Postulaty 1810459 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1810459

Odpowiedzi 5186

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
dokładnie. przypominam, że tutoriale pozostają własnością autorów a nie theModders więc nie możemy o niczym decydować. jedyne co możemy zrobić i co będzie w dobrym tonie to poprosić o usunięcie tych tutoriali z tego względu, że jak domniemam wonderius nie ma zgody ich autorów na publikacje.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?showtopic=9327 - tutoriale już powinny być zdjęte (ktoś może zweryfikować?), nie widzę podstaw do banowania.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Złodziejstwo to XI plaga na tm  :facepalm:

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Zdrajca, zdrajca, urwać mu jajca!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Zdrajca, zdrajca, urwać mu jajca!
:facepalm:  :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
z tym drugim forum też spróbuję się dogadać
a kurna GS, to są popier... chcieli mi dać warna za dwa shouty pod rząd :facepalm:
Och, tak. Miałem podobną sytuację, wszyscy zaczęli mnie besztać i donosić moderatorom. Skończyło się na tym, że zacząłem wypisywać po kilka shoutów pod rząd. I warna nie dostałem w końcu, bo chyba moderatorzy zaczęli tam mózgu używać.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Postulaty
#766 2010-03-21, 00:44(Ostatnia zmiana: 2010-03-21, 00:45)
forum policyjne. dajcie spokój bo tam panuje jeszcze większe kolesiostwo i "elytarizm" niż na tM. pojawiła się kloaka, pisanie bzdur ale tylko dla uprzywilejowanych. totalitaryzm siedzi głęboko jak w dupie penis. proponuje trzymać się tej strony jak i forum jak najdalej bo nigdy nic dobrego z tego nie wyszło.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#767 2010-03-21, 18:02(Ostatnia zmiana: 2010-03-21, 18:16)
Gdyby to kogoś interesowało to WonderiuS nadal nie pousuwał wszystkich tutków z GS. Te które do tej pory znalazłem nie są już w prawdzie skopiowane słowo w słowo, tylko przepisane w lekko zmienionej formie, ale i tak widać że były mocno "inspirowane".

Na razie mam tyle:
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=29107 - http://themodders.org/index.php?showtopic=105

//EDIT: Pogrzebałem i znalazłem jeszcze dwa, ale tym razem tak bardzo zmienione że nie można już według mnie mówić o plagiacie, tylko tytuły w sumie dał niemal identyczne jak u nas ale treść napisał od nowa.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Gdyby to kogoś interesowało to WonderiuS nadal nie pousuwał wszystkich tutków z GS. Te które do tej pory znalazłem nie są już w prawdzie skopiowane słowo w słowo, tylko przepisane w lekko zmienionej formie, ale i tak widać że były mocno "inspirowane".

Na razie mam tyle:
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=29107 - http://themodders.org/index.php?showtopic=105
zajmę się tym, już się kontaktowałem z administratorem GS i ma się do mnie w najbliższych dniach odezwać na gg

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Gdy odpisuję bezpośrednio z czyjegoś posta to nie widać kursora i piszę przed fragmentem cytowanym. Wietrzyk podobno też ma podobne problemy.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jestem niemal pewien że to wina przeglądarki.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Gdy odpisuję bezpośrednio z czyjegoś posta to nie widać kursora i piszę przed fragmentem cytowanym. Wietrzyk podobno też ma podobne problemy.
błąd nowego firefoxa :D  który jest także na naszej klasie, gmailu i pewnie miliardach innych stron

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Czyli wystarczy że pobiorę starszą wersję, ok? Dzięki w każdym razie. :D

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#773 2010-03-25, 16:22(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 16:25)
Konta Paulo, Shpondee i awawawa zostały zarejestrowane po kolei z tego samego IP 94.75.121.68, dwa z nich zostały już zatwierdzone przez jakiegoś admina, trzecie czeka.

Tak w ogóle to nie ma jakiegoś narzędzia które samo sprawdzałoby czy z jednego IP nie rejestrowało się lub postowało kilka osób? Bo niestety nie da się ręcznie sprawdzać każdego, czasem tylko intuicja pozwala coś takiego znaleźć :lol2:

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Konta Paulo, Shpondee i awawawa zostały zarejestrowane po kolei z tego samego IP 94.75.121.68, dwa z nich zostały już zatwierdzone przez jakiegoś admina, trzecie czeka.

Tak w ogóle to nie ma jakiegoś narzędzia które samo sprawdzałoby czy z jednego IP nie rejestrowało się lub postowało kilka osób? Bo niestety nie da się ręcznie sprawdzać każdego, czasem tylko intuicja pozwala coś takiego znaleźć :lol:
wszystkie trzy konta zbanowane
w PA jest opcja do szukania po ip, są też moduły by nie mogły się rejestrować osoby z tego samego ip. ale prawdę mówiąc  to i tak nic nie da

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
przecież to, że piszą z tego samego IP to jeszcze nic nie znaczy, mogli się np. zarejestrować w szkole

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Albo rodzeństwo czy coś. Jeśli nie ma zagrożenia, to chyba nie trzeba działać w taki sposób.

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
przecież to, że piszą z tego samego IP to jeszcze nic nie znaczy, mogli się np. zarejestrować w szkole
trzy konta pod rząd ? :lol:  jakoś wątpię

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Pamiętacie tego kolesia który napisał pytanie w dziale moddingu Gothica, sam sobie odpisał, chyba nawet nazwał noobem, potem się tłumaczył i podziękował :lol: ?
To też nie było żadne zagrożenie, zresztą twierdził że nie pisał sam ze sobą, mógł to być jego brat - a jednak został zbanowany :lol:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Wszystkie 3 miały:
IP address resolves to    121-68-N1.aster.pl

0 użytkowników
Do góry