:

Avallach wykańczający #msgote]Zarzucał mi, zarzucał stekowi[/quote]Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :lol2:

Avallach wykańczający konkurencje#msgote]Zarzucał mi, zarzucał stekowi[/quote]Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :lol2:

Avallach wykańczający  prosto z działu administracji:
Cytat: Allah#msgote
Zarzucał mi, zarzucał stekowi
Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :lol2:

Avallach wykańczający ]Gdyby miał zostać na tej funkcji zachowany, to już ja wolę z niej zrezygnować bo to jest już kompletna przesada.[/quote]:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Avallach jesteś chyba najbardziej kontrowersyjnym adminem na forum.

a jeszcze bardziej użytkownicy TM z tym swoim jadem i gówniarstwem. Nie wiem co robicie wszyscy w knajpie, do której nie mają wszyscy wstepu, ale poza knajpą, Avalach wydaje się być o wiele dojrzalszy i o wiele normalniejszy od całej tej elity, która sie tu wytworzyła.

Nie ma dymu bez ognia, jak ktoś stracił konto, to z jakiegoś powodu. Wy sobie możecie łamać zasady, ale admin swoich złamać nie moze, bo tym samym przyzwala na haos i stacza się do waszego poziomu.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Przecież świat się nie kończy na jednym popełnionym błędzie. :facepalm:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiedziałem, że bez praworządnego ruchu oporu się nie obejdzie :lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
emance, skoro tu gówniarstwo jest uznawane za elitę to widać jest to forum dla "gówniarzy", a nie dla ciebie, dojrzałego emanca. idź i poszukaj bardziej pasującego do Ciebie.
baggio, przeczytaj ze zrozumieniem. problem to nie to, że allah popsuł forum bo to się zdarza każdemu tylko to, że tak bardzo się czepiał że aztek czy ja nie powinniśmy mieć acp bo na pewno coś zwalimy.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

Ave Allach!
#9 2011-03-01, 15:17(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 15:19)
emance, skoro tu gówniarstwo jest uznawane za elitę to widać jest to forum dla "gówniarzy", a nie dla ciebie, dojrzałego emanca. idź i poszukaj bardziej pasującego do Ciebie.
baggio, przeczytaj ze zrozumieniem. problem to nie to, że allah popsuł forum bo to się zdarza każdemu tylko to, że tak bardzo się czepiał że aztek czy ja nie powinniśmy mieć acp bo na pewno coś zwalimy.

jestem tu poto, by inspirować młodych ludzi którzy coś robią. Forum jest popularne, wielu  modderów tu zagląda. Nic innego mnie tu nie trzyma. Czasami poczuję sie sprowokowany i się odzywam.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
no może zawinił, ale wie więcej o moddowaniu niż większość adminów, a forum jest chyba o tym? a wogóle co wy chcecie? oprócz straty avatarów chyba nic się nie stało, przecierz był backup, a to chyba nie taka drastyczna sprawa. chyba że dla kogoś parę godzin bez tM to tragiczna strata.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Ave Allach!
#11 2011-03-01, 15:39(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 15:57)
problem to nie to, że spierdolił bo to każdy może. Problem to to, że tak jęczał jak aztek miał admina bo aztek to na pewno pizda łogień coś spierdoli. Teraz chyba trochę mu ten argument... wybiło.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Ave Allach!
#12 2011-03-01, 15:59(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 15:59)
Ja gdybym był adminem to na pewno takiego distroju bym nie zrobił, sorry bardzo.

Poniekąd temu że nic bym nie robił, ale to inna sprawa.

Szkoda że nie było vierzby :D  
Też się smucę : (   Ale za to byłem z wami duchem i chujem :3

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Wierzba płacze

Nie ma dymu bez ognia, jak ktoś stracił konto, to z jakiegoś powodu.
Ciebie tu chyba wczoraj nie było? :D
jestem tu poto, by inspirować młodych ludzi którzy coś robią. Forum jest popularne, wielu  modderów tu zagląda. Nic innego mnie tu nie trzyma. Czasami poczuję sie sprowokowany i się odzywam.
No i jeszcze opisujesz swoje metafizyczne doznania.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Coś na uzupełnienie mojej wypowiedzi :)

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Oczywiście wiesz, że meme "Wierzba płacze" odnosi się do demlanda

i kiedy prosiłem o parafrazę to miałem na myśli ten obrazek wyżej.

Ale wciąż zasłużyłeś na propsa, mój nakama :3

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
AVALLACH BEDZIESZ MI PLACIL ODSZKODOWANIE!! PRZEZ CIEBIE NIE MOGLEM WEJSC RANO NA TM CO POSKUTOKOWALO TYM, ZE MIALEM CHUJOWY DZIEN, SPRAWDZIANY MI NIE POSZLY I BYLEM NIEMILY DLA MOICH BLISKICH!!!!!!!
NIE WYPLACISZ SIE Z TEGO!! KREW SIE POLEJE

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Ave Allach!
#17 2011-03-01, 16:42(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 17:18)
Cóż, jak widać avatary działają (jednak "zdjęcia" profilowe chyba trzeba by wgrać od nowa. Pominę to że do awarii doszło nie przez bawienie się opcjami acp, a przez problem z połączeniem i to że ipb kiedy nie znajdzie użytkowników spełniających kryteria (bo na przykład właśnie zostali usunięci) to uznaje że następne polecenie ma się odnosić do wszystkich. Jednak uważam że skoro uważacie że się nie nadaję to nie ma sensu się tego kurczowo trzymać. To zajęcie nie przynosiło mi żadnych dochodów, a widocznie i forum lepiej sobie poradzi beze mnie. Tego co już dla niego zrobiłem kasować nie będę.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Ave Allach!
#18 2011-03-01, 16:43(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 16:43)
:lol2:
Zawsze ma jakieś wytlumacznie. No panowie to wasza wina, Avallach jest czysty!

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Ave Allach!
#19 2011-03-01, 16:43(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 16:43)
A ja nie wiem czemu miałem zajebisty humor, prawie jakbym był zjarany.

czyli...

wait...

AVALLACH MNIE ZAĆPAŁ PRZEZ INTERNETY! JEZU CO ZE MNĄ BĘDZIE NIE WEJDĘ DO SUPERNIEBA PRZEZ MOJĄ ĆPUŃSKOŚĆ WYWOŁANĄ PRZEZ TEGO TERRORYSTĘ!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry