Mroczne Tajemnice 2.0 120085 224

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 22.04.2010 roku

Wyświetleń 120085

Odpowiedzi 224

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak można grać w Gothica za pomocą myszki :blink: JAK!? Przecież system walki opiera się na klawiszach ctrl + strzałki...

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jak można grać w Gothica za pomocą myszki :blink: JAK!? Przecież system walki opiera się na klawiszach ctrl + strzałki...

Normalnie ;) Zamiast ctrl używa się lewego przycisku myszki, zamiast strzałek WASD, ja na początku grałem klawiaturą ale spróbowałem zagrać raz myszką i do dziś gram, po prostu o wiele wygodniej gra mi się :)
Głównie przez używanie myszki szybciej mogę używać klawiszy kierunkowych ;)

Poczytałem w internecie i problem może stanowić porządna myszka (Mam Logitech G500) Da się w niej prędkość ustawić i zmieniać kliknięciem i faktycznie z mniejszą prędkością tak często się nie zacina, ale jednak się to dzieje.
Przywykłem do grania na secie klawiatura+myszka i po kilkukrotnym przejściu Gothica ciężko by się było przyzwyczaić na nowe ustawiania, także proszę o pomoc :)
Z góry dzięki i pozdrawiam.

Ja też tak miałem, będziesz musiał się raczej przemęczyć :D Ale na pocieszenie powiem że w g2 nk nie ma tego problemu xD

kylolsm

kylolsm

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oczywiście, że z myszką jest wygodniej :) pewnie jak będę miał więcej czasu, to spróbuję starą myszką pograć ... jak nie to pozostaje olać MT i pograć w dodatki do G2, bo jestem chyba zbyt egocentrykiem, żeby chcieć rozwalić na raz 5 orków, ale jednak musieć wczytywać przez bugi myszki ..

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ty na samej górze. Mam lepsze pytanie, jak można grać bez myszki to idioto jak !? Zastanów się zanim coś napiszesz. Od razu daj posta z pytaniem jak można używać plazmy zamiast debilnego kwadratowego pudła.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Idiotą jestes Ty co udowadniasz raz po raz i kolejny znów. Bez myszki da sie grac w Gothiczka, choć poruszanie kamera jest utrudnione, to znowu walka w takiej postaci (za pomoca klawiatury) jest o wiele latwiejsza, choc trudniejsza do opanowania.

A co do twojego pytania, jak to robic, to normalnie - ctrl zaznaczenie przeciwnika/itemu, plus strzalki. I tyle.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zagraj w assasina 4 bez myszki to pogadamy koleś. Świat idzie to przody ty nie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja jebe, dopisac kolejny raz do dowodów na Twój idiotyzm, brak inteligencji i debilizm. ZNOWU. Czy ktos tu kurwa mowi o assasynie 4? Nie, mowimy o Gothicu, a w Gothica da sie zagrac bez myszki. A to ze swiat idzie do przodu to chuj mnie obchodzi, ja nie jestem swiatem i nie jestem baranem zeby isc ze stadem, a jak Ty jestes to pozdro 600 i W.

Poza tym w Assasin's Creed 4: Black Flag da sie zagrac bez myszki, chociazby za pomocą joysticka.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Poza tym w Assasin's Creed 4: Black Flag da sie zagrac bez myszki, chociazby za pomocą joysticka.

Otóż to, ale pewnie nawet pada nie trzymał w ręku ;) Radzę go po prostu ignorować Werewolf  :ok:

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Boże. Jakie nie do rozwoje mózgowe. Zawsze z myszką jest lepiej. I miałem na myśli mówiąc zagraj bez myszki to i bez pada.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
*Niedorozwój* i wlasnie stwierdziles, ze nim jestes. Z myszka gra sie lepiej, owszem, ale Ty nie zarzuciles komukolwiek, ze bez myszki gra sie gorzej, tylko, ze bez myszki sie nie da grac. Po prostu kolejny objaw Twojego debilizmu.

Co do myszki i pada - nie, nie miales raczej tego na mysli, nigdzie tego nie napisales a pad raczej z myszką dużo wspolnego nie ma poza tym, ze jest kontrolerem.

KOMPUTER:
Spoiler

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja wiem lepiej co ja sam myślę. Ty jesteś jakiś nawiedzony, że moje myśli może umiesz czytać ? I zacytuj prosze, gdzie napisałem, że się nie da grac bez myszki ? :lol2: :lol2:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ty na samej górze. Mam lepsze pytanie, jak można grać bez myszki to idioto jak !? Zastanów się zanim coś napiszesz. Od razu daj posta z pytaniem jak można używać plazmy zamiast debilnego kwadratowego pudła.

KOMPUTER:
Spoiler

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Ty na samej górze. Mam lepsze pytanie, jak można grać bez myszki to idioto jak !? Zastanów się zanim coś napiszesz. Od razu daj posta z
pytaniem jak można używać plazmy zamiast debilnego kwadratowego pudła.
Mi bez myszki w Gothic'a gra się bardzo dobrze gram kilka ładnych lat i nie narzekam moim zdaniem Gothic jest stworzony tylko do gry klawiaturą : ) Chociaż raczej to jest kwestia przyzwyczajenia.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Bez myszki jest zajebiście :ok: Nie wyobrażam sobie grać z myszką w Gothica, kiedyś próbowałem ale jest dziwnie

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zróbcie sobie temat w offtopie czy gdzieś, bo tutaj dyskutujemy o MT, a nie o graniu myszką -.-

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Werewolf zacytowałeś posta z moim pytaniem, jak można grać bez myszki. Teraz łaskawie zacytuj jak piszę, że bez niej nie da się grać.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wyzywasz ludzi od idiotow bo wolą grać bez myszki, jeszcze piszesz takim stylem, jakby sie nie dało. Skoro sam nie umiesz sprecyzować co myslisz (też po raz kolejny) to oczekujesz po nas, ze domyslimy sie co w tej glowce z iq poniżej liczby 3-cyfrowej sie kłębi?

KOMPUTER:
Spoiler

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Jak można się kłócić o taką błahą sprawę?

some things are meant to be

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiedz to werewolfowi. Ten na szczycie strony wyraził co on czuje, ja co ja czuję. Werewolf jeśli nie potrafisz zrozumieć moich zdań, to niestety twoja inteligencja jest za niska to mojej(a nie na odwrót jak uważasz). Nic nie poradzę. I przy okazji piszesz  z profesorem.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zaczałes go obrażać od idiotów, bo gra inaczej niz Ty. Własnie ja potrafie zrozumiec twoje zdania, tylko ty sam ich nie potrafisz zlozyc.

Co do profesora - :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

EDIT: To mój ostatni post tutaj, bo za duzo off topu zrobilem, moja wina. Ale cóż poradzic, tacy debile i idioci jak przemek zawsze łatwo zwracali moją uwage, tym bardziej, jeżeli obrażaja kogos innego za to, ze gra nie po ich mysli. Pokój!

EDIT2: Kolejny raz udowadniasz swoj debilizm, idiotyzm myslac, ze inteligencja jest zalezna od jakiegokolwiek stopnia. Kolejny raz. I kolejny raz tym "kazdy gracz gra z myszka, inaczej jest idiotyczne". Jestes debilem do poziomu entego, pozdrawiam i do widzenia.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry