Mroczne Tajemnice 2.0 120099 224

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 22.04.2010 roku

Wyświetleń 120099

Odpowiedzi 224

Giba

Giba

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy
Dlaczego bandyci atakują ? przy ich wejściu stoi gość o nicku Kosa i gdy tylko się zbliżę to on mnie klepie...a muszę wykonać zadanie z pierścieniem dla fanatyków i przemytników żeby gadać z Tandorem.. coś tu jest spieprzone...

Módlmy się wśród drzew.

Za zdeptany wrzos.

Za przelaną krew.

Za zbuntowany los.

I za śmierć od miecza- I od byle rdzy

I za códzy ból- I za własne łzy

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Bug...musisz z kosą na Caps Lock'u pogadać, a quentina kodem przyzwać(insert org_858_quentin["_"= "Shift"+"/"])

skotar

skotar

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
A gdzie mozna zdobyc stroj straznika dla wieznia w SO ?

Dzikus

Dzikus

Użytkownicy
posty55
Propsy6
  • Użytkownicy
A gdzie mozna zdobyc stroj straznika dla wieznia w SO ?

Spoiler
Zbroja strażnika jest w kryjówce Melkora a klucz do jego kryjówki znajduje sie w jaskini w pobliżu obozu strażników kopalni

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
walki na arenie w starym obozie jak były skwaszone w 1.03-tak są i teraz.
nie dość, że brak w tym logiki to nawet po obstawieniu zakładów przeciwnicy zamiast walczyć to rozbiegli się po całym SO. ^^  :D  

temat urozmaicenia walk w SO podjąłem w swojej modyfikacji i trochę bez krytyki wyszło to o niebo lepiej

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ja żadnego błędu z areną nie miałem

Atilla

Atilla

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
No ja mam 31 lvl 3 rozdział i gdy próbuję przejść przez teleport to wyłącza mi się gra ( ten  który znajduje się tam gdzie jest ten paladyn z klątwą). ^^

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Ściągnij i zainstaluj patch 2.01 Hotfile/Megaupload

A w pliku DM.ini  do "DM_Patch" dopisz .mod(powinno być DM_Patch.mod)

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Mroczne Tajemnice 2.0
#148 2010-05-08, 12:13(Ostatnia zmiana: 2010-05-08, 14:54)
może mi ktoś podać kod na miecz z tego filmiku : http://www.youtube.com/watch?v=5rZniQkqt1I (bo o ile się nie myle on powinienien być w 2.01)
-Ogrodnik
Jeszcze raz zaspoilerujesz, a poleci warn. Od cenzury masz funkcję spoiler.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

skotar

skotar

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
A oplaca sie wydawac 20 PN na kowalstwo ? Bedzie mozna utworzyc jakis dobry miecz ?

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Schmidtek

Mroczne Tajemnice 2.0
#150 2010-05-08, 15:17(Ostatnia zmiana: 2010-05-08, 15:20)
insert reaver_b , nie wiem jednak jak zrobić żeby wbił miecz w ziemię jak na filmiku

Edit: Skotar warto się uczyć kowalstwa, najlepiej od Argorna. Nie dość że można wykuć wiele fajnych mieczy i toporów, to jeszcze wykonując dla niego zadania można zdobyć dużo expa i kilka fajnych rzeczy w tym zbroje

Atilla

Atilla

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie dawidOo. A co do bandytów w konsoli edit abilites można sobie też wpisać gildie 1 wtedy nie powinni bandyci was atakować (przynajmniej u mnie tak było).

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
może mi ktoś podać szyfr do skrzyni na tym cmentarzu z zombie przy zatopionej wieży Xardasa ?

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Szyfry są chyba generowane losowo jednak jak pamiętam (jeszcze z podstawowej wersji gry) jest to najtrudniejsza skrzynia do otwarcia. Nie widzę w tym nic trudnego, po prostu zapisuj wszystko na kartce a w końcu dojdziesz mimo że szyfr jest naprawdę długi. Jeśli szkoda wytrychów to później najwyżej wczytasz poprzedni stan gry.

skotar

skotar

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Mam problem w grze. Strażnik Drake po ubiciu królowej pelzaczy nie zagaduje do mnie w sprawie awansu na maga/strażnika. To znaczy zagaduje, ale nic nie mówi tylko łazi w kółko, dobra olać to bo chcę zostać i tak przyjęty do obozu przy kopalni. Zagaduje do mnie strażnik przy wejściu. Mówi żebym się zgłosił do Kazzimira po czym mnie atakuje, a wraz z nim reszta obozu. O co chodzi ?

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

Mroczne Tajemnice 2.0
#155 2010-05-11, 21:48(Ostatnia zmiana: 2010-05-14, 22:44)
zajebiście zrobione in extremo, muzyk w karczmie siekacza, nader fajne nowe zbroje!

jak już pisałem skwaszona arena w SO! - ciągle apeluje o patch!

brakuje bram zamykanych w nocy oraz systemu reputacji!

Giba

Giba

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę miecz dla kowala który mieszka tuż przy NO, on ma na imię chyba Aragorn.. tak czy siak, nie wiem gdzie ten miecz jest.

Módlmy się wśród drzew.

Za zdeptany wrzos.

Za przelaną krew.

Za zbuntowany los.

I za śmierć od miecza- I od byle rdzy

I za códzy ból- I za własne łzy

landryn

landryn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy

landryn

Mroczne Tajemnice 2.0
#157 2010-05-17, 00:19(Ostatnia zmiana: 2010-05-17, 00:22)
jest to mój pierwszy post, więc witam.
mój problem polega na tym, że wychodząc ze starej kopalni, zostałem zaatakowany przez Drake'a (bodajże), a już PO wyjściu wszyscy strażnicy w obozie przed kopalnią rzucili się na mnie. nie mogę wczytać zapisu przed wejściem do kopalni, bo takowego już nie mam. co zrobić, żeby to naprawić? (jestem w drugim rozdziale). Jedyna myśl, która mi sie nasuwa to to, że gdy wyciągnąłem miecz,będąc w kopalni i jeden ze strażników kazał mi go schować. Może dlatego strażnicy mnie ścigają, bo nie zrobiłem tego tylko odbiegłem dalej i wydawało mi się, że skoro mnie już nie goni to będzie ok. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc!

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

landryn

landryn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: shergar link=topic=9805.msg96198#msg96198 date=May 17 2010, 12:22 AM\'
Spróbuj zapytać tutaj:
http://www.forum.poziomkaz.pl/index.php?showforum=39

ok, dzięki.

0 użytkowników
Do góry