Ave Allach! 30186 116

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 1.03.2011 roku

Wyświetleń 30186

Odpowiedzi 116

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Tego co już dla niego zrobiłem kasować nie będę.
?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Ave Allach!
#21 2011-03-01, 16:49(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 16:51)
Tego co już dla niego zrobiłem kasować nie będę.
Ty się za kasowanie nawet nie zabieraj więcej :ok:

@down: no kyro dał logi przecież :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Ave Allach!
#22 2011-03-01, 16:49(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 16:51)
Groobe dissy:
Spoiler
AVALLACH, AVALLACH MOZESZ ZEGNAC SIE Z ADMINEM DZIS JA JESTEM PANEM A TY SKURWYSYNEM

ROZPIERDOLIL FORUM, SWIADOMY SWYCH  CZYNOW
TERAZ NIECH GO RUCHA, CZTERDZIESTU MURZYNÓW
Oczywiscie z wczorajszego sb :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Ave Allach!
#24 2011-03-01, 16:53(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 16:53)
:lol2:  x300

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Kur*a, jakie smuty...  :facepalm:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akurat jak avallach odszedł pojawił się nowy utwór serja, bardzo adekwatny... GOODBYE! GOODBYE!
https://www.youtube.com/watch?v=ZobdNXT0Za0

:lol2:  :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
:lol2:
Zawsze ma jakieś wytlumacznie. No panowie to wasza wina, Avallach jest czysty!
bo może jest? :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:ayfkm:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Ave Allach!
#29 2011-03-01, 17:43(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 17:44)
Allah źle zrobił, szczególnie w wyklinaniu swoich przeciwników, jednakże...

...kiedy nie było dostępu do TM, coś w moim sercu się poruszyło. Tym samym opuściłem pokój i wyruszyłem w wędrówkę na miasto. Tak krocząc spotkałem dziewczynę. Dziewczyna ta okazała się fantastyczną dziewczyną. Dziś bardzo się kochamy i (prawie) mamy trójkę wspaniałych dzieci. Te wydarzenie całkowicie zmieniło moje życie.

Dziękuję!

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Ave Allach!
#30 2011-03-01, 17:50(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 17:55)
ja pierdole, smuty 1000 lecia.
To podszywanie się pod Siekacza to totalna żenada, wkurwia jeszcze postawa "eduskimo" aka nowego ciecia i dozorcy naczelnego forum, który chciał przejąć władze i zaczął wszystkich na forum upominać co do zachowania, cholerna nora

żegnam

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Przecież świat się nie kończy na jednym popełnionym błędzie. :facepalm:
BAGNO!
Najbardziej mnie wczoraj rozpierdoliło jak koleś, którego nikt tu nie zna, którego nie znam ja i którego tym bardziej nie zna Siekacz, nagle strasznie spoufalił się ze "starym wygą" i pytał co słychać :lol2:

jestem tu poto, by inspirować młodych ludzi którzy coś robią.
To ja podziękuję :D

ja pierdole, smuty 1000 lecia.
To podszywanie się pod Siekacza to totalna żenada
Co, obrażony za to jak Ci ostatnio pocisnąłem? Tak to byś się cieszył jakie to zajebiste prowo i jeszcze pewnie byś mi podpowiadał co pisać, ale teraz próbujesz mi na siłę pojechać, nie dlatego że prowo było mocne lub słabe, lecz wyłącznie dlatego, że zrobiłem je ja. Wybacz, takie odruchy jest aż za łatwo rozgryźć :D

Żegnaj.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Thoro: (12:24)
a ocb z karabinem i i kto to smierckutasz? :D
(12:26)
Siekacz  :      (28 February 2011 - 22:03) kim ty jestes? Siekacz  :      (28 February 2011 - 22:03) a co Ty mozesz w ogóle o mnie wiedziec?
uwielbiam te jego teksty :D
(12:27)
ale ma racje z tym szacunkiem
on jest nieprzewidywalny wiec wole trzymac na dystans :D
(12:29)
szukam od kilku lat jakiegos pomyslu na sciane
to moze jakis motyw typograficzny
sciana chwaly :D
Siekacz  :      (28 February 2011 - 19:06) Thoro przynajmniej juz cos przeszedl w zyciu. Siekacz  :      (28 February 2011 - 19:06) to dzieciak
Ja: (17:28)
córka rybaka ale ciota :D
ja to pisalem :D
Thoro: (17:29)
dobry styl w takim razie :D
Ja: (17:29)
:D
Siekacz  :      (28 February 2011 - 19:06) Thoro przynajmniej juz cos przeszedl w zyciu.
Ja: (17:29)
to laduje na forum :D
jedynie to troche podejzane jednak

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
No jak zawsze jakieś popierdolone jazdy na forum.

Pierwsza rzecz, Avallach jako admin sprawdzał się bardzo dobrze, patrząc na logi jest aktywnym adminem. A wasze jazdy, kłótnie i inne pierdoły mnie gówno obchodzą, każdy ma jakieś popierdolone wyobrażenie o sobie i myśli że jest najważniejszy, się z każdym kłóci i pierdoli chuj wie co. No cóż, takie forum i taka elyta(tz. najaktywniejsi userzy...).

A odnośnie wczorajszego incydentu. Sam doszedłem do wniosku że niektóre rozwiązania w IBP są beznadziejne(jak na tak "dojrzały" i sprawdzony produkt). Pierwsze co pisał Avallach to fakt że wzięło użytkowników jako ogół. Druga kwestia to fakt że admin może wywalić także konta root adminów, dla mnie parodia. A jeszcze brak ograniczenia na jedno zapytanie(czy nawet na jakiś okres czasu) przy usuwaniu użytkowników.

No ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, mamy dobry hosting i szybko nam bazę przywrócili.

PS:Przestaję się dziwić Kazzowi że czasami zamykał forum i miał ochotę je wyjebać i mieć spokój, wszystkie prowo, flejmy i inne gówna. Po prostu mam dosyć....

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Kto mnie tu próbuje nieudolnie naśladować?
Zresztą nawet nie chce wiedzieć.

Mam poważniejsze rzeczy na głowie niż użeranie się z debilami.
Zresztą już nawet do nicku "Siekacz" czy nazw takich jak "TM", "Poziomkaz" nie jestem w żaden sposób emocjonalnie związany. Więc możecie sobie odpierdalać co chcecie.

Więc pokrótce dla prymitywów: "Pierdoli mnie to"

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Ave Allach!
#35 2011-03-01, 19:57(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 20:08)
Co, obrażony za to jak Ci ostatnio pocisnąłem? Tak to byś się cieszył jakie to zajebiste prowo i jeszcze pewnie byś mi podpowiadał co pisać, ale teraz próbujesz mi na siłę pojechać, nie dlatego że prowo było mocne lub słabe, lecz wyłącznie dlatego, że zrobiłem je ja. Wybacz, takie odruchy jest aż za łatwo rozgryźć :D

Pocisnąłeś mi? Nie żartuj. Okularnik ruchnął jakąś szuwolską brytyjkę i teraz poucza wszystkich jak to trzeba jeb** internet, kochać życie, uczyc sie itp. itd. Kiedyś często bawiłeś się w prowokacje, nie wiedziałem, że takie zabawy już cię nie interesują. wystarczyło napisać - dark, mam to w dupie i nie wysyłałbym ci żadnych linków.
Teraz ty wielki światowiec, pan na obczyznie i imprezowicz pouczasz biednego chłopka z kołchozu jak powinien się zachowywać w "wielkim świecie"

Poza tym co innego prześmiać 10 letniego gracza gothica, który pisze "Witam. Robie gre RPG i poszukuje ludzi, chetni pisac są duze szanse na wyjscie", a co innego linczowac bądź co bądź zasłużonego usera, opluwać go jak ostatnią szmatę, jak śmiecia i jeszcze wciągać w to siekacza, podszywając się pod niego - żeby w przyszłości podczas kolejnej przepychanki z jego udziałem wyciągnąc te logi jako dowód jego domniemanej głupoty.

Gdybyś robił sobie prowokacje z udziałem dzieci gotika, fanatykow czy innych durniów, którzy w jakiś sposób emanują głupotą - droga wolna, a kręcenie beki i wyzywanie avallacha od tamtych i innych, żądanie skasowania go i banicji jest żałosne. Kopać osobę, która w tej chwili robi najwięcej na forum? Rozumiem różne głupie rzeczy jakie robił Av, ale nigdy nie powiedziałbym mu "Ty skurwielu zdychaj", uważam, że na swoim stanowisku był bardzo dobry.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najlepsze jest to, że nic się nie zgadza :lol2:  Szczególnie to ostatnie - poza podszywaniem się pod Siekacza nic na Avallacha nie napisałem :lol2:

Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oj gubisz się we własnych zeznaniach. Najpierw na mój post, gdzie pisze, że te wycinki z sb to smuty 1000 lecia mówisz:

Tak to byś się cieszył jakie to zajebiste prowo i jeszcze pewnie byś mi podpowiadał co pisać, ale teraz próbujesz mi na siłę pojechać, nie dlatego że prowo było mocne lub słabe, lecz wyłącznie dlatego, że zrobiłem je ja.

Skoro byłeś jego autorem to zgadza się wszystko - prowo chcesz czy niechcesz było żałosne, a mało tego Ty wrzuciłeś logi z sb, ty okłamujesz thora dając mu logi z niby-siekaczem, i ogólnie masz z tego niezły ubaw. Nic osobistego, bo ja luźno skomentowałem wczorajsze wydarzenie, ty szukając zaczepki wziąłeś wszystko na siebie, a przy okazji przyznałeś się przynajmniej do mocnego współudziału w tej zabawie

No w szoku :|

i lustereczko :lol:

Wybacz, takie odruchy jest aż za łatwo rozgryźć :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Ave Allach!
#38 2011-03-01, 20:22(Ostatnia zmiana: 2011-03-01, 20:24)
Cały dzień chyba z 6 różnych osób pierdoli mi co nowsze niuanse z forum. Chuj mnie to.

Co do Avallacha. Nawet mi żal komentować waszej postawy więc się ograniczę do wklejenia tego, co napisałem jemu samemu:
Thoro: (18:25)
dobrze zrobiles z tym forum
Avallach: (18:25)
<ok>
Avallach: (18:25)
(chodzi ci o skasowanie wszystkich?) xD
Thoro: (18:26)
nie znam szczegolow ale to jest bezczelnosc ze jacys balwochlaze pokroju dickridera wowoza czy zamoscia kieruja taka krytyke wobec osoby ktora sie angazowala w cos wiecej niz pierdolenie glupot
Thoro: (18:26)
a juz szczytem jest wymienianie rzeczy typu "sentyment kazza" (o co kolwiek chodzi) czy przyrownywania swoich kadencji :D
Avallach: (18:27)
z tą sentymentalnością kazzmira to i tak bylo wielkie nieporozumienie
nic do niego nie mam, a chodzilo tylko o to że ma admina nie dlatego że coś robi
tylko z szacunku dla tego że dawniej robił
Thoro: (18:27)
co robil zamosc oprocz zmieniania nickow na zamowienie i typowej "pracy" ktora moga wykonywac srednio rozgarnieci gimnazjalisci? wowoz zadeklarowal sie zrobic ikonki ktorych nie ma po dzis dzien :D
cóż, mam nadzieję że jakoś to wszystko się uspokoi
Thoro: (18:28)
chuj z nimi
kiedys takie pierdolenie bylo srednio raz na miesiac
Avallach: (18:28)
ja ani nie będę się tego na siłę trzymał ani na ochotnika wracał
Avallach: (18:28)
i nie dam im kolejnych żali
a kazzem tez nie ma co sie przejmowac bo on ma tendencje do takich fochow tez
Thoro: (18:29)
jeszcze kiedys czepianie sie i hejtowanie zdunka to byl sport narodowy w jego wykonaniu :D
Avallach: (18:29)
no na razie chyba trzy razy licząc z tym z mojej winy
(mółwię o kazzie)
w każdym razie to już nie ważne
i nie chcę do tego wracać
jakby trzeba  było to z grafiką szablonu nadal mogę pomóc
Avallach: (18:30)
bo do ftp i bazy danych mam dostęp tak czy inaczej i z tego zrezygnować nie mam jak choćbym chciał
Thoro: (18:31)
to swietnie bo jest jeszcze troche rzeczy do poprawienia ale jakos nigdy nie bylo motywacji a teraz nawet czasu brak :D
Thoro: (18:31)
w kazdym razie okno "edytowane przez" to jest pewnik
Avallach: (18:31)
no tu już byś musiał iść do buły bo to wymaga acp
Avallach: (18:31)
ale bardzo chętnie zobaczę jak on się takimi sprawami zajmuje
Avallach: (18:32)
a już najlepiej aztek, ale na to że ktoś go potraktuje poważnie, nieważnie jak mnie by osądzał, nie liczę
Avallach: (18:34)
zw
Thoro: (18:35)
jak on sie tym zajmowal to zrobienie byle gowna przy tym skinie to czesto bylo cos jak wyslanie golebia pocztowego z zamoscia do berlina ale jakos szlo
Avallach: (18:35)
najfajniej gdybys napisał to po prostu w postulatach
Thoro: (18:35)
ja jak napisalem, narazie mam dosc forum i nie bede wchodzil
Thoro: (18:36)
jednak jesli tak to wyglada to moze nawet nie bedzie gdzie wracac

zróbcie tyle co on, wykażcie się taką inicjatywą, pomocą i wiedzą a dopiero później pierdolcie. zwyczajnie nie macie prawa, w tym co zrobiliście jesteście żałośni. szczytem debilizmu jest wytykanie rzeczy typu "sentyment", podczas kiedy samemu nie świeciło się wyrafinowaniem wobec innych.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
prawie jak z traffixem/blazerem :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry