Mroczne Tajemnice 2.0 119232 224

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 22.04.2010 roku

Wyświetleń 119232

Odpowiedzi 224

Hurdur

Hurdur

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Witam,
Mam pytanie dot. najnowszej wersji MT - bo z tego, co pamiętam, w wersji poprzedniej Dotyk Beliara powalał wszystko i wszystkich jednym ciosem. Teraz jednak, w najnowszym patchu, mogę sobie nim machać i machać, a nawet muchy nie ubiję. Po prostu zostało to zmienione, czy mam buga?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Witam,
Mam pytanie dot. najnowszej wersji MT - bo z tego, co pamiętam, w wersji poprzedniej Dotyk Beliara powalał wszystko i wszystkich jednym ciosem. Teraz jednak, w najnowszym patchu, mogę sobie nim machać i machać, a nawet muchy nie ubiję. Po prostu zostało to zmienione, czy mam buga?
Zostało to celowo zmienione, teraz zabija tylko Ognionoścę.

Hurdur

Hurdur

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Zostało to celowo zmienione, teraz zabija tylko Ognionoścę.

Dzięki za odpowiedź  ;p

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
trochę przefajnowaliście ataki pełzaczy z opcja zamrożenia bohatera. pełzacze atakują za często strzelając i są bardzo trudne do pokonania!

Marcin

Marcin

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
ja mam pewien problem, otóż wyuczyłem się walki bronią jednoręczną na "Adepta" i wszystko ładnie by było gdyby na boki nie bił jak bym był całkiem zielony w walce. o co chodzi? pomoże ktoś?

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Elo. Patch mi się b. podoba. Fajna jest walka z Urizielem i muzyczka co wtedy leci też jest spoko. :lol2:
Pozdrawiam.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

Mroczne Tajemnice 2.0
#166 2010-07-05, 07:36(Ostatnia zmiana: 2010-07-05, 16:49)
nie wiem dlaczego, ale uderzenia w potwory z miecza bardzo rzadko są skuteczne - jest to ewidentnie bug, naprawcie to!

mowa np. o pełzaczu wojowniku , waliłem mieczem o sile 115 i nic....

w niektórach dialogach np.z pradawnym rycerzem,goścwyciąga broń i nas tłucze,anasz hero nadal stoi w bezruchu

ogólnie trochę tych bugów jest

DeMoNon

DeMoNon

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
witam.
mam problem. gdy wchodzę w ekwipunek, albo jak z kimś handluję to niektórych rzeczy nie widać, jest tylko napisana ilość danego przedmiotu. podam screena z gry dla jasności  ;p  

http://i35.tinypic.com/21d3iav.jpg

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
To chyba jest wina nowoczesnej karty graficznej.

DeMoNon

DeMoNon

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Cytat: Adanos link=topic=9805.msg109040#msg109040#msg109040#msg109040 date=1282848617
To chyba jest wina nowoczesnej karty graficznej.

tzn. że nic nie da się zrobić?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
możesz spróbować zainstalować starsze sterowniki i nie daje gwarancji, że będzie działać

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

DeMoNon

DeMoNon

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Cytat: gothicman link=topic=9805.msg109177#msg109177#msg109177#msg109177 date=1282887803
możesz spróbować zainstalować starsze sterowniki i nie daje gwarancji, że będzie działać

starsze stery nic nie dały, no ale dzięki za próbę pomocy  :)   jakoś będę musiał grać tak jak jest ;p

DeMoNon

DeMoNon

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
mam jeszcze jeden problem, a mianowicie gdy idę do obozu bandytów z dostawą od przemytników i w sprawie rozmowy z tą kobietą co jest w środku, mówię hasło dla tego kosy, wchodzę i nagle wszyscy mnie atakują, nawet jeśli mam ubrany ten pancerz bandyty co kupujemy u krolla. co z tym zrobić? proszę o pomoc

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Ten problem był już z milion razy poruszany. Wejdź na forum Poziomkaz i przeczytaj FAQ

DeMoNon

DeMoNon

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
przeczytałem na forum poziomkaz że jeżeli ma się ten problem to trzeba powybijać wszystkich i przyzwać quentina i kose kodami, ale gdy wpisuję kod to się nie pojawiają :/. nie wiem, może coś pomijam czy coś. wpisuję te: Kosa - org_864_kosa, Quentin - org_858_quentin

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Mroczne Tajemnice 2.0
#175 2010-08-28, 11:38(Ostatnia zmiana: 2010-08-28, 11:39)
a insert wpisujesz?

DeMoNon

DeMoNon

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

DeMoNon

Mroczne Tajemnice 2.0
#176 2010-08-28, 11:50(Ostatnia zmiana: 2010-08-28, 11:56)
wpisuje i nic. próbowałem już nawet wchodzić w zabitego quentina poprzez "o" i naciskam "F8" i z powrotem do swojego ciała przechodzę, ale gdy próbuję do niego zagadać to on staje do mnie bokiem i nie ma żadnych dialogów, tak jakby się gra zawiesiła

ok, już mam ;p

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
Mnie osobiście zastanawia dlaczego wszyscy strażnicy z kopalni w 3 rozdziale atakują mnie?dodam jeszcze, że gram jako strażnik w SO.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Nawet ja postanowiłem sobie zagrać, z ciekawości jak wyglądają gotowe modyfikacje do Gothica i mam pewne problemy. Sam mod mi się podoba, choć brakuje mi tu jakiejś ładniejszej grafiki (zwłaszcza jeśli chodzi o nakrycie głowy), dubbing jest odstraszający, no i te wszędobylskie bugi (zupełnie jakbym w G3 grał), ale już mniejsza o to. Problemy:

1. Za sprawą takiego jednego buga, dzięki któremu ze stołu alchemicznego można skorzystać tylko raz, dopiero teraz (IV rozdział) odkryłem, że ten napój z rudy jednak da się zrobić. Mam więc 150 wolnych punktów doświadczenia. Na co polecacie mi je wykorzystać? Będą jakieś fajne bronie jednoręczne czy jednak standardowo oręż dwuręczny opanować? (nie chce mi się po kolei wpisywać instancji aby to sprawdzić)

2. Gdzie w ogóle mogę się nauczyć broni 2h? Byłem początkowo najemnikiem, potem się zwerbowałem do strażników kopalni więc Lee przestał mnie uczyć. Pod kopalnią koniecznie chciałem się do magazynu dostać więc skopałem wszystkich którzy tam stali i teraz również Bard (czy jak mu tam) się na mnie wypiął. Stary obóz mi zamknęli, a Cor Angar kazał mi uratować świat, ale nie jestem gotowy by zostać świątynnym strażnikiem. Ktoś jeszcze mi został?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
jest całkiem fajna broń jednoręczna do zdobycia na arenie w lesie. nie wiem ile obrażeń zadaje, ale jest skuteczna

0 użytkowników
Do góry