Postulaty 1809878 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1809878

Odpowiedzi 5186

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
http://themodders.org/index.php?showforum=204  - po co nam w ogóle ten dział. nie dość, że jest aktywny jak dziwka na emeryturze to i do niczego nie prowadzi, bo jakoś nie słyszałem aby zamknęli wog.com. chyba, że ludzie z tM czują potrzebę afiszowania się łamanym angielskim.
Pisałem już o tym gdzieś, najwyraźniej nikt mnie nie słucha :]
http://themodders.org/index.php?showforum=323  - po jaką cholerę istnieje dział, który jest na dodatek zupełnie pusty?
Wczoraj przeniosłem wszystkie tematy stamtąd do tego: http://themodders.org/index.php?showforum=259 ;)
Pisałem na SB, aby Buła usunął. Przeniosłem do jednego, bo nie widzę sensu podziału na twórczość modderską (w dziale inne gry) i inne gry (mamy w nim rozmawiać o grach? od tego jest offtop).

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
na nowym forum i tak to się wszystko znacznie zmieni, ale przynajmniej teraz można porobić porządek aby było mniej roboty i problemów przy przenoszeniu forum. to co się tu dzieje to jakaś masakra. kilkadziesiąt działów zrobionych bez żadnego planu z myślą, że się same zapełnią. niedorzeczny labirynt.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
http://themodders.org/index.php?showforum=100

O  ;)  Ktoś tu dodał dział Pascala? Nie wiem po co. Równie dobrze można by było zmienić nazwę z Delphi na Delphi/Pascal. Bo po co się rozdrabniać? JavaScript/HTML/CSS  połączyłbym z PHP. Chyba nie robi się teraz stron bez PHP? A poza tym jest odpowiedni dział: http://themodders.org/index.php?showforum=232

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Tych działów jeszcze postanowiłem nie zgłaszać (sam się w tym gównie pogubiłem) aczkolwiek naturalnie są w kolejce.

To ile jest boardów na forum powinno wynikać z popytu a nie jakichś debilnych założeń. Przykładowo jeśli mamy 10 tematów wokół stalkera, są one popularne a nowe powstają regularnie to rozsądnym jest stworzyć dział. w innym wypadku nie ma to sensu.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Thoro - postulaty wykonane ;(

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jak już to można dać wraz z innymi tematami mobilnymi - takimi jak Windows Mobile, czy Palm OS.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
może kurwa w ogóle zróbmy z tego forum ogólnotematyczne dla znawców od wszystkiego? po chuj tyle tych działów? z jednej strony usuwacie stare niepotrzebne a na ich miejsce powstają kolejne z dupy wypierdy, gdzie będzie po 10 tematów. no kurwa bez jaj.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#729 2010-03-10, 12:42(Ostatnia zmiana: 2010-03-10, 12:46)
przemetrzynascie zarejestrował się z IP z którego pisał Dave (188.47.169.143). Pomiędzy rejestracją i postowaniem z obu kont nie minęło dużo czasu, z uwagi na kolejność nie ma mowy o zapomnieniu starego hasła.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Napisałem PW, bo adresy email są różne (w jednym dawid, w drugim przemek), więc mogą po prostu korzystać z jednego PC lub być w tej samej sieci.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proszę o przywrócenie działu themodders, zniknął mi mniej więcej dwa tygodnie temu po tym jak buła dodał mi tajny gniew beliara :lol2:  Pewnie jest coś nie tak z maskami.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Sprawdź czy śmiga.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
działa, dzięki

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proszę o stworzenie tajnego działu o nazwie: Square Crusaders/Muzykanci z dostępem dla userów:

Dark, Koziek, Bula, Veq, Cubinal, Gumen, Wietrzyk, Darek, Elvans, i na razie tyle, bo reszta musi założyć konta  :ok:

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Postulaty
#735 2010-03-17, 22:14(Ostatnia zmiana: 2010-03-17, 22:16)
Kurde 5 minut tego tematu szukałem.
Tak się dzieje jak się rzadziej na tM zagląda. :)

Zabierzcie mi wszystkie fajne[tajne] działy, paski nie paski, podpisy, napisy i buk wie co jeszcze.
Bo i tak nie korzystam z tego. Od roku gdzieś się moddingiem nie zajmuję.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Postulaty
#736 2010-03-17, 23:41(Ostatnia zmiana: 2010-03-17, 23:42)
co z adminowaniem Dekstera? od prawie miecha nawet nie zalogowal sie na forum, ma uprawnienia i wyjebane na nas wszystkich.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
co z adminowaniem Dekstera? od prawie miecha nawet nie zalogowal sie na forum, ma uprawnienia i wyjebane na nas wszystkich.
Nie zalogował się? A masz listę jego multi, które powinno się sprawdzić? :)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zoom gotowe
co do deksa - grupę zabrać może mu tylko jakiś root czyli shergar lub zdunek

Zdunek

Zdunek

Administrator